ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Ή ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ;

Πρέπει να αποφασίσουμε αν είμαστε με τους διεθνιστές (γκλομπαλιστές και ευρωπαϊστές - ευρωλιγούρηδες) ή με την Ελλάδα. 
Πρέπει να αποφασίσουμε αν
βάζουμε μπροστά αυτή την Ευρώπη που βλέπουμε τώρα ή την πατρίδα μας.

Αποφασίζουμε λοιπόν: Πρώτα η Ελλάδα ή πρώτα η ΕΕ και η Παγκοσμιοποίηση;;; Πρώτα η δημοκρατία ή πρώτα η ντόπια και διεθνής ολιγαρχία;;; Πηγή

  • "Ο εθνικισμός από μόνος του μπορεί πράγματι να αποδειχθεί μια δύναμη Καλού βοηθώντας τους ανθρώπους να ισχυροποιήσουν τους δεσμούς με τους γείτονες και να νοιαστούν για την κοινότητα. Αλλά ο εθνικισμός παραμένει στην υπηρεσία του καλού όσο υπερασπίζεται τη μοναδικότητά μας όχι την ανωτερότητα έναντι των άλλων. Οι εθνικιστές του 19ου αιώνα ζητούσαν να προστατεύσουν τα διακριτικά εθνικά χαρακτηριστικά από τις καταπιεστικές αυτοκρατορίες και να δημιουργήσουν μια ειρηνική κοινότητα εθνών. 
    Αυτή είναι ακόμα η επίσημη ιδεολογία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, της οποίας το Σύνταγμα του 2004 δηλώνει ότι η Ευρώπη είναι «ενωμένη στη διαφορετικότητά της» και ότι οι διαφορετικοί άνθρωποι της Ευρώπης παραμένουν «περήφανοι για τις εθνικές τους ταυτότητες και την ιστορία».
    Ο κίνδυνος είναι ότι οι άνθρωποι διολισθαίνουν πολύ εύκολα από την πεποίθηση «το έθνος μας είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα έθνη» στην πεποίθηση «το έθνος μας είναι ανώτερο». Αυτό έγινε με τον υπερεθνικισμό του 20ού αιώνα και συνέχισε με δημιουργία πολέμων επιβολής ισχύος, χτίζοντας στρατόπεδα συγκέντρωσης για ανθρώπους που μιλούσαν διαφορετική γλώσσα ή χόρευαν σε διαφορετικό ρυθμό."

Blogger: 
Η Ευρώπη αποφάσισε να διαλυθεί από τον τρόπο που αντιμετώπισε την οικονομική κρίση. Οι Γερμανοί - κερδισμένοι από το ευρώ - αποφάσισαν να κερδίσουν λίγο ακόμα.... και μπήκαν στον πειρασμό να κυριαρχίσουν και πολιτικά. Συμμάχησαν με τις "ελίτ" των χωρών και μαζί  καταδίκασαν τους λαούς, της περιφέρειας στην αρχή, σε διαρκή φτώχια και αέναο χρέος. Μια ύβρις που μοιραία θα απαντηθηθεί όταν οι λαοί καταλάβουν την παγίδα που έχει στηθεί. Βέβαια ευθύνη για τη διάλυση δεν έχουν μόνο οι Γερμανοί, αλλά και η νομενκλατούρα που αποδεικνύεται λιγότερο έξυπνη ακόμα και από την Σοβιετική νομενκλατούρα. (Η Σοβιετική ένωση άντεξε 70 χρόνια, η Ευρωσοβιετία δεν αντέξει ούτε 30...)  

Σχόλια