Και ψεύτες και καταστροφείς….


Μία είδηση την οποία, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης (ΜΜΕ-παπαγαλάκια και μπουκωμένα δημοσιογραφά), δεν της προσέδωσαν την δέουσα βαρύτητα, ταλανίζει και καίει το φτωχό μου μυαλουδάκι.
Οι πρώην υπουργοί Οικονομικών, διάδοχοι στην καρέκλα, κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος, ισχυρίστηκαν ενώπιον της Βουλής (άρα του Ελληνικού λαού) και ενώπιον αρχών της Ελληνικής πολιτείας (Εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής) ότι, η λίστα Λαγκάρντ, την οποία είχαν στα χέρια τους, επί δύο και πλέον συναπτά έτη και την έκαναν «γαϊτανάκι», ήταν προϊόν υποκλοπής, το οποίο έφτασε στα χέρια τους κατόπιν υπογείων ενεργειών μη σχετιζομένων με επισήμους τρόπους συναλλαγής.
Μάλιστα. Και επομένως, ως προϊόν υπόπτων ενεργειών μη επισήμων, δεν ήτο δυνατόν να ερευνηθεί περαιτέρω και να αποδοθούν ευθύνες, διότι δεν γνώριζαν την εγκυρότητα της λίστας. Τόσο ηθικοί και ακέραιοι οι εξευτελίσαντες την πολιτική αξιοπρέπεια στην Ελλάδα.
  • Την λίστα Λαγκάρντ δεν την αξιοποίησαν επί τούτου, διότι, περιείχε μέσα της πολιτικούς, παράγοντες του δημοσίου βίου που ενίσχυαν οικονομικώς τα κόμματα, φίλους κομματικούς που μαζί ροκάνιζαν τα κρατικά αποθέματα, συγγενείς, φίλους και καθεστωτικά λαμόγια κάθε είδους, τα οποία έπιναν το αίμα των εντίμων πολιτών, τους οποίους φορολογούσαν και φορολογούν αδιάντροπα, ενώ αυτοί ουδέποτε εισέφεραν ισομερώς στον δημόσιο κορβανά.
  • Την εβδομάδα που διανύουμε, το υπουργείο των οικονομικών της Γαλλίας, με επίσημη ανακοίνωσή του, διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση και στον αποσβολωμένο και αδύναμο Έλληνα πολίτη ότι, την λίστα Λαγκάρντ την απέστειλε προς τις Ελληνικές αρχές επισήμως με σχετικά έγγραφα και πρωτόκολλα, δια την διπλωματικών αρχών και με όλες τις ισχύουσες τυπικότητες!!! Αυτή τη λίστα που άλλα κράτη την αξιοποίησαν εντός δύο μηνών!!
Ψεύτες λοιπόν οι κύριοι Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλος. Και εψεύσθησαν ενώπιον του Ελληνικού λαού. Και δεν ντρέπονται. Και στέκουν εκεί ακόμη….. 
Και εμείς; Πληρώστε εσείς κορόϊδα μισθωτοί και συνταξιούχοι διότι στην δημοκρατία της Ελλάδος ουδείς άλλος πληρώνει φόρους. Πληρώστε εργαζόμενοι των 400 ευρώ μηνιαίως.
Τώρα την λίστα Λαγκάρντ την έχει στα χέρια του άλλος υπουργός, ο οποίος την πήρε στα χέρια του από υπουργό των οικονομικών της συγκυβέρνησης Παπαδήμου! Είδατε εσείς να γίνεται τίποτα; Ακριβώς τίποτα!
Πέρασαν τρία χρόνια και δεν έγινε απολύτως τίποτα!
Ας είναι καλά τα κορόϊδα….. πηγή
------------------------
ΣΟΚ>Πνίγει το Μέγαρο Μαξίμου η μπόχα από τα 6 εκατ. ευρώ του Καραβέλα που λιμνάζουν στην Ουρουγουάη!

