Επίγειος Παράδεισος!


Η καλή αυτή κυρία που φιλοξενεί στη "γιάφκα" του ο αξιόλογος και έγκυρος δημοσιογράφος Σπ. Χαριτάτος, ονομάζεται Κατερίνα Καραγιάννη και είναι η πρόεδρος του χρηματοοικονομικού φόρουμ Θράκης.
Η κυρία Καραγιάννη λοιπόν, η οποία είναι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, αλλά αγάπα υπερβολικά την Ελλάδα και σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα εδώ, θα μας εξηγήσει πως η δημιουργία ΕΟΖ θα αναβαθμίσει την Θράκη, πως η περιοχή θα μετατραπεί σε επίγειο παράδεισο, πως οι Θρακιώτες θα πάψουν να είναι απομονωμένοι από την υπόλοιπη Ελλάδα, πως η ανεργία θα εξαφανιστεί από την περιοχή και βέβαια στη σπουδαία αυτή ανάλυση της, θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση του έγκριτου κου Χαριτάτου.

Ας την ακούσουμε.


Τώρα λοιπόν που ακούσαμε όλα αυτά τα όμορφα, στα οποία κάποιοι κακοθελητές και κοντόφθαλμοι, όπως ο Δημήτρης Καζάκης αντιδρούν έντονα, ας σηκώσουμε το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού μας και ας φωνάξουμε στην κυρία Καραγιάννη και στον κύριο Χαριτάτο, όσο πιο δυνατά μπορούμε και με όλο το σεβασμό προς τα πρόσωπα τους...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ!

Κι' επειδή έχω ήδη εκνευρισθεί αρκετά και δεν μπορώ να σχολιάσω όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του γελοίουδημοσιοκάφρου, που θα θυμάστε πως είχε απολυθεί από τηλεοπτικό σταθμό γιατί έστηνε μόνος του "αποκαλυπτικά ρεπορτάζ", αλλά ως δια μαγείας ο ίδιος σταθμός τον προσέλαβε ξανά λίγα χρόνια αργότερα, για να παρουσιάσει μαζί με τον οικολόγο υποψήφιο βουλευτή Καραμέρο, κουτσομπολίστικη πρωινή εκπομπή, θα αρκεστώ στην απάντηση του Δημήτρη Καζάκη όπως αυτή δόθηκε μέσω facebook.

''Για τον κ. Χαριτάτο δεν έχω να σχολιάσω πολλά. Μιλά από μόνη της η δημοσιογραφία του και το ανύπαρκτο επίπεδό της. Απ' ότι φαίνεται ο Κοντομηνάς θέλει να παίξει -- διαμέσου Τουρκίας -- με τις ΕΟΖ και έβαλε τον κατάλληλο άνθρωπο να τις πλασάρει. Όσο για την κ. Καραγιάννη δεν θα περίμενα να κατανοεί την γλώσσα μου με κανένα τρόπο. Εγώ μιλάω την γλώσσα της επιστήμης, εκείνη μιλά την γλώσσα της αρπαχτής. Ό,τι κι αν κάνουν όμως όλα αυτά τα γλοιώδη ανθρωπάρια που θέλουν να πουλήσουν τοις μετρητοίς την χώρα και τον λαό της, ένα να ξέρουν: δεν πρόκειται να τους περάσει''.

Άκης Καραλής

Υ Σ: Το βίντεο είναι του δημιουργία του dreamtheater1972
Πηγή

Σχόλια