Το τέλος των ψευδαισθήσεων.

..."Αν η Ευρώπη πει «όχι» στο αίτημα των Ελλήνων ψηφοφόρων για αλλαγή πορείας, θα στείλει το μήνυμα ότι η δημοκρατία δεν έχει καμία βαρύτητα όσον αφορά την οικονομική πολιτική." λέει ο Στίγκλιτς
και μετά αυτή η είδηση:  

Δυστυχώς για μας τους ιθαγενείς αυτής της νοτιοβαλκανικής επαρχίας τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Οι εκλογές θα γίνονται μόνο για επιβεβαιώσουμε και να νομιμοποιήσουμε αποφάσεις που ήδη έχουν ληφθεί για μας (χωρίς εμάς). Καλώς ήρθατε στην αυτοκρατορία (ως δουλοπάροικοι βεβαίως...).

(Mας το έχουν πει τόσες φορές, απλά εμείς δεν θέλουμε να το ..πιστέψουμε)
Μπορεί τελικά και να μας επιτρέψουν να ψηφίζουμε μέχρι να συμφωνήσουμε τελικά μαζί τους, αφού εν τέλει δεν είναι και τόσο "κακοί" για να μας απαγορεύουν τις εκλογές μια δια παντός (ακόμα). {Ως γνωστόν οι δούλοι δεν ψηφίζουν). Κι' αυτό γιατί  ως λαός "είμαστε ανώριμοι και μας χρειάζεται μόνο συνετισμός" (αυτό δηλαδή  που συμβαίνει 6 χρόνια τώρα). 
Η σημερινή θέση της χώρας με τους διαρκείς εκβιασμούς είναι η ίδια με θέση κάποιου που προσέρχεται (χαζο)χαρούμενα σε γεύμα, μετά από πρόσκληση, για να διαπιστώσει ότι ο ίδιος αποτελεί το γεύμα! 
Καιρός λοιπόν να καταλάβει ο τελευταίος σ' αυτή τη χώρα, ότι η χώρα έχει παραδοθεί από τις ντόπιες πολιτικές ηγεσίες πριν από καιρό όσο και να μην "έβλεπαν" πολλοί τα σημάδια αυτής της προδοσίας. Καλά ξεμπερδέματα.  

Tώρα αυτό που χρειάζεται να βγουν όλες οι συλλογικότητες, όλοι οι θεσμοί και να πουν: "Δεν θέλουμε χρήματα! Θέλουμε τη χώρα μας πίσω".   
------------
Μεταγεννέστερη εγγραφή:

Διαβάστε περισσότερα:

Σχόλια