"Φωτογραφία από το σαλόνι του Βενιζέλου"

Ο εμφατικός πίνακας στο κέντρο του δωματίου και δύο μικρότεροι αριστερά, όλοι απεικονίζουν τον μεγαλύτερο ηγέτη που πέρασε από τη χώρα. Τον άνθρωπο σύμβολο. Τον άνθρωπο ιδέα.
Συνθήματα και προεκλογικό χαρακτήρα έχουν και οι... τοίχοι του κατά τα άλλα ψηλού δωματίου του σπιτιού. Ξεχωρίζουν το Μόνο εγώ ψηφίζω ελιά, μπας και γλιτώσω τα κελιά & το τίποτα όρθιο δε θα μείνει και εγώ με τον Καμίνη.  Πηγή

Blogger: Μέχρι την τελευταία στιγμή να απειλήσει - νουθετώντας τάχα μου  - τον λαό που δεν ξέρει ενώ ο ίδιος ξέρει! Τέρμα τα ψέματα! Δεν έσωσες μέχρι τώρα παρά τον εαυτό σου!   Ένα πολιτικό ζόμπι που μας απειλεί  ενώ είναι μέσα στον πολιτικό του τάφο! Έζησε την πολιτική του ζωή, γλύφωντας  και  υπηρετώντας συμφέροντα, έζησε τη ζωή ενός υπαλλήλου συμφερόντων και δεν έχει την αξιοπρέπεια να αποδεχθεί το μοιραίον και να "απέλθει" από την του πολιτική ζωή του τόπου ησύχως χωρίς απειλές και νουθεσίες! Ναι Ευάγγελε ήρθε το πολιτικό σου τέλος! Όπου και να πας θα είσαι ένα πολιτικό βαρύδι, ένας άχρηστος! 

Σχόλια