Ωδή προς τον υπερτιμημένο λογιστή...

Blogger: 
Mε αφορμή την παρέμβαση - άρθρο του Σημίτη στο ΕΘΝΟΣ της προηγούμενης Κυριακής μάζευα στοιχεία για να απαντήσω σ' αυτόν τον τύπο που εμφανίζεται να παριστάνει τον ανήξερο για τα εγκλήματα σε βάρος της χώρας επί της πρωθυπουργίας του, ωσάν να μην κυβερνούσε αυτός το ασκέρι των πλιατσικολόγων - κυβέρνησή του. Με πρόλαβε το Γιάννης Τριάντης με το χρονογράφημά του στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ της 31/1/2013 - μόνο γι' αυτό το κείμενο αγοράστε το ΕΠΙΚΑΙΡΑ. Κάντε click πάνω στην εικόνα για να  διαβάστε το κείμενο.
  • Προσοχή στον κύριο αυτόν και τα πολιτικά ρετάλια που τον περιβάλλουν, αφού επανέρχονται για να μας  "σώσουν". Βλέπετε έχουν πολλά να κρύψουν από μια κυβέρνηση που θα αποκτήσει πρόσβαση στο σύνολο αρχείων του κράτους - ειδικά αυτά που έχουν σχέση με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους - και φυσικά θα έχει διάθεση να αποκαταστήσει την  έννομη τάξη. 
  • Προσοχή γιατί αυτή η πολιτική ομάδα και του σύνολο της πολιτικής ελίτ που κυβέρνησε τη χώρα μετά τη μεταπολίτευση θα κάνει ότι κάνουν οι μεγάλοι απατεώνες. Για να καλύψουν μια απάτη, συμμετέχουν στη δημιουργία μιας μεγαλύτερης και φυσικά επωφελούνται απ' αυτήν. Οι τύποι αυτοί θα μετατρέψουν τη χώρα σε μπάζα για κρυφτούν μέσα σ'αυτά οι ίδιοι και οι απάτες τους. Θα του βόλευε πολύ η πλήρης καταστροφή αυτού του κράτους μαζί  και των αρχείων του για να μην κινδυνεύουν από ενοχλητικές μελλοντικές αποκαλύψεις. Aυτό κάνουν σήμερα με τη συνέργεια της τρόικα (ή μάλλον οδηγώντας την τρόικα!). (Mεταγεννέστερη 7-2-2013 - προσθήκη:
  • "Η κρατικοδίαιτη νομενκλατούρα πτωχεύει την κοινωνία για να διασωθεί η ίδια".)


Σχόλια