Ποιοι είναι οι ρατσιστές και φασίστες, μωροί ψευτοδιεθνιστές;

Συγγραφέα, συντονιστή της  σχολής σεμιναρίων: «Ανοιχτή Τέχνη»
Κατά την Γουώλ Στριτ Ζουρνάλ, 26-2-‘16:  «“Η Ελλάδα δεν θα ήταν το χειρότερο μέρος για να εκδηλωθεί μια ανθρωπιστική κρίση για μερικούς μήνες”, ανέφερε χαρακτηριστικά Ευρωπαίος αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι οι ΄Ελληνες είναι πολύ πιο φιλικοί προς τους πρόσφυγες συγκριτικά με άλλους λαούς των Βαλκανίων ή της ανατολικής Ευρώπης.»
Δεν θα βαρεθώ να γράφω ότι καθρέφτης της ψυχοσύνθεσης και των διαχρονικών χαρακτηριστικών  κάθε έθνους είναι η στάση του απέναντι στον ναζισμό. Ο σύγχρονος αντίστοιχος καθρέφτης είναι...το προσφυγικό / μεταναστευτικό. Που μόλις οξύνθηκε, ύστερα από 25 χρόνια δυτικών ιμπεριαλιστικών παρεμβάσεων σε Αφρική και Μέση Ανατολή,  παρεμβάσεις που προκάλεσαν το πρόβλημα και κατέστρεψαν ισχυρές αντιδυτικές χώρες  (Συρία, Λιβύη, Ιράκ αλλά και το Αφγανιστάν και όλο το Μαγκρέμπ, κά),  μόλις έπρεπε,  λοιπόν, η υφιστάμενη μόνο στην παρακρουσιακή ιδεοληψία των αποτυχημένων:  
«Ευρώπη των λαών, των αξιών, της αλληλεγγύης και του πολιτισμού» (η  καλύτερη επιθεώρηση που έχει γραφτεί ποτέ), τότε, η αγαπητή Ευρώπη έδειξε το αληθινό της πρόσωπο.
Αυτό που ξέρει όποιος γνωρίζει στοιχειώδη ιστορία (αλλά όχι ο Βαρουφάκης, ο Τσίπρας και οι μπαρουτοκαπνισμένοι μαρξιστές της δεκάρας) κι όποιος δεν θαμπώνεται από  την ευρωπαϊκή μεθοδικότητα σε ζητήματα στρατηγικής και καθημερινότητας:
  • Ότι, δηλαδή, ο λευκός ευρωπαίος χριστιανός, ανεξαρτήτως ιδεολογιών, είναι το πιο βάρβαρο ον που έχει εμφανισθεί στην Ιστορία. Ότι έχει αιματοκυλήσει όλον τον πλανήτη και έχει προβεί σε αναρίθμητες και ατιμώρητες γενοκτονίες και εθνοκτονίες σε όλες τις ηπείρους. Η Ιστορία και όχι η ιδεοληψία δείχνουν ποιος είναι ο καθένας μας.
Τι περίμενε, λοιπόν, κάποιος από την Αυστρία που δεν πλήρωσε τίποτα για την συμμαχία της με τον ναζισμό, κι ο εξέχων εκπρόσωπός της Κουρτ Βαλτχάΐμ, γ.γ του ΟΗΕ,  αποκαλύφθηκε υψηλόβαθμος ναζί; Μας ζήτησε ποτέ συγγνώμη (ή την απαιτήσαμε εμείς;) για την παράδοση του Ρήγα και των 7 συντρόφων του στους Τούρκους, που τους στραγγάλισαν, και για την φυλάκιση επί οκταετία του Αλέξανδρου Υψηλάντη που πέθανε μόλις σχεδόν βγήκε από  την φυλακή και δεν μπόρεσε να δει την Ελλάδα ελεύθερη;
Τι περίμενε από τους ναζί απόγονους του Μέττερνιχ που όλα τα δημόσια κτήρια τους μιμούνται ελληνικούς αρχιτεκτονικούς ρυθμούς; Ή σώζει την τιμή τους ο Ματίας Ζϊντελαρ, ο αντιναζιστής ποδοσφαιριστής που του έχουν και άγαλμα στο νεκροταφείο; ΄Ολοι, και η αφελής κυβέρνηση,  εκθείαζαν τον Φάιμαν,  όταν ερχόταν δίκην επιθεωρητή στην δοκιμαζόμενη Λέσβο, κι ελάχιστοι γράφαμε για την υποκρισία του. Τώρα απαιτεί από την Ελλάδα να φρουρεί τα σύνορά της. Δηλαδή, να πνίγει ή να στέλνει τους πρόσφυγες πίσω στην αριχδουλέμπορο Τουρκία (που χαίρει της ασυλίας της ελληνικής ελίτ που την φοβάται κα δεν τολμάει να της αντιπαρατεθεί σε τίποτα) κι αυτή να τους ξαναστέλνει εδώ, αφού έχει σχέδιο με τους μετανάστες, όπως έχουμε τονίσει από καιρό.
