ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ε!!! όχι και ο γιωργάκης....να μιλάει για δημοκρατία! Σαν να κάνει διάλεξη για την παρθενία ένας κατά συρροήν βιαστής...Αυτό κι'αν είναι έλλειμμα δημοκρατικής λειτουργίας. Μιλάει ο άνθρωπος που που έβαλε την υπογραφή του για την καταστροφή της χώρας- μόνος του, ως ηγεμόνας (Ψάχτε να βρείτε την απόφαση ενός οργάνου που διαβουλεύτηκε την απόφαση για να συρθεί η χώρα στο ΔΝΤ. Δεν υπάρχει! Δημοκράτης για τον ΓΑΠ είναι όποιος συμφωνεί μαζί του, άλλως είναι αντιδραστικός, ως εκεί φτάνει το δημοκρατικό του φρόνημα. Υ.Γ. Ξέρει να μας πει κανείς πόσο κοστίζει ο Ελλε(η)νόπουλος, στήριγμα του ΓΑΠ;)
Mε την ευκαιρία ο λαλίστατος και εικίνητος ΓΑΠ γιατί δεν βγάζει μια ανακοίνωση σχετικά με το:  "...οι βουλευτές των συγκυβερνώντων κομμάτων ψήφισαν τροπολογία πριν από έναν χρόνο, με την οποία απαλλάσσονται από ενδεχόμενη δίωξη για απιστία τα μέλη των διοικήσεων των τραπεζών που έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ ευρώ χωρίς τις νόμιμες εγγυήσεις, τι σημαίνει αυτή η όψιμη σπουδή να μη λαμβάνουν τα κόμματα κρατικά χρήματα επειδή η κοινωνία υποφέρει από τις περικοπές; Και μάλιστα τη στιγμή που που  ετοιμάζεται νέα ανακεφαλαιοποίηση αλλά και επιστροφή των τραπεζών από το ΤΧΣ σε ιδιωτικά χέρια με ισχνό τίμημα; 
Η συγκυβέρνηση επιτρέπει τις κατασχέσεις σπιτιών και στέλνει κόσμο στη φυλακή για μερικές χιλιάδες ευρώ, ενώ τα κόμματα που την αποτελούν χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια, έχουν αμνηστεύσει εαυτούς και συνενόχους, και συνεχίζουν κανονικά τη δουλίτσα τους. Και τη στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά, έρχονται και διδάσκουν και τι πρέπει να γίνει για να προστατευτεί το κύρος του πολιτικού συστήματος.

Μπορεί και να είναι έτσι, μπορεί μια ανεξάρτητη, νηφάλια συζή:ηση να καταλήξει ότι ο θεσμός της κρατικής χρηματοδότησης είναι ξεπερασμένος και πρέπει να τροποποιηθεί, δίνοντας λόγου χάρη βάρος στην κοινωνική διάσταση των κομμάτων, δηλαδή στα μέλη τους. Αλλά σίγουρα η συζήτηση αυτή δεν μπορεί να γίνει από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που έστυψαν κάθε ευρώ από σύστημα και μετά έρχονται να πουλήσουν ηθική.... Όλο το άρθρο εδώ: Τα χαμένα εκατομύρια της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ (Του Αυγουστίνου Ζενάκου – «Unfollow»)
Ο όλεθρος της Ελλάδας που παραμένει ακόμα ελεύθερος υπό την προστασία της συγκυβέρνησης κάνει λόγο για ζήτημα δημοκρατίας. Συνέχεια εδώ
Επίσης: εδώ σχετικά

Σχόλια