Αντιθέσεις...και το προμελετημένο έγκλημα.


-------------------
Με τις δηλώσεις του για τεμπέληδες και  διεφθαρμένους Έλληνες δημιούργησε το κατάλληλο πλαίσιο για επίθεση στη χώρα. Ενοχοποίησε τους Έλληνες ως μέρος ενός σχεδίου για την καθυπόταξή τους, αφού έτσι θεώρησε ότι θα υπάρξουν λιγότερες αντιδράσεις. (Eφαρμόσανε ευλαβικά ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ σε αγαστή συνεργασία με τα καθεστωτικά ΜΜΕ (Μ.Μ. Εξαπάτησης. Συμπληρωματικά δες εδώ, aλλά και εδώ, (όταν η εταιρεία CIVITAS μοίραζε πακτωλούς χρημάτων στα ΜΜ"Ε" για λογαριασμό της Siemens με την οποία είχε συνεργασία, τώρα είναι βέβαιο ότι κάποιοι μοιράζουν χρήμα για την δημιουργία καλής εικόνας της τρόικας)

  • Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αυτή η χώρα  έχει τεράστιο πλούτο, μόνο που επί χρόνια οι μικρές ηγεσίες της το μόνο που κάνουν είναι να την απαξιώσουν ... για να πουληθεί φτηνά. Ηγεσίες ξένες με τη χώρα που δεν αγαπούν τον τόπο αυτό. (Πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι έχουν "τιγγάρει" τις Ελβετικές τράπεζες με περίπου 600 δισ ευρώ;) Όλες οι ηγεσίες χωρίς εξαίρεση   ξεπουλούσαν κομμάτια της χώρας. Το νέο στοιχείο σήμερα είναι ότι δεν πωλείται τμήμα της χώρας, αλλά ολόκληρη η χώρα! Μια πράξη που κρύβει τεράστια απληστία! Με όρους ελληνικούς  έχουμε να κάνουμε με "ύψιστη ύβρι" που νομοτελειακά συνοδεύεται από πτώση και νέμεση.

Δείτε στη συνέχεια  το παρακάτω video απάντηση στα παραπάνω.

...πόσο προμελετημένο;(κάνε click εδώ)  είχε λύσεις εναλλακτικές; και βέβαια! 

  • «Η Ρωσία έδινε δάνειο, η Ελλάδα αδιαφόρησε»  (Μεταγεννέστερη εγγραφή - 1 μέρα μετά τη δημοσίευση της παραπάνω πληροφορίας: "Πρόσκληση στον Πούτιν να επισκεφθεί την Ελλάδα απηύθηνε o Παπανδρέου" ,

    αυτό που δεν λέει ο Παπανδρέου είναι ότι μετά τη συνομιλία τους ο Πούτιν του θύμισε ότι ήδη η Ρωσία έχει ακυρώσει το ταξίδι του έλληνα ΥπΕξ στη Μόσχα... (Στην  παραπάνω συμπεριφορά του Παπανδρέου βρίσκω αναλογία με το εξής γεγονός: Ένας  λαϊκό αηδός, από τους λαϊκούς- σκυλορόκ,  που προκειμένου - έτσι νόμιζε - να φτιάξει βαρύ καλλιτεχνικό προφίλ ανέφερε στις συναυλίες του ότι "ευχαριστώ τον Β.Β. Κing, τον J.L. Hooker" Είναι σίγουρο ότι αν τύχαινε να γνωρίσουν οι προαναφερόμενοι από κοντά τον παραπάνω κύριο - τραγουδιστή- σκυλά, το λιγότερο που θα κάνανε είναι να πιάναν τα αχαμνά τους...) 

Ας έκανε τέλος πάντων αυτό που προτείνει ο δάσκαλός του Richard D. Wolff (δεν ήξερε, δεν ρώταγε;)

-------------


Σχόλια