H δημοσιογραφία του καμπινέ σε πλήρη εξέλιξη...

Επειδή τα ΜΜΕ -αν και ανήκουν ως συχνότητες στον ελληνικό λαό- τα "διαχειρίζονται" οι νταβατζήδες δημοσίων έργων και προσλαμβάνουν αλήτες, ρουφιάνους δημοσιογράφους Υπηρεσίας, κάτι πρέπει να γίνει!.....
Άσχετο
Κουίζ! Υπάρχει δημοσιογράφος άνδρας ή γυναίκα που δεν πηδήχτηκε για να πάρει δουλειά σε μεγάλο κανάλι; (πηγή)

Βlogger: Θαυμάστε το λόγο αυτού του "πνευματικού"-γιδιού που καμώνεται ότι είναι και καθηγήτρια Πανεπιστημίου, - και εδώ - αυτού του υποκειμένου που έχει κοστίσει ένα σκασμό λεφτά στο δημόσιο (είτε ως καθηγήτρια είτε ως "δημοσιογράφος" της ΕΡΤ). Όλος αυτός ο συρφετός - αφού γυάλιζε - γλείφοντας την εκάστοτε εξουσία απεγνωσμένα προσπαθεί να "κρατήσει τη χύτρα" κλειστή γιατί ξέρει καλά ότι στη συνείδηση του κόσμου είναι τα πουλημένα τομάρια, τα καλά σιτιζόμενα κοπρόσκυλα μιας και αδιαίρετης πολιτικοικονομικής συμμορίας που διέλυσε και διαλύει τη χώρα. 
Βλέπε εδώ και εδω
«Αν και κατέχουν, παρατηρεί ο Μπουρντιέ,  μια κατώτερη, κυριαρχημένη θέση μέσα στα πεδία πολιτισμικής παραγωγής, ασκούν μια εξαιρετική μορφή κυριαρχίας: έχουν την εξουσία πάνω στα μέσα δημόσιας έκφρασης, δημόσιας ύπαρξης, δημόσιας γνωστοποίησης, πρόσβασης στη δημόσια φήμη (πράγμα που, για ορισμένους πολιτικούς και ορισμένους διανοούμενους, αποτελεί κεφαλαιώδες διακύβευμα). Γι αυτό το λόγο και περιβάλλονται (τουλάχιστον οι πιο ισχυροί) από μια ευυποληψία η οποία συνήθως είναι δυσανάλογη με τις διανοητικές τους ικανότητες...»
Βlogger: 
Μεταγεννέστερη εγγραφή: 
Για  το τσόκαρο αυτό δες κι' αυτό:Με αφορμή τις δηλώσεις της "δημοσιογράφου" και "καθηγήτριας" Πανεπιστημίου...

Σχόλια