Ο Αλαβάνος αποθεώνεται από κάποιους στη ΝΔ την οποία πολέμησε ως μακρύ χέρι του Παπανδρέου. Συγχαρητήρια.


Αλαβάνος: Το αριστερό μπαλαντέρ του παρακράτους των τοκογλύφων.
«Καταγγελία του Μνημονίου με παραμονή στην ΕΕ είναι εντελώς αδύνατη» υπογραμμίζει ο Αλέκος Αλαβάνος στον Τύπο της Κυριακής.

Κατηγορεί ανοικτά τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν διαθέτει «εναλλακτικό δρόμο» και αυτό «είναι ντροπή».
Σημειώνει ακόμη, πως «η έξοδος από την ευρωζώνη μπορεί να συμβεί όχι μόνον επειδή την επιδιώκει κάποια κυβέρνηση, αλλά να επιβληθεί από ένα αδιέξοδο που ήδη διαφαίνεται».
Ποιός θα ξεχάσει τις άλλες τρομερές δηλώσεις του Αλαβάνου το 2007, ότι “ο εμπρηστής κρύβεται στο Μαξίμου”, όταν η Ελλάδα καιγόταν για να πέσει ο κακός Καραμανλής;
Ποιός θα ξεχάσει τον Αλαβάνο που είχε καταντήσει τον ΣΥΡΙΖΑ παρακρατικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ τον Δεκέμβρη του 2008, να αλλαλάζει πάνω στην καμμένη Αθήνα προσφέροντας τα απαραίτητα πλάνα στο CNN και τα διεθνή μέσα, ώστε να καταστεί η χώρα Failed State; Και να μας σώσει το ΔΝΤ βεβαίως – βεβαίως.
Όσο για το “καταγγελία του μνημονίου σημαίνει έξοδος από την ΕΕ”, την στιγμή που το μνημόνιο από μόνο του έχει βγάλει την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν χωρά σχολιασμός. Παρά μόνον την ολοκλήρωση του σχεδίου Παπανδρέου, που έβαλε την χώρα στο αντευρωπαϊκό, παράνομο μνημόνιο προκειμένου να την πετάξει έξω από την ΕΕ. Τον εκβιασμό της συμμορίας του μνημονίου που μας πεταξε στα σκουπίδια της Ευρώπης απεμπολώντας κάθε δικαίωμα που απορρέει από το Ευρωπαϊκό δίκαιο, αναπαράγει περήφανα ο Αλαβάνος. Και κάποιοι στη ΝΔ τον χειροκροτούν. Περίφημα… Πηγή

Σχόλια