“Η αντιπολίτευση λειτουργεί συστημικά δίνοντας έτσι μια επίφαση δήθεν Δημοκρατικής λειτουργίας του πολιτεύματος”

Πηγή
--------------
Συνέντευξη  παραχώρησε ο συνταγματολόγος κ. Γ. Κασιμάτης στο δημοσιογράφο Κ. Ουίλς για το ραδιοσταθμό ΑΡΤ FM στις 25 Ιανουαρίου 2014.
Υποστήριξε την βασική του θέση:
“Τα κόμματα που θέλουν να κάνουν πραγματική αντιπολίτευση πρέπει να προκαλέσουν Πολιτειακό πρόβλημα αποχωρώντας οριστικά απο τη Βουλή και παραιτούμενοι οι βουλευτές από το αξίωμα”
Επίσης ο γνωστός συνταγματολόγος επανέλαβε τον ισχυρισμό του οτι στην χώρα έχει γίνει πραξικόπημα ενώ σχολιάζοντας την Ελληνική Προεδρία της ΕΕ έκανε λόγο για «εκδήλωση δουλείας και πλήρους υποταγής»
Ο Κασιμάτης έχει δίκιο .. Και φυσικά συντάσσεται με την άποψη του η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού , για αυτό και βλέπετε απογοητευμένο τον λαό ΚΑΙ από την αντιπολίτευση , γιατί δεν ενεργεί δυναμικά και επιμένει να συνδιαλέγετε με μια αντισυνταγματική και παράνομη κυβέρνηση ..
Αυτό που καταλαβαίνει ο λαός από την χλιαρή στάση της αντιπολίτευσης είναι ότι είναι όλοι μέσα στο κόλπο και απλά παίζουν θέατρο με μοιρασμένους ρόλους για να μας δουλεύουν όλοι μαζί ψιλό γαζί και να περνάνε οι μήνες και να εισπράττουν αυτοί τα μηνιάτικα που δεν είναι και λίγα ..
==================
Συνέχεια εδώ Πηγή

Σχόλια