Με αφορμή την εξέγερση των αγροτών...

Blogger: 
Για όσους  βλέπαμε αυτό που έρχεται* - που δεν ήθελαν να ακούσουν το κόμματα μέσα στον δικό τους  μικρόκοσμο  αυτό που συμβαίνει σήμερα ήταν ορατό. Αυτό που βλέπουμε είναι η χρεωκοπία όλου του πολιτικού συστήματος, που δεν μπόρεσε να προτείνει εναλλακτικές, που εκθέτει το λαό στον κίνδυνο του λιμού. (Αν νομίζετε ότι είναι υπερβολή κάνετε λάθος! Η αποικιοκρατία - το πρόσωπο της οποίας είναι μπροστά μας, έχει κάνει και χειρότερερα!) Είναι τέτοια η ωμή παρέμβαση που γίνεται στη χώρα που μόνο με παλιές αποικιοκρατικές επεμβάσεις μπορεί να συγκριθεί. Λείπουν τα θωρηκτά, αχρείαστα αφού στη θέση τους μπήκαν τα ΜΜΕ και οι Τράπεζες.
Κάντε τον κόπο να διαβάσετε μια παλιά εγγραφή /- 29-11-2008 / σχετικά με την αγροτική παραγωγή και το μέλλον των αγροτών...και όλων μας.

και μετά εδώ: 

  • Τι σχέση έχει ο ΕΝΦΙΑ με την Ντόϋτσε Μπανκ

    Παλιά, 3-2-2014, πάτε να ακούσετε από το 20 λεπτό και μετά...είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες και συνάμα πολύ επίκαιρη κάντε Click εδώ για να την κατεβάσετε σε mp3. Τη θεωρώ από τις πιο διαφωτιστικές εκπομπές. Βάλτε την σε Cd ή σε USB για να την ακούτε στο αυτοκίνητο.

    * Aν νομίζετε ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα θα σας απογοητεύσω: Τι σημαίνει η χρεοκοπία των αγροτών. Θα χάσουν τα χωράφια τους και τα αγροτικά τους μηχανήματα. Μα θα μου πείτε τα χωράφια θα παραμείνουν εκεί... Τα μηχανήματα; Σε λίγο πρώτα τα τρακτέρ και τα παρελκόμενα θα εξαφανίζονται από τις αυλές αφού θα μοσχοπουλιούνται σε ξένους! (Προσέξτε θα πουληθούν με το κιλό, ως παλιοσίδερα! για να δώσουν τα τελευταία μετρητά στον κάτοχό τους! Αν αυτό δεν είναι καταστροφή που μοιάζει με πόλεμο τότε τι είναι;  Πήρατε χαμπάρι που μεταφέρονται τα μηχανήματα  των επιχειρήσεων εκτυπώσεων που χρεοκόπησαν; Που κατλεληξαν τα καινούργια λεωφορεία των τουριστικών επιχειρήσεων που χρεοκόπησαν; Ρωτήστε για να μάθετε!)

Σχόλια