Αυτή είναι η Ευρώπη του δανεικού πολιτισμού, αυτή στην ουσία μας ζητάει, παραβιάζοντας τις σχετικές διεθνείς συνθήκες που προστατεύουν τους πρόσφυγες,  να σκοτώνουμε  μετανάστες και πρόσφυγες, τα θύματα των πολέμων  της, δηλαδή.
Έχω ξαναγράψει ότι την ΕΕ αποτελεί απακαθαρμένος ο ναζιστικός άξονας (εξαιρέσει Ελλάδας,  Αγγλίας,  Πολωνίας, Λουξεμβούργου –Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία πολέμησαν μια βδομάδα έως ένα μήνα κι ύστερα στήριξαν τους ναζί). Τι να περιμένουμε απ’ αυτούς;
Ή από τους συμπλεγματικούς αρχιαπατεώνες της Φύρομ που παριστάνουν τους «Μακεδόνες» και πρωτοστατούν στο κλείσμο των συνόρων στους πρόσφυγες; Φαίνεται καθαρά τώρα ποιοι είναι και τι είναι. Τι έχουν να πουν ψευτοδοεθνιστές και  γκρουπούσκουλα που δεκαετίες μας βομβαρδίζουν με ύβρεις κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων και μας αποκαλούν «Ελληνάρες» κλπ; Οι ιστοριοδίφες  που στηρίζουν το εξάμβλωμα των κομπλεξικών Σλάβων των Σκοπίων, οι ιοί χολέρες και πανούκλες που τους υποστηρίζουν με άρθρα και «τεκμήρια»; Με το «δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού», δηλαδή το υποτιθέμενο «δικαίωμα» του κλέφτη. Ένα  συγγνώμη θα ψελλίσουν;
Για την επίσης αγαπημένη τους Αλβανία που άνοιξε τα χέρια να μπει ο Μουσσολίνι και που ο σοσιαλιστής Ράμα δήλωσε πως δεν θα σώσει η Αλβανία τον κόσμο και θα κλείσει τα σύνορα; Η Αλβανία που πρώτευσε στην παράνομη μετανάστευση, που οι στερημένοι υπηκόοι της έκαναν σωρείες εγκλημάτων, κλείνει τα σύνορά της.  Αυτοί είναι. Οι Ιταλοί βούλιαξαν, την δεκαετία του ’90, πλοίο που μετέφερε Αλβανούς, κι αυτοί κλέινουν τα σύνορα.
Τι έχουν να  πουν οι ψευτοαριστεροί ψευτοδιεθνιστές,  όταν μόνο η χρεοκοπημένη Ελλάδα διδάσκει ήθος την Ευρώπη; Όταν λάμπει μες στον ζόφο του φασισμού, του ρατσισμού και της απανθρωπιάς;  Αλλά οι πολυποίκιλοι ιοί, με σήμα καταταθέν την αταλαντοσύνη τους και το ατελεύτητο μίσος τους για την Ελλάδα (επειδή η  κοσμοθεωρία της είναι αυτάρκης και δεν χρειάζεται τον μαρξισμό), επιχειρούν  να υποτιμήσουν την στάση του ελληνικού έθνους στους πρόσφυγες   και αναδεικνύουν δευτευρεύοντα θέματα που ξεχνιούνται την επόμενη, όπως. πχ., τους εκβιαστές δεξιάς εφημερίδας.
Και μας επιβεβαιώνουν απ’ την καλή «εφημερίδα των συντακτών» γράφοντας για «εθνικισμό και κρυπτορατσισμό υπό την λάμψη του Νόμπελ»! Φταίμε πάλι,  επειδή βοηθάμε! Το σύμπαν των συμπλεγμάτων τους δεν θα εξερευνηθεί ποτέ.
