Εξάντας- Υπέροχη μακροϊκονομία



Από τον Θάνο.

Σε αυτή την ευημερία των αριθμών, εάν είναι έτσι, ή έτσι είναι περίπου, και άλλα μέτρα όμως θα χρειαστούν, και άλλη μείωση μισθών συντάξεων θα υπάρξει.
Θυμηθείτε το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου, ‘Εξάντας’ στην ΝΕΤ για την Γουατεμάλα. Δείτε το όσοι δεν το έχετε δει.


Σας θυμίζω επίσης 2 τελευταίες μου δημοσιεύσεις.
  • Προφορικά με το Μνημόνιο 2, έχει συμφωνηθεί οι βουλευτές να γίνουν 200 και θα υπάρξει και μείωση αποδοχών.
  • Μέσα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης, οι εταίροι μας θα αναλάβουν τον Ελληνικό στρατό και την Ελληνική αστυνομία, για να ελαφρώσουμε τον Ελληνικό προϋπολογισμό όπως λένε.
  • Αυτό θα γίνει στο όνομα της αλληλεγγύης ή λαμβάνοντας υπόψη την εκχώρηση της Ελληνικής κυριαρχίας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και που πρόσφατα ψηφίστηκε στην Βουλή από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, θα είναι ουσιαστικά στρατός και αστυνομία κατοχής ?
  • Διευκρίνηση προς το Αγγλικό Δίκαιο, που παραπληροφοριοδότες της Ελληνικής Τρόικας ξένων συμφερόντων μας το παρουσίασαν ότι αφενός το κράτος είναι όπως οι ιδιώτες που δανείζονται και αφετέρου ότι σε όλες τις συμβάσεις υπάρχει το Αγγλικό δίκαιο, ΝΑΙ υπάρχει, αλλά κανένα κράτος δεν είχε εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία μέχρι οι δικοί μας εθνοπατέρες Νέο-Ελληναράδες.
  • Η κάθε απόφαση πχ για κατασχέσεις εκδοθέντες πχ στο δουκάτο του Λουξεμβούργου, θα έπρεπε να επικυρωθούν από τα δικαστήρια του κάθε συμβαλλόμενου κράτος, τέτοια περίπτωση επικύρωσης δεν υπήρχε, ΕΤΣΙ οι εθνοπατέρες μας καθάρισαν και για αυτό. Δεν χρειάζεται πλεον επικύρωση, έρχονται και μας παίρνουν και τα σώβρακα.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ??

(Υποσημείωση: Πριν 3 εμβδομαδες ακουσα τον πρωθυπουργο της Ουκρανίας να καλεί το ΔΝΤ οπως συμφωνησουν στην επιστροφη της μιας και μοναδικής δοσης που πειραν. Να σας θυμθσω ορι το ΔΝΤ εδωσε την πρωτη δοση στην Ουκρανία και τους ζητησε αυξηση του ηλεκτρικού ρεθματος και φωταερίου, η κυβερνησ δεν δεχτηκε και ετσι δεν πειραν αλλη δοση. ΤΩΡΑ ειναι σε θεση να αρχισουν την αποπληρωμη της μιας και μοναδικης δοσης που πειρανε) 
Πηγή


Σχόλια