ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ

Υπό Ιωάννου Κόντου (ομότιμου καθηγητή Τεχνητής Νοημοσύνης του Πανεπιστημίου Αθηνών)
Ο τηλεοπτικός δίαυλος ΣΚΑΙ ανέφερε προ ολίγου ότι ο υπουργός Εξωτερικών αποκάλυψε ότι έχουμε δαπανήσει 2 δις για την υποδοχή προσφύγων και μεταναστών και μάλιστα πρόσθεσε ότι το ποσόν αυτό υπερβαίνει το ποσόν περικοπής των συντάξεων που απαιτεί το κατοχικό κουαρτέτο. Άρα δαπανηρός ανθρωπισμός για τους ξένους εισβολείς αλλά απανθρωπιά για τους Έλληνες συνταξιούχους.

  • Διερωτώμαι αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για εκείνους που απεφάσισαν τέτοια σπατάλη δημοσίου χρήματος όταν κινδυνεύουν ακόμη και οι κύριες συντάξεις Ελλήνων πολιτών και να υπερφορολογηθούν οι ασχολύμενοι με την πρωτογενή παραγωγή της Πατρίδας μας.

Θα ασχοληθεί αραγε κάποια αρμόδια αρχή με την διερεύνηση του θέματος μετά την λήξη της απασχόληση τους με την δίωξη του παράτυπου καστανά; Πηγή

blogger: Προσθέστε επίσης: "...Η Ελλάδα έχασε 14 δις από τη φυγή 200 χιλιαδων επιστημόνων." 

  • Τί άλλο πρέπει να συμβεί για να κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να "μηδενίσει το κοντέρ" για να ασχοληθεί με τις πληγές της; Το γεγονός ότι η "ηγεσία" παραμένει απαθής είναι μια απόδειξη του γεγονότος ότι πρόκειται για ανδρείκελα, εκτελεστές ενός σχεδίου και τίποτα περισσότερο. 


Σχόλια