Είναι σαφές πλέον ότι η στάση των εθνών δεν κρίνεται από μεμονωμένες περιπτώσεις (βλ.αθλιότητες σε Πέλλα, Γιαννιτσά) αλλά από την επίσημη γραμμή του και τις επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις του λαού του. Πόσοι Φυρομίτες, Τούρκοι,  Αλβανοί, Βούλγαροι διαμαρτύρονται για την στάση των χωρών τους; (Εύγε στους Αυστριακούς συγγραφείς και στους Αυστριακούς  της Ελλάδας που επετέθησαν στην κυβέρνηση της χώρας τους.)
Ή χαίρονται που φέρνουν σε δύσκολη θέση την Ελλάδα και εκδηλώνουν την αθάνατη βαλκανική μειονεξία τους απάναντί μας («δεν έχουμε θάλασσα, δεν έχουμε πολιτισμό, αυτοί γιατί έχουν;» -να ρωτήσουν την Κρίστεβα και τον Τοντόρωφ να τους πούν.  και τον Κανταρέ), ειδικά χώρες που τρέφονται από την  Ελλάδα, όπως η Αλβανία και η Βουλγαρία που είχε εκδώσει και ταξιδιωτική οδηγία τότε με τις δολοφονίες στην Μαρφίν. Γιατί δεν καλούν τους υπηκόους τους πίσω,  αφού «υπολειτουργούμε»; Θα ‘δειχναν και λίγο θάρρος, που η Ιστορία δείχνει ότι δεν διαθέτουν.
Οι Βούλγαροι πλήρωσαν για τις σφαγές τους στην Ελλάδα και την συμμαχία με τους Ναζί; Α, γίνανε μαρξιστές εν μια νυκτί και συγχωρήθηκαν, όπως όσοι βαφτίζονται χριστιανοί κατά τον Παύλο, τον προπομπό του Μαρξ. Τούρκοι  διαδηλώνουν για τα τρύπια σωσίβια και για τον θανάτο  στον  οποίο σπρώχνουν 25 χρόνια τους πρόσφυγες; Οι Νορβηγοί διαδήλωναν όταν τα αεροπλάνα τους σκότωναν Λιβυάκια; Αλλά αυτά είν’ αφρικανάκια, ποιος τα λογαριάζει.
Ποιοι είναι φασίστες και ρατσιστές, λοιπόν, ιοί χολέρες και πανούκλες που όταν έρευνα («διαΝΕΟσις») απέδειξε πως τουλάχιστον 5.000.000 Έλληνες έχουν έμπρακτα βοηθήσει μετανάστες, εκείνοι αναφώνησαν: «ευτυχώς δεν γίναμε ρατσιστές»!
Ευτυχώς που δεν σας μοιάσαμε, να εκμεταλλευόμαστε τις δυστυχίες των άλλων, απαντούν οι Έλληνες. Οι ιοί τώρα κάνουν πως καταλαβαίνουν ποια είναι η Τουρκία, τόσα χρόνια, για τους υποστηρικτές κάθε μαρξιστικού  γκουλάγκ, η Ελλάδα ήταν το πρότυπο του φασισμού (σικ). Έτσι γαλουχούν και καταστρέφουν ανήσυχα κι ευαίσθητα νέα παιδιά.  Μας επιβεβαιώνει ένας Αλέξης Ηρακλείδης που σε χθεσινό άρθρο του («συντακτών»), νουθετεί την Ελλάδα, τι να κάνει με την Τουρκία για να μην την «φιμώσει» (!), ανακηρύσσοντας τα 12 μίλια που δικαιούται και απειλεί με κάζους μπέλι η  Τουρκία. Να την φιμώσει, όχι αποκλείσει! Τέτοια ελληνικά ξέρουν οι ηρακλειδείς του δικαίου, που ξεχνάνε ότι η Τουρκία δεν έχει υπογράψει την σύμβαση για το διεθνές δίκαιο της θαλάσσης, για να μπορεί να παρανομεί. Ούτε ότι αρνείται το δικαστήριο της Χάγης για την υφαλοκρηπίδα. Καθηγητές πανεπιστημίου!  Άμοιρο Πάντειο, άμοιρα ελληνικά πανεπιστήμια.
Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό,  ούτε και τα ολέθρια σφάλματα των πολιτικών  μας. Έχουμε την χειρότερη πολιτική τάξη παγκοσμίως. Την πιο ανίκανη, αναίσθητη και διαφθαρμένη. Αντί να ζητήσουμε εμείς, από χρόνια,  έκτακτη σύσκεψη κορυφής της ΕΕ και ν’ απευθυνθούμε στον ΟΗΕ (τα έχω γράψει στην Ελευθεροτυπία, 19-1-13) διεθνοποιώντας το προσφυγικό, συναινέσαμε στην συμμετοχή του ΝΑΤΟ.
Να δούμε πού θα καταλήξει η εμπλοκή του, να δούμε τι τετελεσμένα θα διεκδικήσουν οι Τούρκοι, γιατί αυτό είναι πλέον ή σίγουρο. Ήδη διαπράξαμε το πρώτο μεγάλο ολίσθημα, αλλά οι έγκυροι αρθογράφοι έχασαν την λαλιά τους:
Τα νατοϊκά πλοία θα περιπολούν στο Αιγαίο, μέχρι και την Ρόδο, δεν θα φτάνουν στο Καστελλόριζο, έστω κι αν δέχεται κύματα προσφύγων. Αυτή όμως είναι η πάγια τούρκικη στρεψόδικη θέση (το επεσήμανε στην ιστοσελίδα του κι ο Μιχάλης Ιγνατίου, δεν διάβασα άλλον):  Ότι το Καστελλόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο και η ΑΟΖ της Ελλάδας δεν μπορεί να ενωθεί με της Κύπρου, μεσολαβεί δήθεν η ΑΟΖ της Τουρκίας.
Κι εμείς το αποδεχόμαστε εμμέσως, εξαιρώντας το Καστελλόριζο και φοβούμενοι να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ μας, όπως μας ζήταγε ο Τάσος Παπαδόπουλος από το 2007.
Πολύ επικίνδυνη αποδοχή. Θα μπορούσαν να πλέουν μεταξύ Καστελλόριζου και Ρόδου ελληνικά πολεμικά. Τώρα πλέον,  μπορούμε να το  κάνουμε αυτό. Πριν δεν θα τολμούσαμε, η Αθήνα θα στέναζε από διαδηλώσεις εναντίον του «ιμπεριαλιστικού ελληνικού κράτους» που «πνίγει πρόσφυγες και περικυκλώνει την καυμένη την Τουρκία». Ακόμα και τώρα, μεγαλοστελέχη του Σύριζα (Χριστόπουλος) γράφουν κατά της ανάμειξης του στρατού, σαν να μην είναι όργανο της Δημοκρατίας και να μην υπόκειται στις εντολές της.
Οι Τούρκοι δουλέμποροι πόσα χρήματα κλέβουν απ’ τους μετανάστες; Τρία με έξι δισεκατομμύρια ετησίως, κατά διεθνή έρευνα, αλλά οι εγχώριοι αλληλλέγγυοι αδιαφορούν. Αν βρεθεί  ένας ΄Ελληνας δουλέμπορος, γεμίζουν την Αθήνα αφίσες και κλείνουν τους δρόμους.
Είναι παρήγορο πάντως που αποδεικνύεται καθημερινώς πως το πολιτικό  σύστημα, και η ελίτ γύρω από αυτό, χρησιμοποιεί την χρυσή αυγή για άλλοθι -και για να βγάζει μεροκάματο. Τώρα, αθωώνοντας τους νεοναζιστές και αυτούς που τους εξέθρεψαν, διαδίδουν ότι πίσω απ’ την «χ.α» βρίσκεται η αμερικάνικη πρεσβεία. Ας τους επιτέλους φωτίσει το ίδρυμα Λούξεμπουργκ (που τους χρηματοδοτεί και καμμία φορά).
