Στο δρόμο προς τη Σύνοδο...

Blogger:

1. Η Αθήνα κατηγορεί την Άγκυρα για τις αθρόες αφίξεις Σομαλών στα νησιά του Αιγαίου

Σχόλιο:

Μια ακόμα παράσταση του Μηταράκη για το θεαθήναι...

...σιγά το νέο: Από τον προηγούμενο Φλεβάρη:

 ...εκεί στην Κυβέρνηση στρουθοκαμηλίζουν και νομίζουν ότι τα γεγονότα τα κατασκευάζεις με τη βοήθεια των ΜΜΕ (που τα καλοτάϊσε - παλιά δοκιμασμένη μέθοδος Σημίτη που είδαμε που μας έφερε...). 

Δυστυχώς η πραγματικότητα στο τέλος αποκαλύπτεται πιο σκληρή και σε προσπερνάει!

Αν στην Κυβέρνηση δεν θέλουν να πάθουν  ότι έπαθαν στη διαχείριση: Εμβολίων και φαρμάκων για τον Covid 19 οφείλουν να πάνε στη σύνοδο  έτοιμοι οπλισμένοι με Veto. 

Η χώρα δέχεται μια υβριδική  επίθεση εκ μέρους της Τουρκίας με όπλο τους λαθρομετανάστες. Αν πράγματι εννοούν αυτά που λένε και έχουν τον ελάχιστο βαθμό ελευθερίας από το Βερολίνο (... παρακαλώ δεν μίλησα για ανδρείκελα...παρ'ακούτε μου φαίνεται..) οφείλουν να αφομοιώσουν  πλήρως το σκεπτικό του καθηγητή Ι. Μάζη που το έχει περιγράψει με σαφήνεια. Πιο αναλυτικά δεν γίνεται!

Από παλιότερη εγγραφή:

Γιάννης Μάζης: Να κυνηγήσουμε ποινικά στα Διεθνή Δικαστήρια τον Ερντογάν, για το μεταναστευτικό.

 

------------------

Αυτό από μόνο του είναι αρκετό να φέρει σε δύσκολη θέση όλους τους υποστηρικτές του Ερντογάν. Αν αυτή η καταγγελία δεν γίνει στα διεθνή φόρα μένει απλά καταγγελία του Μηταράκη για ...εσωτερική κατανάλωση για τον ίδιο λόγο που έγινε και η αντίδραση στον Έβρο τον προηγούμενο Μάρτη... 

Αρκετά χορτάσαμε από κατασκευαμένα   "νέα" και ήδη η υπακουή στο Βερολίνο γίνεται αντιαισθητική, τόσο που κάποιοι δεν το αντέχουν βλέπε σχετικά εδώ

Εκτός κι' αν μας πουν ευθέως ότι ως προτεκτοράτο δεν έχουμε δικαίωμα γνώμης για θέματα , όπως ΑΟΖ, σύνορα, εισβολή λαθρομεταναστών, αφού μ' αυτά ασχολείται η Υψηλή Πύλη και το Βερολίνο. (Μεταγεννέστερη εγγραφή 14:53. Μόνο ένα προτεκτοράτο θα επέτρεπε τον Μπορέλ να κάνει δώρα στον Ερντογάν ιμάτια της Ελλάδας!)

....να εδώ ανάμεσα στα δόντια έχω την απάντηση ενός ...χοντρού παράγοντα: " Μια χώρα που έχει διολισθήσει σε ΕΟΖ δεν μπορεί να έχει άποψη για την ΑΟΖ" 

Άντε γειά....

 ------------------------------------

Σχόλια