ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ : “Έχουμε χρέος να συνεχίσουμε μέχρι να λάμψει η αλήθεια”

Προκειμένου να μας βλάψει, η Τρόικα γίνεται πολύ εφευρετική:
μέχρι και καραγκιοζλίδικες «Δηλώσεις Μετανοίας» επινοεί,
αλλά δυστυχώς μας χορεύει στο ταψί και δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς παρά να χορέψουμε, αλλά πάνω στο χορό βρίσκουμε την ευκαιρία να την λακτίσουμε, και πού ξέρετε, μπορεί το λάκτισμα κάποια φορά να είναι πολύ, μα πολύ… αποτελεσματικό. ..
Μου άρεσε αυτό που είπε ο έγκριτος συνταγματολόγος, κ. Γ. Κατρούγκαλος, στα πλαίσια συνέντευξής του στο περιοδικό Hellenic Nexus του Ιουνίου 2014. 
Μιλώντας λοιπόν ο κ. Κατρούγκαλος για τις διαδικασίες κοινωνικής συμμετοχής στο πολιτικό γίγνεσθαι του τέθηκε η ερώτηση: «Στην Ελλάδα υπάρχει η σχετική Παιδεία και η πολιτική ωριμότητα, πιστεύετε, ώστε να εφαρμοστούν τέτοιου είδους διαδικασίες;» 
  • Η απάντηση ήταν, «Μας αντιμετωπίζουν ως ανώριμους… Δεν βλέπω για ποιον λόγο οι Έλληνες θεωρούμαστε λιγότεροι ώριμοι… Ας μην υποτιμούμε το κριτήριο του Ελληνικού λαού. Μόνο στην Ελλάδα έχει σπάσει το παλιό πολιτικό σύστημα από τις αντιδράσεις του κόσμου στις πολιτικές του Μνημονίου. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που υποφέρουν από παρόμοιες πολιτικές, το πολιτικό κατεστημένο κατάφερε να απορροφήσει τις περισσότερες αντιδράσεις. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, δείχνει ωριμότητα του ελληνικού λαού και ένα αίσθημα αντίστασης.»  Μ’ αρέσει να έχει δίκηο. Βρήκα την συνέντευξή του αισιόδοξη και ελπιδοφόρα και αυτό το χρειαζόμαστε.
Η δουλοπρέπεια των κυβερνόντων μας είναι ολοφάνερη στο σημερινό άρθρο της Καθημερινής όπου η διαστρέβλωση της πραγματικότητας βρίσκεται στο ζενίθ της. 
Με το άρθρο αυτό οι κυβερνητικοί κολίγοι των Γερμανών τσιφλικάδων επιδιώκουν αφενός να στείλουν μήνυμα στο Τριμελές Συμβούλιο της Εισαγγελίας Εφετών, ότι δηλαδή πρέπει το Συμβούλιο να υιοθετήσει την πρόταση του κ. Ι. Κούτρα προς αυτό, πράγμα που δεν είναι υποχρεωτικό να συμβεί και ελπίζω, με βάση πληροφορίες που έχω ότι δεν θα γίνει, και αφετέρου επιδιώκουν να διασπείρουν την βαθειά απελπισία στον κόσμο ότι τάχα αυτοί οι κολίγοι και οι τσιφλικάδες τους είναι ανίκητοι και δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα το δίκαιο να επικρατήσει όσο αυτοί κυβερνούν, άρα Έλληνα πρόσεχε καλά, μαζέψου στο καλύβι σου και κάτσε εκεί να πεθάνεις, τίποτα δεν μπορείς να κάνεις, δες αυτή την ηλίθια την Γεωργαντά που δεν καταλαβαίνει ότι η αλήθεια και η επιστήμη είμαστε εμείς και άδικα παλεύει. 
Η Καθημερινή τα έγραψε αυτά μετά το άρθρο βόμβα στο RealNews την Κυριακή που πέρασε γιατί τρέμουν την αλήθεια. 
Ο κ. Ι. Κούτρας, ως «αδέκαστος» και «εργατικός» Δικαστικός αποφάσισε να «ξεπετάξει» την δικογραφία προφανώς χωρίς να την διαβάσει, ήταν εύκολο να αντιγράψει το πόρισμα Πεδιαδίτη, μιας Ανακρίτριας που πέρασε πειθαρχική δίωξη (βλέπετε η Καθημερινή δεν μας ενημερώνει για το πόρισμα του Πειθαρχικού Συμβουλίου, γιατί?) και όπως έχει καταγγελθεί στο RealNews η δικογραφία Πεπόνη αλλοιώθηκε προφανώς στα χέρια της κυρίας Ανακρίτριας. 
Αλλά αυτά για την Καθημερινή είναι ψιλά γράμματα, το σημαντικό είναι να στείλει μηνύματα απειλών και εκφοβισμού.  
 
   
Βλέπετε και τις φωτογραφίες μας μπροστά στο Αρσάκειο όπου στεγάζεται το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της Ελλάδας, το ΣτΕ, το Συμβούλιο της Επικρατείας. 
 
Χάθηκαν πολλές εργατοώρες από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ και από τον Λογοθέτη, τον Στρόμπλο και μένα να κυνηγάμε την παράνομη Δήλωση. 
Σκεφτείτε με τί ασχολούνται τα αρρωστημένα τους μυαλά. 
Αν δεν έχετε ενημερωθεί, δείτε το άρθρο αυτό και αυτό
Όμως, έχουμε χρέος να συνεχίσουμε μέχρι να λάμψει η αλήθεια. 

Σχόλια