Γιώργος Προβόπουλος Ιούλιος 2010: Το μνημόνιο συνιστά ένα σπουδαίο αναπτυξιακό ξεκίνημα!

Δείτε αυτό το βίντεο που είναι ιστορικής σημασίας. Ακούστε προσεκτικά τι προέβλεπε ο κυβερνήτης της χώρας (εντάξει, της τράπεζας της χώρας), στο Μέγκα Τσάνελε λίγο μετά την ψήφιση του μνημονίου. Μην απορείτε γιατί η χώρα έγινε τριτοκοσμική. Εμείς φταίμε, με τα λούμπεν θεάματα που ανεχόμασταν. Αναρωτηθείτε σε αυτόν τον καταιγισμό προβλέψεων που θα δείτε, εάν έπεσε μέσα έστω σε ΜΙΑ. Απολαύστε: (το είδα εδώ)


Blogger: 
Αν η ικανότητα πρόβλεψης του κ. Προβόπουλου εξακολουθεί να είναι ίδια καταλαβαίνεται τι έχει να πάθει η χώρα και μεις μαζί. Αλλά ας μην πιαστούμε κορόιδα κι' αυτή τη τη φορά. Ο κ. πρόεδρος ξέρει πολύ καλά τι θα συμβεί. Θα έχουμε μια ισοπεδωμένη οικονομία με ανύπαρκτο κράτος και δομές που συγκροτούν ένα κράτος, με τον δημόσιο πλούτο στα χέρια ιδιωτών που θα αυξάνουν τις τιμές των αγαθών ανεξέλεγκτα ---ΔΕΗ: Ηλεκτροσόκ με αύξηση 37% στα τιμολόγια----  για να μετατραταπούμε όλοι οι ιθαγενείς  με γρήγορο ρυθμό - τώρα πια κατανοητό σε όλους  σε πένητες και χρεωμένοι* στο "κράτος" και τις τράπεζες. Το νέο "κράτος" που μας υπόσχονται μαζί με τις τράπεζες θ' αρχίσουν τις κατασχέσεις και των ιδιωτικών περιουσιών - πολύ επώδυνες μεταρρυθμίσεις προανήγγειλε για την Ελλάδα ο Σόιμπλε - , αφού την κρατική περιουσία ήδη την έχουν βάλει στο χέρι.  Αν ο κ, Προβόπουλος δεν ήταν ένας απατεώνας και δεν πληρώνονταν αδρά γι' αυτά που λέει θα έλεγε αυτά που λέει και ο "κτηνοτρόφος από την κρήτη" (Ο κ. Προβόπουλος σίγουρα δεν είναι ο ανεξάρτητος επιστήμονας, όπως θέλει να παρουσιάζεται. Πρέπει να απαντήσει σε πολλά: τί στήθηκε με την υπόθεση Τ -10, πως κατάπιε το παραπάνω έγγραφο του ΔΝΤ  και τέλος πρέπει να τον καλέσει ο εισαγγελέας του οικονομικού εγκλήματος:Να καλέσει ο εισαγγελέας κ. Πεπόνης και τον Προβόπουλο για το Μνημόνιο!
Όποιος νομίζει ότι με τέτοιες "ηγεσίες" δεν θα έχουμε την κατάληξη:  "σε είκοσι χρόνια από σήμερα,  ντόπιοι Έλληνες θα έχουν την ίδια τύχη με τους Αβορίγινας της Αυστραλίας ή τους Ινδιάνους της Αμερικής.". είναι βαθιά νυχτωμένος.
Αν ο αυτός κυριος δεν εκτελούσε "εντολές άνωθεν"  θα έλεγε πάνω-κάτω αυτά με μικρές αποκλίσεις.
*"Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βάλεις στο χέρι έναν αθώο. Η μόνη εξουσία μιας κυβέρνησης είναι να διώκει τους εγκληματίες... Βέβαια, εγκληματίες μπορείς να δημιουργήσεις. Μπορείς να θεωρήσεις ως έγκλημα τόσα πολλά πράγματα, έτσι ώστε να καθίσταται αδύνατο να ζήσει κάποιος χωρίς να παραβιάσει το νόμο"          

 Ayn Rand (το βρήκα εδώ)
YΓ. Μερικοί  ήδη έχουν καταλάβει που πάει το πράγμα και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, βλέπε εδώ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΓΗ. Για  εκείνους που δεν μπορούν και δεν πρέπει να φύγουν οφείλουν να παλέψουν για τη χώρα για τις ζωές τους, αφού πρώτα παλέψουν τους φόβους τους και τις αυταπάτες, ότι κάποιοι άλλοι θα τους σώσουν. Ας σκεφτούμε απλά. Δεν υπάρχουν ήρωες. Υπάρχουν απλοί άνθρωποι που αναγκάζονται να πολεμήσουν ... επειδή  απλά δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Αυτό θα αναγκασθούν να σκεφθούν πολύ σύντομα όλο και περισσότεροι...

Σχόλια