Η «Ευρώπη των λαών, των αξιών και της αλληλεγγύης», με  πρωτεργάτη τον Σόιμπλε: «αν η Γερμανία έκλεινε τα σύνορά της, η Ελλάδα εντός 48 ωρών θα ήταν ένα αποτυχημένο κράτος» (θα λυπηθούμε πολύ αν πεθάνει. θα πρόκειται για οριστική διαπόμπευση της επιείκειας), μας ετοιμάζει για κράτος-χοτσποτ, όπως είπε ο ούγγρος πρωθυπουργός και ο σλοβάκος. Βοήθησαν τον  Άξονα και οι δύο χώρες. Το όνομα Ιωσήφ Τϊσο λέει κάτι στους σλοβάκους, που εξεγέρθηκαν προς το τέλος του πολέμου, το 1944 (μετείχαν  ο Ντούμπτσεκ και ο αδελφός του);
«Μας περιμένει ή κάποια γεωπολιτική συμφορά, που ίσως μας συνεγείρει, ή η σταδιακή μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα μπανανία που θα κατακλύζεται από πρόσφυγες-μετανάστες, την ίδια στιγμή που, στην καλύτερη περίπτωση, ο ενεργός πληθυσμός της  θα παρέχει παρασιτικές υπηρεσίες (μπαρ, καφέ, μεζεδοπωλεία, εστιατόρια,  ξενοδοχεία) ή θα μεταναστεύει, ειδικά η νεολαία και ειδικότερα το μορφωμένο τμήμα της,» έγραφα στην press publica στις 3-9-06.
Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει, και δυστυχώς οι ιθύνοντες (Μουζάλας, Δρίτσας, Ξυδάκης, Κοτζιάς κά) εξακολουθούν τις  δηλώσεις προετοίμαζοντας με αυτές την κοινωνία για μια παρατεταμμένη παραμονή εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων στην Ελλάδα και δηλώνοντας υποταγή στην Γερμανία και στην ΕΕ. Θα έχουμε δηλαδή  ένα νέο άτυπο και πολύ σκληρότερο Δουβλίνο 2. Αφού δεν εναντιωθήκαμε σ’ αυτό, γιατί να  μην πολλαπλασιάσουν οι Ευρωπαίοι τις πιέσεις; Για να εκδημοκρατισθεί η Ευρώπη, αδαή Βαρουφάκη, πρέπει  να πλαστογραφηθεί  η Ιστορία.
Αλλά όσα  λάθη και να κάνει η σπασμωδική αριστερή κυβέρνηση,  αυτά: α) αποδεικνύουν την ανεπάρκεια του μαρξισμού, μια ολοκληρωτική θεωρία εκτός πραγματικότητας (η Δύση την περιφρονεί  εξ αρχής), που η ορθότατη ανάλυσή της  για την υπεραξία και τα άλλα οικονομικά στοιχεία δεν αρκούν για να την δικαιώνσουν και β) δεν δικαιολογούν το εμφυλιακό μένος κατά του Σύριζα.
Δεν επιδείνωσε κάτι, ο ανέτοιμος, χωρίς σοβαρά στελέχη και με αριστερές ιδοελοηψίες Σύριζα, που δεν θα επιδείνωναν οι άλλοι. Δεν έφερε το μνημόνιο ο Σύριζα, δεν γιγάντωσε το προσφυγικό. Το έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Που όλα δείχνουν πως ο ΔΟΛ προσπαθεί να επαναφέρει. Διαβάστε τις προτάσεις Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό, για να καταλάβετε τι μας περιμένει με τον εκλεκτό της Ζήμενς και όλων των πατρώνων μας. Αλλά αναπάντητο παραμένει  γιατί ο πρωθυπουργός συναντήθηκε 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορές με τον υπερπρωθυπουργό Ψυχάρη.
Γίνεται κατανοητό επίσης γιατί η κυβέρνηση δεν επέλεξε, δεν εκμεταλλεύθηκε τον Βασίλη Μαρκεζίνη προτείνοντάς τον  για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  
  • Για να ταπεινώνουν τον  Νταβούτογλου ο Ξυδάκης και ο Τσίπρας. Που πήγε στην Σμύρνη και μοίραζε λουλούδια γελώντας. Στην Σμύρνη. Η περιφρόνηση της αριστεράς στην ελληνική ιστορία σε σύγχρονη εκδοχή. Στην καταστροφική εκδοχή του ’22 στήριξαν τον Κεμάλ, κι ο Ζαχαριάδης αργότερα παινευόταν γι’ αυτό.
