Bank$ter$ and Butthead$ (2)

"...Ο 1ος Ευρωπαίος Πρωθυπουργός θαυμαστής του Ροκφέλερ, είναι μάλλον εδώ. Ο 2ος αναμένεται. Είναι ο Ιταλός Mario Monti.
Ο μεν πρώτος, είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Τομέα της καλούμενης "Τριμερούς Επιτροπής" (Trilateral Commission), ο δε 2ος είναι ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Τομέα και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής...."  Η συνέχεια εδώ.

  • Βlogger: 
  • Για ότι λέει ο epicurus θέλει σοβαρή ανάγνωση, αξίζει τον κόπο... και το άρθρο δεν είναι τόσο μακροσκελές όσο συνήθως...Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που μας θυμίζει είναι ότι όσοι έσκαψαν τον λάκκο  της χώρας το 2000, 2001, 2002 - σώζωντά την πάντα - είναι πάλι εδώ (Λέγε με Παπαδήμο, ομάδα νεκρόφιλων Σημίτη, και όλα τα καλά παιδιά...)
  • Σας θυμίζω και το παρακάτω video


Για όσους δυσανασχετούν για κάποιες επαναλήψεις: Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές σε μια κατάσταση αποχαύνωσης μέσα στον ωκεανό της παραπληροφόρησης και νοιώθω την ανάγκη να ακούω μερικές σταθερές... Ο Σταύρου που μιλάει στο Video δεν είναι τυχαίος. Έχει γράψει και έχει προβλέψει αυτό που ζούμε....Κι' αν τον Καζάκη είναι εύκολο να τον λοιδωρούν δεν είναι το ίδιο εύκολο να βρίσεις τον Σταύρου... 

    Σχόλια