Με το μείζον θέμα των εκατομμυρίων του Καραβέλα και της σκανδαλώδους συγκάλυψης της υπόθεσης ασχολείται η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Το θέμα ανέδειξε το Olympia.gr από το οποίο και το ρεπορτάζ που ακολουθεί>
Η τρανταχτή απόδειξη της συνεχιζόμενης διαφθοράς και η περίεργη “ανοχή” των Ελληνικών αρχών που επιμένουν να μην απαιτούν τα κατασχεμένα από το σκάνδαλο που εξιχνίασε η δικαιοσύνη της …Ουρουγουάης! Τι συμβαίνει; Περιμένουν μήπως κάποια “τακτοποίηση” της υπόθεσης ώστε τα λεφτά αντί να καταλήξουν στα ταμεία του δημοσίου να φτάσουν σε κάποιες “γνώριμες” τσέπες; Τόσους έγκριτους δικηγόρους έχει το Μαξίμου. Γιατί δεν επεμβαίνει π.χ. ο κύριος Καρακώστας;
Ο πρόεδρος της Εθνικής αρχής για το ξέπλυμμα βρώμικου χρήματος της Ουρουγουάης, Ricardo Gil Iribarne-photo, είναι ο λειτουργός που εντόπισε τις ύποπτες κινήσεις στους λογαριασμούς του Καραβέλα. Η δικαιοσύνη της Ουρουγουάης κινήθηκε ακαριαία δεσμεύοντας το ποσό μαμούθ των 16,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Από αυτά, τα 6,5 εκ. αφορούσαν μίζες της Siemens στην Ελλάδα, ενώ τα 10 εκ. στην Βραζιλία.
Βλέποντας τις ύποπτες κινήσεις, οι αρχές της χώρας διαπίστωσαν ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν τ. μεγαλοστέλεχος της Siemens στην Ελλάδα και ενημέρωσε αρμοδίως. Το σημαντικότερο; Η δικαιοσύνη της Ουρουγουάης όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, γνωρίζει όλους τους εμπλεκομένους στις οφσορ της μίζας του Καραβέλα και περιμένει την Ελλάδα για να παραδώσει τα ονόματα!
Την ώρα που στην Ελλάδα ακρωτηριάζονται μισθοί και συντάξεις, τόσο ο κύριος Χριστοφοράκος όπως αποκαλύψαμε χθες, όσο και ο κύριος Καραβέλας παραμένουν ανέγγιχτοι. Το ίδιο και οι περιουσίες τους. Η εξέλιξη αυτή, δείχνει ότι κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί είναι άρρηκτα δεμένοι με το διεφθαρμένο κομμάτι της πολιτικής, που δεν τολμά να αγγίξει την εταιρεία. Αυτό εξηγείται αφού οι μίζες της εταιρείας διέφθειραν ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος, κρατώντας το έρμαιο στις προθέσεις της Γερμανίας και της Τουρκίας (Για κάθε Ευρώ που έδινε ο Χριστοφοράκος, ενημερωνόταν το Τουρκικό βαθύ κράτος μέσω του Τούρκου πεθερού του, #2 της Siemens και συγγενής του Demirel). Δεν είναι τυχαίο ότι η συμμορία Σημίτη παρέδωσε Εθνική κυριαρχία στην Τουρκία, με πρωταγωνιστές τα ίδια μέλη που μετά από 12 χρόνια αποκαλύφθηκε ότι χρηματίστηκαν από την εταιρεία. Αναλυτικά εδώ: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας.
Η δίωξη όμως τόσο του Χριστοφοράκου όσο και του Καραβέλα είναι αποκλειστικά δουλειά της δικαιοσύνης. Το ότι αυτοί είναι ελεύθεροι και οι περιουσίες τους ανέγγιχτες ή δολίως μεταβιβασμένες, αποτελεί ράπισμα για όλους. Δεν έχουν δικαίωμα οι δικαστικοί και οι εισαγγελείς να διαμαρτύρονται για τις αποδοχές τους, όταν Ελληνικό, κλεμμένο χρήμα λιμνάζει στο εξωτερικό, όταν βίλες από Ελληνικό αίμα απολαμβάνονται από απατεώνες, ενώ κάποιοι επίορκοι συνάδελφοι τους καλύπτουν τους κακούργους για να καλύψουν τα πολιτικούς προστάτες τους. ΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ.
Δεν μπορεί να κόβεται ούτε ένα Ευρώ από το υστέρημα του Ελληνικού λαού, να ξεπουλιέται δημόσια περιουσία όσο οι αρχιερείς της διαπλοκής και τα δουλικά τους διατηρούν τα κλεψιμέικα.
Δείτε αναλυτικά πως φέρθηκε η αρμόδια αρχή της Ουρουγουάης και η δικαιοσύνη. Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές και ντροπιαστικές συνάμα για το τέρας που θρέφουμε. Η άρον – άρον άνοδος του Παπανδρέου στην εξουσία αποδεικνύεται ότι είχε και άλλους χορηγούς εκτός από το ΔΝΤ. Θυμηθείτε την έκθεση βόμβα του ΟΟΣΑ, που όλοι απέκρυψαν. Ειδικά η ακριβοπληρωμένη κυρία Μπιρμπίλη. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΟΣΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!
Ακολουθούν οι αποκαλύψεις του Iribarne και του αρμόδιου δικαστή, στις εφημερίδες της χώρας τους. Στο τέλος, δύο εξαιρετικές συνεντεύξεις που πήρε το Americalatina.gr και αυτές, αποσιωπήθηκαν.

