Π. Καμμένος: Ο Σαμαράς λειτουργεί ως παρακράτος

 - Η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ακροδεξιά
Ο Πάνος Καμμένος καταγγέλλει στην εκπομπή Αντιθέσεις τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που δέχθηκαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ από τον κρατικό μηχανισμό. Ο κ. Σαμαράς λειτουργεί ως παρακράτος. Απαγορεύει να προχωρήσει η έρευνα για τη λίστα Λαγκάρντ επειδή συμμετέχουν σε αυτή χρηματοδότες του, εκδότες που τον στηρίζουν και συνεργάτες του όπως ο κ. Παπασταύρου με 5.000.000 ευρώ. Είναι αυτός που εμποδίζει να ανοίξει ο κατάλογος των 600 δις καταθέσεων στην Ελβετία που είχε καταγγείλει ο κ. Βενιζέλος και να πούνε πόσα από αυτά φορολογήσανε. Γιατί χαρίζουν στη Siemens 2 δις από αυτά που είχε αποφασίσει η Βουλή;
Ο Κ. Μητσοτάκης έγραψε στο facebook στις 21 Απριλίου του 2012 για τον κ. Συμπιλίδη, αυτόν που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεργάστηκε με τον κ. Σαμαρά και είναι στέλεχος και φίλος του, οτι τα τριάκοντα αργύρια που πήρε, πήγε να τα εξαργυρώσει 20 χρόνια μετά. (διαβάστε σχετικό άρθρο στην Αυγή).
  • Εκδότες που πήρανε εκατομμύρια ευρώ, για τους εκδοτικούς τους οίκους, χωρίς εγγυήσεις, για να ρίχνουν λάσπη στην αντιπολίτευση.
  • Υπάρχουν επιχειρηματίες που γίνανε ουσιαστικά ολιγάρχες μέσα στην περίοδο της κρίσεως, παίρνοντας "περίεργες" δουλειές, έχοντας διαγράψει δάνειά τους, έχοντας διαγράψει υποχρεώσεις τους που έχουν να κάνουν με παλιές επιδοτήσεις, κατασκευαστικές εταιρίες δρόμων, όπως του κ. Μπόμπολα.που διεγράφησαν υποχρεώσεις του για έργα που είχε αναλάβει να κάνει και δεν είχε ολοκληρώσει στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.
  • Φωτογραφικές διατάξεις όπως στην περίπτωση του Ερρίκος Ντινάν που με φωτογραφική διάταξη μεταβιβάστηκε η άδεια σε μια μέρα ενώ είπε ψέματα ο Βορίδης οτι συμφώνησαν οι εργαζόμενοι.
  • Ο Πάνος Καμμένος μιλά για τη συνάντησή του με τον Τσίπρα και για μια πιθανή μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όποιο και να είναι το πρόσωπο, αν πρώτα δεν γίνουν εκλογές. Για το Κ. Καραμανλή λέει πως είχε υποχρέωση να αντιδράσει, να μην στηρίζει αυτή την κυβέρνηση και δεν το έκανε. Ο Πάνος Καμμένος πιστεύει πως ο Καραμανλής ανατράπηκε επειδή υπέγραψε τον South Stream και τη συνεργασία με τη Ρωσία και έπρεπε να έχει μιλήσει και επ' αυτού.
Και μια είδηση που άξιζε και χωριστής αναφοράς: Στις 7 Οκτωβρίου 2014, η πρόταση του ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ Νότη Μαριά για τη διοργάνωση δημόσιας ακρόασης για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις καταψηφίστηκε από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Χρυσή Αυγή! (διαβάστε σχετικό άρθρο στην Ελευθεροτυπία και τον τύπο της Κρήτης που την αφορά ιδιαίτερα το θέμα. και την απάντηση του Νότη Μαριά στις ... δικαιολογίες της ΝΔ). Μεγάλοι πατριώτες οι Κεφαλογιάννης, Καϊλή, Ζαγοράκης, Γραμματικάκης, Σπυράκη κλπ!!!
  • Για το Ποτάμι λέει οτι είναι η καβάντζα του συστήματος για την επόμενη μέρα και αποδείχθηκε και σε αυτή την ψηφοφορία.
  • Η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ακροδεξιά, λέει ο Καμμένος. Είναι δυνατόν να βγαίνει ο Βενιζέλος, πρόεδρος του ιστορικού κόμματος του ΠΑΣΟΚ και να χειροκροτεί τον Βορίδη, τον πρόεδρο της ΕΠΕΝ; 
  • Αυτή τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη η πολιτική Μέρκελ ανατρέπεται. Οι ΑΝΕΛ υποστηρίζουν Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου για το χρέος, Εθνικοποίηση της Εθνικής Τράπεζας, εξυπηρέτηση μόνο του δανείου από το ΔΝΤ του οποίου οι όροι είναι ξεκάθαροι. Αν σταματήσουμε να πληρώνουμε τοκοχρεολύσια, δεν έχει ανάγκη εξωτερικού δανεισμού για να επιβιώσει η χώρα. Θα αποπληρώσουμε μόνο το πραγματικό χρέος, όπως το δείξει η ΕΛΕ και στο ρυθμό που θα μας επιτρέπει η ανάπτυξη. Εγγραφή στον προϋπολογισμού του Κατοχικού Δανείου.
Το 1% των Ελλήνων κατέχει το 56% του πλούτου της χώρας και μέσα στα τελευταία 5 χρόνια αυτό το ποσοστό πλούτου έχει αυξηθεί κατά 4%.
Στο τελευταίο μέρος αναφέρεται και σε σημαντικά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.
Η συνέντευξη στην καλό δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη είναι της 15 Οκτωβρίου 2014 και έχει ενδιαφέρον, ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι σε όλα.

Πηγή

Σχόλια