Να όμως ένα δωράκι στους  εθνομηδενιστές, που  πάντα τρώνε από ‘κεί που φτύνουν:          
Lou Ureneck: The Great Fire – One American’s Mission to Rescue Victims of the 20th Century’s First Genocide.  (http://www.tovima.gr/books-ideas/article/?aid=781847) Αμερικάνικο βιβλίο για το οργανωμένο νεοτούρκικο σχέδιο για την εκδίωξη των ελλήνων και την πυρπόληση της Σμύρνης, που γράφτηκε χωρίς, δυστυχώς, να ρωτήσει ο συγγραφέας τον επιστήμονα Φίλη και τους επιστήμονες ιούς και χολέρες: ο διωγμός των Ελλήνων απ’ την Σμύρνη είναι η   πρώτη γενοκτονία του 20ου αιώνα. Θυμίζω το βιβλίο του Αμερικάνου Πρόξενου στην Σμύρνη Τζωρτζ Χόρτον, και το έπος της Αγγέλας Παπάζογλου, «τα χαΐρια μας εδώ».
Η Τουρκία, το μόνιμο πρόβλημά μας.  Που παρά την συμφωνία με  ΕΕ και Ελλάδα για επιστροφή προσφύγων,  προειδοποιεί: «ότι δεν θα δεχθεί πίσω «εκατομμύρια» μετανάστες και ότι «η επανεισδοχή δεν ισχύει για όσους βρίσκονται ήδη στα ελληνικά νησιά»!!! Και εξακολουθεί τις γενοκτονία στο Κουρδιστάν, αλλά οι εγχώριοι φιλότουρκοι ψευτοδιεθνιστές πάλι κάνουν πως αγνοούν. Σφαγές και αποκεφαλισμοί αμάχων, για πολλοστή φορά. Τζιζρέ,  Σουρ,  Ντεγιαρμπακίρ, όπως Μόρφου, Κερύνεια, Αμμόχωστος, όπως Σμύρνη, Πόντος, Θράκη. Απορώ πώς δεν έχουν συνασπισθεί ακόμα Έλληνες, Αρμένιοι, Κούρδοι, Ασσύριοι κατά του γερμανοτούρκικου άξονα.
Κι η δημοκρατική Ευρώπη των λαών κλπ την τιμά. Ο κατακτητής Νταβούντογλου στην σύνοδο κορυφής φωτογραφίζεται μαζί με τους κατακτηθέντες Αναστασιάδη και Τσίπρα, που δεν τολμάνε να βγάλουνε κιχ. ΄Εχουν αξίες οι Ευρωπαίοι και στρατηγική και γενναιότητα εμείς.
Πρέπει, εν τέλει,  να είμαστε ειλικρινείς ως προς το προσφυγικό, και μακάρι να συμπαρασταθούμε με τον ίδιο ζήλο και στους άστεγους και στους σκλαβωμένους στα κατεχόμενα της  Κύπρου:
Δεν γίνεται να ματαναστεύουν ολοκλήρα έθνη και λαοί. Και δεν μπορεί λαοί και έθνοι, ημών συμπεριλαμβανομένων, να ανέχονται να είναι συνεχώς θύματα της Δύσης ή της Τουρκίας. Αυτό πρέπει να τελειώνει κάποτε. Αλλοιώς,  δεν δικαιούνται και δεν δικαιούμαστε ούτε λεκτικής, έστω, συμπάθειας.
ΥΓ) Ο Μαζιώτης καταδικάστηκε σε τέτοια μεγάλη ποινή ΧΩΡΙΣ δικηγόρο. Απαράδεκτο κι ανεπίτρεπτο. Κι ο Χίτλερ κι ο Στάλιν κι ο Λένιν κι εγώ κι εσείς δικαιούμαστε υπεράσπισης και η πολιτεία υποχρεούται να την παράσχει απρόσκοπτα.
Μυκηναϊκό ασύλητο νεκροταφείο στην Κοζάνη, ίχνη Νεάντερνταλ στην Πίνδο, νεολιθικός  οικισμός στην Λέσβο. Ίχνη ινδοευρωπαίων γιατί δεν βρίσκονται πουθενά, άραγε; Και μην ανησυχούν κάποιοι για εξισλαμισμό της Ευρώπης. Ομομήτριες αιρέσεις είναι, χριστιανισμός και μωαμεθανισμός. Το ήξερε μέχρι κι ο πατέρας Μπους,  επιτρέπεται να μη το ξέρουν οι ανησυχούντες;

Σχόλια