Ήταν μια prova generale…

Blogger: Με αφορμή τη συγκέντρωση των μουσουλμάνων στην Ομόνοια και τα επεισόδια, θέλω να διαβάσετε τα παρακάτω άρθρα, με την προτεινόμενη σειρά: 
  1. Ήταν μια prova generale…
  2. Το αυγό του φιδιού του Ισλάμ... έσκασε!
  3. ...πονηροί καιροί (7/3/2011)
  4. Το μέλλον που δεν θέλει να ζήσει κανείς...
  5. Πώς στην περίπτωση της Ελλάδας τετραγωνίστηκε ο κύκλος (17/5/2010). Άρθρο του συγχωρεμένου Ν. Σταύρου. Το άρθρο αυτό - λίαν προφητικό - φωτίζει πολλά απ' όσα έγιναν τα τελευταία "γεμάτα" χρόνια και φοβάμαι και γι' αυτά που θα  συμβούν.
  6. Η CIA άνοιξε το δρόμο της ανωμαλίας στην Αθήνα
  7. Οι έμποροι των λαθρομεταναστών και οι Ελληνικές αρχές
Αν κάποιες τάχα μου τάχα μου "προοδευτικές" κατ' όνομα φωνές δουν στις  παραπάνω εγγραφές  ρατσισμό και ξενοφοβία τους απαντώ με τα λόγια του Σταύρου. 
  • "Υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι τα Βαλκάνια βρίσκονταν στο επίκεντρο μιας γεωστρατηγικής μεταμόρφωσης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ. Η σημερινή ελληνική κατάσταση μπορεί να ερμηνευθεί ως ωρίμανση των «μεγάλων σχεδίων» που καταστρώθηκαν στη δεκαετία του '90. Οι διαμορφωτές της ελληνικής πολιτικής και τα διανοητικά κουταβάκια που ενστερνίστηκαν τότε την ιδέα υποβίβασης της εθνικής κυριαρχίας και την αντικατάστασή της με νόμους της παγκοσμιοποίησης, αγνόησαν ή δεν αντιλήφθηκαν καθόλου τα σχέδια διάσπασης συμπαγών κοινωνιών.  

Σχόλια