Tα νέα από το μέτωπο...

blogger:
"Χθες βράδυ οι δυνάμεις κατοχής της χώρας υπέστησαν μια οδηνηρή ήττα. Όλη τη νύχτα προσπαθούσαν να το επαφέρουν σε λειτουργική κατάσταση το θωρηκτό SKAI. Η σύγκουσή του με το αντιτορπιλικό των φίλιων δυνάμεων ΖΩΗ αποδείχθηκε καθοριστική και η πλοίαρχος - ΣΙΑ - του ΣΚΑΙ είναι στην εντατική με την ελπίδα ότι θα μείνει στην δημοσιογραφική ζωή...."
Εντάξει  μη βαράτε...τραβηγμένο είναι αλλά περιμένετε  ν'ακούσετε...
Χθές βράδυ θυμηθήκαμε τα βασικά! Οι δημοσιογράφοι πρέπει να ρωτούν και οι εκλεγμένοι πολιτικοί να απαντούν. Οι δημοσιογράφοι κρίνονται για τις απολαλυπτικές τους ερωτήσεις και οι πολιτικοί από την πληρότητα των απαντήσεών τους. 
Εμείς έχοντας υποστεί πλήση εγκεφάλου τείνουμε να θεωρούμε κανονικό να ακούμε δημοσιογράφους να εκφέρουν απόψεις, να κρίνουν, να υποκαθιστούν τους εκλεγμένους. 
Αυτό είναι και το πρόβλημα! 
Η Ζωή χθές έβαλε τα πράγματα στη θέση τους! 
Για να δράσουμε σωστά, ιδίως τώρα σε κρίσιμες στιγμές, ως πολίτες πρέπει να δούμε την αρρώστια - παθογένεια της κολοβής δημοκρατίας μας. 
  • Τα ΜΜΕ από πυλώνας της δημοκρατίας έγιναν εξαρτήματα μιας ολιγαρχίας (οικονομικής και πολιτικής) που επιβάλλουν την πραγματικότητα! (Επιβάλλουν τα συμφέροντά τους, προπαγανδίζουν τις θέσεις τους, τόσο καταλυτικά που καμία άποψη δεν μπορεί να περάσει στην κοινωνία αν τα ίδια δεν το επιτρέψουν!)
  • Είναι τόσο αδιάντροποι που νομίζουν ότι οργανώντας τη συλλογή τροφίμων, λύνουν το πρόβλημα της φτώχιας της χώρας, λες και το θέμα είναι  φιλανθρωπικό! 
Η ευθύνη της όποιας εκλεγμένης κυβέρνησης είναι να βάλει τέλος σ' αυτό το αίσχος, αφού στην αντίθετη περίπτωση, δεν προστατεύει το λαό από εκβιαστές και καθίσταται συνεργός! (βλέπε εδώ)
  • Τώρα - χθές τα κανάλια να μπούν κάτω από το μικροσκόπιο ενός πραγματικού ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου! Δεν γίνεται να τα κάνει όλα η Ζωή!
Απαλλάξτε  με από τον Πορδοσάλτε και από τις αφηγήσεις του Ντερμπεντέρη! 

Απαλλάξτε με από τη χούντα των ΜΜΕ! 
Τα ΜΜΕ είναι το μόνο ορατό τμήμα του εχθρού που έχει διαλύσει τη χώρα και αυτά πρέπει να υποστούν την επίθεσή μας! 
Αυτό που ζούμε είναι η πλήρης διαστροφή της λογικής! 
Θα το καταλάβετε τι εννοώ!
Μιλάμε μόνο για κλειστές τράπεζες και μας διαφεύγει ότι η χώρα "κλείνει"  οδηνηρά κάθε μέρα επί πέντε χρόνια! Κλείνουν επιχειρήσεις, "κλείνουν" ζωές! Κλείνει η πόρτα διεξόδου στην ελπίδα και στην ανάπτυξη. 
Πέφτουμε σε μια μαύρη τρύπα, με το συνοδευτικό νανούρισμα περί σωτηρίας από τα εξαγορασμένα ΜΜΕ. Ας μην κλείσουμε το - μοναδικό  "καπάκι" διαφυγής!
ΟΧΙ!

ΥΓ. Ελπίζω ο Ποταμίσιος και ο Σαμαράς να κάνουν το λάθος να πάνε σε ανοικτή συζήτηση με τον μικρό! (θα πρόκειται για σφαγή των νηπίων...)
----------
Eδώ το Video (όταν ο ΣΚΑΙ ξεφτυλίζεται!!!!

Σχόλια