--------------
Την είδε Bruce Willis ο Βενιζέλος: Πολυ σκληρο για να πεθάνει το ΠΑΣΟΚ

«Δεν θα σηκώσουμε εμείς το βάρος του Άκη και του Παπακωνσταντίνου» είπε ο Βενιζέλος μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Τότε ποιος θα το Κάνει; Ο Σημίτης ή ο Giorgos; Τον Τσουκάτο και τον Μαντέλη σα να ξέχασε λίγο. Έκανε λόγο για «αλεξιπτωτιστές και τυχοδιώκτες» που υπήρχαν στο κόμμα και τώρα χειροκροτούν τα αντίπαλα κόμματα, ενώ ο Βενιζέλος δεν χειροκροτά πλέον τον παραδοσιακό αντίπαλο του ΠΑΣΟΚ.

«Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως η ΝΔ νομίζει πως αυτή η κυβέρνηση είναι μια δική της μονοκομματική κυβέρνηση. Δεν το νομίζει πάντα…δεν το νομίζουν όλα τα στελέχη της. Αλλά βρισκόμαστε πολύ συχνά αντιμέτωποι με το θέμα αυτό. Και η ΔΗΜΑΡ……θέλει να μετέχει στην νομή της εξουσίας αποφεύγοντας τις πιο κρίσιμες στιγμές, τα βάρη των δύσκολων αποφάσεων. Όλα αυτά έχουν το αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσλειτουργίες στην κυβέρνηση και τη Βουλή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δυο μέρες πριν τη σύσκεψη των τριων που θα “ψηθεί” και ο ανασχηματισμός.

«Συνεργαζόμαστε με τη ΝΔ αλλά δεν ταυτιζόμαστε, ούτε ιδεολογικά, ούτε αξιακά, ούτε πολιτικά», ανέφερε.
----------------------
Αρε συνταγματολόγε του κ... και της διαφθοράς, της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και της ρεμούλας, το τέλος των ΠΡΟΔΟΤΩΝ, είναι ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟ!
Πόπη Σουφλή

Με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να τον φέρνουν οριακά στο 3%... ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ, προσέρχονται την Δευτέρα στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Με το πιστόλι στον κρόταφο πια... ο Βενιζέλος καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην στήριξη της συνεχιζόμενης πολιτικής Σαμαρά και την οριστική εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ, ή στην έξοδο απο την κυβέρνηση και "να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται".

