Όταν οι Γερμανοί βραβεύουν....

Οκτώβριος 2010: Μερικούς μήνες από την υπογραφή του μνημονίου... 
Βράβευση Γ. Παπανδρέου στο Βερολίνο.Το βραβείο «Κβαντρίγκα 2010» απονεμήθηκε στον Γ. Παπανδρέου σε λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής στο κέντρο του Βερολίνου. Εγκωμιαστικά λόγια από τον διοικητή της Deutsche Bank, Γ. Άκερμαν. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο κ. Παπανδρέου πήρε το βραβείο στην κατηγορία «Δύναμη για Αλήθεια» από τον διοικητή της Deutsche Bank, της μεγάλης γερμανικής τράπεζας, κ. Γιόζεφ Άκερμαν, ο οποίος στην προσφώνησή του μίλησε με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά λόγια για τον πρωθυπουργό, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Συνέχεια εδώ και το video της βράβευσης εδώ
30/5/2014: "Ο Γιάτσενιουκ θα παραλάβει το  διεθνές βραβείο του Καρλομάγνου στη διήμερη επίσκεψή του".
Προς τιμή τους αρκετοί  Γερμανοί πολίτες θυμίζουν το ποιον του κυριου...

"Ο διορισμένος από την πραξικοπηματική φιλοδυτική κυβέρνηση του Κιέβου, νεοναζί και σαϊεντολόγος πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Αρσένι Γιάτσενιουκ αποδοκιμάσθηκε έντονα στη Γερμανία, όπου έφθασε για να παραστεί στην τελετή απονομής του βραβείου του από τον πρόεδρο της ΕΕ, Χέρμαν βαν Ρομπάι.
Η τελετή έγινε στο Άαχεν και οι ντόπιοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο όπου θα γινόταν η τελετή για το βραβείο. Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα που καλούσαν τις ΗΠΑ να σταματήσουν την επιρροή τους στην Ουκρανία, όπως σημειώνει το Russia Today.
Ο Γιάτσενιουκ θα παραλάβει το  διεθνές βραβείο του Καρλομάγνου στη διήμερη επίσκεψή του και να συζητήσει για το χρέος του φυσικού αερίου προς τη Ρωσία, με τους Γερμανούς πολιτικούς."
Πηγή
Blogger: Ρε μια μανία των Γερμανών να βραβεύουν τους ανθρώπους που υπηρετούν τα συμφέροντά τους...Κατά κάποιο τρόπο έχουν (επι)βραβεύσει και τον δικό μας Χριστοφοράκο που κι' αυτός προώθησε τα συμφέροντα της Γερμανίας. Αλήθεια πως ονομάζουμε αυτόν που προωθεί τα συμφέροντα μια (ξένης?) χώρας;

Σχόλια