Μία επανάσταση δεν φτάνει!..

Το κακό είναι πως δεν είμαστε μόνον απόγονοι του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Πλαπούτα, του Παπαφλέσσα.
     Είμαστε και απόγονοι αυτών που έβαλαν στην φυλακή τον Κολοκοτρώνη και τον Πλαπούτα, κι αυτών που δολοφόνησαν τον Καραϊσκάκη.

     Για να το σκεφτούμε λίγο: Έβαλαν στην φυλακή τον Κολοκοτρώνη!
     Τον άνθρωπο που λίγα
μόλις χρόνια πριν πήρε στα χέρια του μιά ιδέα, την ιδέα της ύπαρξης ελληνικής φυλής,
     ..και παρέδωσε έθνος. Και κράτος για να ζήσει αυτό το έθνος.
     Κι αυτόν τον άνθρωπο, λίγα χρόνια μόλις μετά, τον φυλάκισαν-τον φυλακίσαμε!

     Κανονικά, και μόνον γι αυτόν τον λόγο, αυτό το κράτος θα έπρεπε να πάψει τότε αυτόματα να υπάρχει, να διαλυθεί, και να μην του επιτραπεί να ξαναϋπάρξει στον αιώνα τον άπαντα.
     Αφού όμως δεν έγινε αυτό, φτάσαμε στο σημείο να κυβερνούν αυτό το κράτος μόνον οι απόγονοι των ελληνόφωνων σκουληκιών που φυλάκισαν τους ήρωες.
     Απ' τον Δηλιγιάννη μέχρι τον ιδρυτή των ''νέων Παρθενώνων'' της Μακρονήσου που πέθανε ως ''γέρος της Δημοκρατίας''(!!!),
     ..και μέχρι τον εγγονό του τον Μεγάλο Ηλίθιο, μέχρι τους Κούληδες και τις Φώφες, και μέχρι τον Ψευταρά και τον Τσαλακώτο,
     ..γενιές και οικογένειες ελληνόφωνων ανθελλήνων, δωσιλόγων και κοινών προδοτών κυβέρνησαν αυτό το κράτος.

     Γι αυτό, μία επανάσταση δεν φτάνει, δεν είναι αρκετή.
     Η επανάσταση πρέπει να είναι διαρκής και ατέλειωτη,
     ..όπως συνεχής και ατέλειωτη είναι η κατοχή από την Ρωμαϊκή εποχή μέχρι τις μέρες μας.
     Γιατί ούτε από την επανάσταση του '21 μέχρι σήμερα ξεφύγαμε απ' την κατοχή και τον ζυγό.

     Σήμερα μάλιστα η κατοχή είναι εσωτερική.
     Γι αυτό και πιό βρώμικη, πιό αισχρή,
     ..πιό ανθελληνική από ποτέ!.. Πηγή
Blogger: 
Είναι εύκολο να ρίχνουμε στους ξένους τα βάρη για τα δεινά της χώρας  και δεν βλέπουμε ...εντός μας. Οι ξένοι- Άγγλοι - Γάλλοι- Γερμανοί-κ.λ.π. - βρίσκουν και κάνουν. Κατά κανόνα βρίσκουν - αν δεν κατασκευάζουν - αρκετούς "κοτσαμπάσηδες" εντός - φιλοχρήματους, εγωπαθείς, εξουσιομανείς - για να κάνουν τις δουλειές τους. 
Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που εξαγοράσθηκαν ποικιλοτρόπως και αυτοί που είναι έτοιμοι να εξαγορασθούν είναι πολλοί, πολύ περισσότεροι απ' άλλες εποχές. 
Ζούμε μια εποχή που η σημαία της πατρίδας είναι στα χέρια πατριδοκάπηλων και εμπόρων του πατριωτισμού (βλ. ΛΑΟΣ, Καρατζαφύρερ, Χ.Α, ΕΘΝΟΣ, κ.λ.π.), ενώ οι άλλοι την έχουν απαρνηθεί αφού θεωρούν ότι είναι "εξάρτημα" μιας άλλης παλιάς εποχής, που δεν χωράει στον νέο κόσμο. (Βοήθησε σ' αυτό η σίτισί τους, πνευματική και ... πραγματική από τα "νάματα" της Ε.Ε.)
Έναν νέο κόσμο, σαν αυτόν που υπόσχονταν με τα ίδια ακριβώς λόγια κάποιοι φαιοί "άνθρωποι" πριν από 80 περίπου χρόνια. Οι υπόλοιποι και περισσότεροι αδύναμοι μέσα στη φτώχια και την ανημπόρια τους έχουν παραιτηθεί και γλύφουν τις πληγές τους, χωρίς φωνή.(Μεταγεννέστερη εγγραφή εδώ σχετικά)  
Η τελευταία αναλαμπή ήταν το ΟΧΙ του Ιουλίου, αλλά η χυδαία προδοσία του εξανέμισε τα τελευταία ψήγματα ελπίδας ότι η χώρα θα υψώσει ανάστημα μέσα από τις γνωστές θεσμικές διαδικασίες (εκλογές, δημοψήφισμα, ...).
Το  δράμα είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο αυξάνει και η δυσκολία ανάνηψης. Ήταν σχετικά εύκολο - απείρως πιο εύκολο απ ότι σήμερα - να αλλάξει πορεία η χώρα και να επιδιώξει στοιχειώδη αυτάρκεια, αλλά αυτό είναι σήμερα είναι πιο δύσκολο και θα είναι αύριο δυσκολότερο.  

  1. Ο ΚΙΚΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ 

  2. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΪΜΠΛΕ

Σχόλια