Γιώργος Τσίπρας: Ο κόσμος νομιμοποίησε το Μνημόνιο

Ο εξάδελφος του Πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας με ανάρτησή του στο facebook τονίζει ότι ο κόσμος νομιμοποίησε το μνημόνιο και αυτός ορίζει τι είναι ηθικό στην πολιτική. Παρέμβαση μέσω facebook έκανε ο ξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα και γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος τόνισε πως οι πολίτες με την τωρινή τους ψήφο νομιμοποίησαν πολιτικά το μνημόνιο.
«Ο κόσμος είναι που ορίζει πολιτικά τα πράγματα, τι είναι ηθικό και τι όχι, τι είναι επιτρεπτό και τι ανεπίτρεπτο», σημείωσε μεταξύ άλλων. Ολόκληρη η ανάρτησή του:
 Πηγή
ΒLogger: αξίζει να δείτε πως σκέφεται ένας ...Τσίπρας. Κάτι σαν: "Αυτές είναι οι απόψεις μας, αλλά αν δεν σας αρέσουν έχουμε κι' άλλες, για να μείνουμε στο γκουβέρνο βεβαίως, βεβαίως...".
Bέβαια το πονηρό παλουκάρι δεν αναφέρεται στην τεράστια αποχή - ροχάλα -  1.925.904 πολίτες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ 1.526.205 πολίτες ψήφισαν ΝΔ, 4.274.675 πολίτες δεν πήγαν να ψηφίσουν. Kαι φυσικά κουβέντα για το ποιόν της πολιτικής συζήτησης - ενημέρωσης του λαού, αλλά ούτε στα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν για να "πεισθεί" ο λαός....
Σαν να βιάζεται να πανηγυρίσει το παιdi. Εκλογές: Όταν οι ήττες εμφανίζονται ως νίκες! 
Κι' αν βρίσκει βαρετό το προηγούμενο κείμενο ας διαβάσει εδώ: Οψόμεθα εις Φιλίππους

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Διαβάστε περισσότερα:

Σχόλια