Όταν μια "ρόμπα" εκτίθεται...

"Όσο πιο ψηλά  ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο  πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της"

Blogger: Οι φίλοι του GAP χτίζουν την άμυνα του μεγάλου στοχαστή, εμφανίζοντάς τον να μιλάει Harvard. Αυτοί οι φίλοι - τραπεζίτες - είναι σίγουρα ευγνώμονες στον ΓΑΠ αφού διέλυσε μια χώρα για χάρη τους. Για να μην ξεχνάμε: Αντιγράφω από  άρθρο του Δελαστικ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ 20/09-26/09/12 σελ. 29
"Βάσει στοιχείων που κατέθεσε το Υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή, 

  • στις 31 Δεκεμβρίου - ο Γ. Παπανδρέου κέρδισε τις εκλογές στις 4 Οκτωβρίου του 2009 - οι ξένες τράπεζες κατείχαν ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 141,5 δισ. ευρώ. Το Ευρωπαϊκό σύστημα ήταν σοβαρότατα εκτεθειμένο στην Ελλάδα και άρα εξαιρετικά ισχυρή η διαπραγματευτική θέση της Αθήνας.

Στις αρχές του Μαϊου τοτ 2010, όμως ο Γ. Παπανδρέου έθεσε τη χώρα μας υπό καθεστώς  μνημονίου. 

  • Το αποτέλεσμα σε λίγους μήνες , 31Δεκεμβρίου του 2010, οι ξένες τράπεζες είχαν ξεφορτωθεί  σχεδόν ...100 δισ. ευρώ ελληνικών ομολόγων - είχαν ακόμη μόλις 45,9 δις ευρώ ελληνικά ομόλογα, τα οποία είχαν περιορισθεί σε 35 δισ ευρώ στις  31 Δεκεμβρίου 2011.

Ο Γιωργάκης, δηλαδή, γλίτωσε τις ξένες τράπεζες από απώλειες 100 δισ ευρώ!
Μέσω μνημονίου  οι τράπεζες πήραν τα λεφτά τους, τα 100 δισ μετατράπηκαν σε "μη κουρεύσιμο" κρατικό χρέος και η Σαμαράς - Βενιζέλος "κούρεψαν" και διέλυσαν την Ελλάδα!"
Blogger: Eίναι πολλά τα λεφτά που κέρδισαν κάποιοι με τον ενεργό ρόλο του ΓΑΠ, γι'αυτό μην "ανησυχείτε". Για τον  ΓΑΠ δεν θα λείψει τίποτα για τα επόμενα 200 χρόνια, σ' αυτόν και στην οικογένειά του! Πως νομίζετε οικοδομούνται οι πολιτικές δυναστείες.
-------------
Μεγάλη πολιτική οικογένεια στην λίστα Φαλτσιάνι που έκρυψε ο Παπακωνσταντίνου. Ζητήστε την εδώ και τώρα από την Λανγκάρντ.


Σχόλια