ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ HOT SPOTS

Ενώ εμείς υπακούσαμε πλήρως, ετοιμάσαμε τα hot spots και καταγράφουμε όλους τους αλλοδαπούς εφοδιάζοντάς τους με σχετικό πιστοποιητικό, ξαφνικά οι Σκοπιανοί κ.λ.π. και παρά τα συμφωνηθέντα, μόλις λίγες ώρες πριν στη σύνοδο κορυφής, δεν αφήνουν να περάσουν οι Αφγανοί και λοιποί αλλοδαποί (πλήν Σύρων προσφύγων), απαιτώντας ταυτότητα ή διαβατήριο.


Να δείτε που τελικά θα μας βάλουν να εκδίδουμε ταυτότητες για όλους αυτούς κάνοντάς τους Έλληνες, πριν φυσικά μας πετάξουν από Σένγκεν και ευρώ.
Αυτό είναι το πρόσωπο της Ευρώπης με την οποία ξιπαζόμαστε. Πηγή
Blogger:  Δυστυχώς τα  πράγματα είναι λιγάκι πιο μαύρα απ' ότι νομίζουμε. Δείτε τί έγραφε - προέβλεπε ο κ. Νικ. Σταύρου από τον Μάϊο του 2010 για την χώρα... όταν φαινόταν που μας οδηγούσαν... Πολλοί το έβλεπαν, ετκός από μερικά χαϊβάνια του ΣΥΡΙΖΑ που συνεπαρμένα από ένα αφελή(!@;) διεθνισμό  φόρτωσαν στη χώρα ένα φορτίο που δεν μπορεί να το σηκώσει... Διαβάστε με προσοχή τί έλεγε!
  • "Τέλος, ολόκληρη η χώρα μπορεί να μετατραπεί/ ή να αντιμετωπιστεί ως μια τεράστια έκταση «οικοπέδων», με την προοπτική εμφύτευσης παρείσακτων αλλοδαπών κοινοτήτων μέσα στο εθνικό περιβάλλον.  Σε μια φάση «επείγουσα ανάπτυξη» και ένδοια επενδύσεων, οικονομική αναγέννηση και εθνική αλλοίωση θα πηγαίνουν χέρι με χέρι. Οι υπογραμμιζόμενες εδώ προοπτικές θα επιδεινώσουν την κοινωνική αναταραχή  σε γκετοποιημένα αστικά κέντρα και αργά ή γρήγορα η βιομηχανία «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» θα παρέμβει να προστατεύσει όλων των ειδών «θύματα».  
  • Σε έναν τέτοιο φαύλο κύκλο, η αναταραχή θα χρησιμοποιείται ως απόδειξη «αστάθειας» που θα επηρεάζει τη χρηματοπιστωτική αξιοπιστία της χώρας και θα δικαιολογεί ξένη επιτήρηση απεριόριστου χρόνου. Εύχομαι και προσεύχομαι να αποδειχθώ σφάλλων."
 δες το πλήρες άρθρο του εδώ
και μετά διαβάστε το επίσης προφητικό άρθρο του ίδιου: 

Σχόλια