Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Σημιτάκο και την παρέα του...

Να δυο στοιχεία απάντηση στα περί της ισχυρής Ελλάδας του Σημιτάκου. Δεν πρέπει να τιμωρηθούν όσοι με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους εξέθεσαν μια χώρα, έναν λαό,  στον κίνδυνο του λιμού; 
Που βρίσκεται η Ευρώπη όταν ευρωπαίοι πολίτες  - οι έλληνες - δεν μπορούν να έχουν τουλάχιστον έναν  ήσυχο θάνατο;  (αυτή είναι η θεραπεία για πολλούς καρκινοπαθείς) 
  1. Φόβοι για ανεπάρκεια προϊόντων από το «μπλόκο» στις εισαγωγές
  2. ...χιλιάδες καρκινοπαθείς δεν έχουν τη δυνατότητα πλέον να αγοράσουν ή να πάρουν από τα ασφαλιστικά ταμεία... 
  3. Η «εισβολή» των Ελλήνων στο Πέτριτς (Ή αλλιώς "να ένας τρόπος να φύγουν όλοι οι επαγγελματίες από τη χώρα". Μετά αφού δεν θα υπάρχουν εργοδοτικές εισφορές θα φαίνεται λογικό να μειωθούν οι συντάξεις κ.ο.κ. ένα σπιράλ που θα  έχει σαν αποτέλεσμα να ερημωθεί η χώρα από κάθε παραγωγική ικμάδα και με τους συνταξιούχους - και όσους δεν μπορούν να φύγουν - να ψάχνουν στα σκουπίδια μαζί με τους λαθρομετανάστες. Αν αυτό δεν είναι προσχεδιασμένη καταστροφή της χώρας, τότε τι μπορεί να είναι; Μήπως είναι Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη που εγώ ο ηλίθιος δυσκολεύομαι να την εισπράξω ως τέτοια; Ας μην κοροϊδευόμαστε! Είτε θέλουμε είτε όχι πρέπει να δούμε όλα αυτά μέσα σε ένα πλαίσιο ιδιότυπου, αλλά τόσο πραγματικού,  πολέμου. Είναι ΠΟΛΕΜΟΣ! βλέπε κι' εδώ)
  4. Τελειώνει το... οξυγόνο στην αγορά...
  5. ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

Σχόλια