Πάντως οι ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ και ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΙ... εχουν ήδη διαχωρήσει τη θέση τους με την ίδρυση νεων κινήσεων στην περίπτωση που ο Βενιζέλος προσχωρήσει οριστικά στην παράταξη του Σαμαρά, για την επανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ.
-------------------


Του Θύμιου Παπανικολάου
Στην ιστορία έχει καταγραφεί ο Μητσοτάκης σαν ο «αρχάγγελος» της «Κάθαρσης»: Ο «εφιάλτης» του «πηκτού» και «συνθετικού» ΨΕΥΔΟΥΣ…

Ο Σύγχρονος Μητσοτάκης είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Και όπως κάθε «σύγχρονος» έτσι και αυτός ξεπερνά κατά πολύ τους «δασκάλους» του παλιού «καλού» κοινοβουλευτισμού…



Το «εκσυγχρονισμένο» ΠΑΣΟΚ, π.χ., ξεπέρασε κατά πολύ, σε μοχθηρή δολιότητα και αυθάδεια τη Δεξιά της μεταπολίτευσης: Ύψωσε το «μητσοτακισμό» στο ανώτατο στάδιό του…

ΣΗΜΕΡΑ, σ’ αυτό το ανώτατο στάδιο της ΑΠΑΤΗΣ και του γλοιώδους ΨΕΥΔΟΥΣ τα δύο κόμματα συναντήθηκαν: Έγιναν μια συσκευασία, ακριβέστερα: Το ένα διαλύθηκε και το άλλο υπάρχει και για τα δύο…

Διεκδικεί, βεβαίως, ο ΣΥΡΙΖΑ την «ιστορική» πτέρυγα του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ, έστω σαν καρικατούρα της, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα…

Ο Βενιζέλος αποτελεί το χαρακτηριστικό, τυπικό, δείγμα του σύγχρονου «μητσοτακισμού»: Ξεπερνάει το Μητσοτάκη γιατί ανυψώνει το δωσιλογισμό του Μητσοτάκη σε αυθάδη κομπασμό και το ψεύδος του σε φλύαρη μπουρδολογία…

Ένα παράδειγμα φρέσκο:

Μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, υποστήριξε με το γνωστό στόμφο:

«Όχι δεν θα σηκώσουμε εμείς το βάρος ούτε του Τσοχατζόπουλου, ούτε του Παπακωνσταντίνου, ούτε κανενός άλλου».

Ο νέος Μητσοτάκης ο οποίος έχει υπογράψει κοινοβουλευτικά ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ που απαλλάσσουν τον Άκη (!!!) από κάθε ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, έρχεται τώρα και το παίζει ο νέος «αρχάγγελος» της «κάθαρσης»!!!

Πράγματι ο παλιός Μητσοτάκης ωχριά μπροστά στο «σύγχρονο» ανδρείκελο του ψεύδους…

ΠΗΓΗ: http://resaltomag.blogspot.gr/2013/05/blog-post_9891.html
------------------------------


Επιτροπή του κόμματος, ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τους πάντες αλλά είπε και το εξής καταπληκτικό...

«Όχι δεν θα σηκώσουμε εμείς το βάρος ούτε του Τσοχατζόπουλου, ούτε του Παπακωνσταντίνου, ούτε κανενός άλλου».

Όχι κύριε Βενιζέλε, αρνούμαστε να γίνουμε λωτοφάγοι, το 2005, συνυπογράψατε κοινοβουλευτικό πόρισμα, στο οποίο δεν διέβλεπε παράνομες πράξεις να έχουν γίνει από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ακόμα και για δύο καραμπινάτα σκάνδαλα τόσο μεγάλου μεγέθους (υποβρύχια- TOR M1) για τα οποία είχε βουίξει ο τόπος, εσείς δεν βλέπατε παράνομες πράξεις.

Μάλιστα στη συνέχεια και ως Υπουργός Εθνικής Άμυνα δεν είπατε τίποτα…



Σχόλια