κι' όμως υπάρχουν λύσεις...

Βlogger: 
Από τα κανάλια  - το πουλημένα ΜΜΕ - ακούσατε μόνο το ένα σκέλος της συνέντευξης του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, την επίθεσή του στη Μέρκελ. Δεν ακούσατε όμως την πρότασή του για φορολόγηση των καταθέσεων των Ελλήνων στην Ελβετία (γενικά έξω από την Ελλάδα). Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Rheinische Post», ο κ. Γκάμπριελ διερωτάται «γιατί δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση στο πάγωμα λογαριασμών πλούσιων Ελλήνων σε τράπεζες του εξωτερικού, μέχρι αυτοί να καταβάλουν τους φόρους που χρωστούν, τη στιγμή που η ίδια προσφέρει βοήθεια πολλών δισεκατομμυρίων».
  • Πρέπει να ξεπερνάει το ποσό των 600 δισ ευρώ (και εδώ). Αλλά βλέπετε το πολιτικό μας σύστημα τσιμουδιά για το ψαχνό! Του είναι πιο εύκολο να μειώνει τις χαμηλές συντάξεις και τα προνοιακά επιδόματα, αντί να ζητήσει από τους κλέφτες να επιστρέψουν τα χρήματα. Αλλά τι περιμένετε από το πουλημένο αυτό σύστημα! 
  • Δείτε την υπόθεση Ζησιάδη- που πρότεινε το άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελβετία των Ελλήνων υπηκόων και ποια ήταν η αντίδραση των βουλευτών μας...
Μα θα μου πείτε δεν είναι τόσο εύκολο να ψάχνεις τώρα γι' αυτά.... Δώστε μόνοι σας την απάντηση διαβάζοντας την υπόθεση Λαυρεντιάδη..."Ο εισαγγελέας μπλοκάρει 160 εκατομμύρια του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην Ελβετία"
  • Άρα υπάρχει λύση, θέληση δεν υπάρχει και δεν θα υπάρχει ποτέ από τις συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό στο σύνολό του, που έχει αποκτήσει πια χαρακτηριστικά συμμορίας, όπου ο ένας καλύπτει τον άλλο και οι όποιοι σκυλοκαβγάδες είναι για το θεαθήναι... 
Πρόκειται για το ίδιο πολιτικό προσωπικό που δεν ζητάει - και να φορολογήσει - άντε να ελέγξει - τις αγορές ακινήτων που έγιναν στο Λονδίνο από Έλληνες!


"2010-2011: 200 Ελληνες επένδυσαν 2 δισ. σε ακίνητα στο Λονδίνο
Στη λίστα «φιγουράρουν» γνωστά ονόματα μεγαλοδικηγόρων, γιατρών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, καλλιτεχνών και πρόσωπα που προέρχονται από τον πολιτικό χώρο. Σε όλους θα γίνει ενδελεχής έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα χρήματα προέρχονται από δηλωμένα εισοδήματα"(Για το ίδιο θέμα δες εδώ)
Βλέπετε  το πολιτικό μας σύστημα προστατεύει εαυτόν και  τους φίλους - χορηγούς στηλοβάτες του! Γι' αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή! 
Το πρώτιστο πρόβλημά μας είναι (και ήταν πάντα) η πέμπτη φάλαγγα, ο εσωτερικός εχθρός που λεηλατεί τη χώρα. Αυτό το πρόβλημα πρέπει πρώτα να λύσουμε. Στη συνέχεια η οικοδόμηση ενός σοβαρού κράτους που δεν θα στέλνει τους πολίτες του στα  συσσίτια... Aς είμαστε λοιπόν προσεκτικοί στα σκιάχτρα που στήνουν για να εκτρέψουν την οργή του λαού...

Σχόλια