ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται το τρίτο 3ετές μνημόνιο. Αυτό θα μας πάει μέχρι τα μέσα του 2018. Δεν ξέρουμε αν ο Τσίπρας θα αντέξει μέχρι τότε. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να ορκιστούμε μεταξύ μας ότι αυτό είναι και τέρμα. Αυτό είναι το τελευταίο μνημόνιο.
  • Όχι πλέον άλλο μνημόνιο. Πετύχει δεν πετύχει, αυτό είναι… Όχι άλλους πειραματισμούς στα κεφάλια των Ελλήνων πολιτών. Όχι άλλους εκβιασμούς.
Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε προετοιμασμένοι αυτή τη στιγμή, για κάποια εναλλακτική λύση, ούτε υπάρχει κάποιο οργανωμένο ακόμα λαϊκό κίνημα (παρά τις πολλές προσπάθειες που γίνονται με ιδιαίτερη ένταση), έτοιμο για διάδοχη κατάσταση. Όμως μέχρι το 2018, θα πρέπει να έχουμε οργανωθεί και θα πρέπει να αρχίσουμε από τώρα αυτή την οργάνωση, γιατί το καθεστώς θα πάει σίγουρα και για τέταρτο μνημόνιο και έχει ο Θεός για πόσα, όσο εμείς δεν θα αντιδρούμε. Ο καθένας μας λοιπόν θα πρέπει να δώσει έναν όρκο τιμής πρώτα προς τον εαυτό του και μετά στους γύρω του. Όχι άλλο μνημόνιο.

Όπως μας λένε οι υποστηρικτές του τρίτου μνημονίου, το 2018 θα έχει αρχίσει η ανάπτυξη, θα τελειώσει το μνημόνιο και θα πάρουμε την εθνική μας κυριαρχία πίσω. Ας κάνουν επομένως ό,τι νομίζουν, πάνω σε έναν ανυπεράσπιστο λαό, για να πετύχουν αυτή την τελευταία τους φορά, γιατί άλλη δεν πρόκειται να υπάρξει. Και αυτό θα πρέπει να το ξέρουν από τώρα. Καλές εξηγήσεις. Πηγή

Σχόλια