Διάλογοι επιπέδου ή "Πούτσο και ξύλο"

http://pitsirikos.net

Αίσθηση έχει προκαλέσει το επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Προκόπη Παυλόπουλο, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Real News που εμπλέκει τον κ. Μεϊμαράκη σε υπόθεση αγοραπωλησιών ακινήτων. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον κ. Παυλόπουλο πως βγήκε στο ραδιόφωνο να γλείψει τον πούτσο του Νίκου Χατζηνικολάου και τον κάλεσε να γλείψει τον δικό του πούτσο που είναι καλύτερος.
Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος του κ. Παυλόπουλου, νομίζω πως άδικα κατηγορείται ότι έγλειψε τον πούτσο του κ. Χατζηνικολάου, γιατί, αν κρίνω από την αντίδρασή του στην επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου, καταλήγω στο συμπέρασμα πως το γλείψιμο ενός πούτσου θα είναι μια πολύ κουραστική και επίπονη δραστηριότητα για τον κ. Παυλόπουλο, και θα την αποφεύγει επιμελώς.

Όμως, το ερώτημα που απασχολεί την κοινή γνώμη -και μένει για την ώρα αναπάντητο- είναι πώς ξέρει ο κ. Μεϊμαράκης ότι ο πούτσος του είναι καλύτερος από τον πούτσο του κ. Χατζηνικολάου.

Ήδη, συστάθηκε εξεταστική επιτροπή της Βουλής από άτομα που έχουν εμπειρία και από τους δύο πούτσους, ώστε να υπάρξει το σχετικό πόρισμα και να χυθεί άπλετο φως στους πούτσους.

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε πως κάλεσε τον κ. Παυλόπουλο να του γλείψει τον πούτσο, επειδή έκρινε πως η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κάνει ένα άνοιγμα στους ομοφυλόφιλους ψηφοφόρους που -στην πλειοψηφία τους- υποστηρίζουν τα κόμματα της Αριστεράς που είναι γεμάτα αδερφές.

Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πως θα συμμετάσχει στο επόμενο Gay Pride και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξυρίσει και το μουστάκι, αν και το μουστάκι κρύβει κάπως την σκατόφατσα.

Το επεισόδιο ανάμεσα στον κ. Μεϊμαράκη και τον κ. Παυλόπουλο έπληξε ανεπανόρθωτα την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, αφού η Bild κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο «Η Ελλάδα είναι για τον πούτσο»
πηγή

Σχόλια