Βγάζει τον στρατό ο Κούρτς: Μίλησε για «αποκρουστική τρομοκρατική επίθεση»


Ο Αυστριακός Καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς δήλωσε ότι οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν στη Βιέννη αργά το βράδυ της Δευτέρας αποτελούν μια «αποκρουστική τρομοκρατική επίθεση». ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πρόσθεσε ότι ο στρατός θα αναλάβει τη φρούρηση στρατηγικών σημείων της αυστριακής πρωτεύουσας, ώστε η αστυνομία να μπορεί να επικεντρωθεί στις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις.

«Αυτή τη στιγμή βιώνουμε δύσκολες ώρες για τη δημοκρατία μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις δυνάμεις αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για την ασφάλειά μας, ειδικά σήμερα. Η αστυνομία μας θα λάβει αποφασιστικά μέτρα εναντίον των δραστών αυτής της αποκρουστικής τρομοκρατικής επίθεσης», τόνισε ο Αυστριακός καγκελάριος σε ανάρτηση στο twitter.

Με πληροφορίες από Reuters, dpa, AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βιένη, Αυστρία

================

Blogger: 

Για να δούμε πόσο χρόνο θα πάρει στην Ευρώπη ότι ο  Ερντογάν είναι κινούμενη βόμβα... Η Αυστρία πληρώνει τη σθεναρή της στάση δίπλα στην Ελλάδα, όταν οι ισλαμοφασίστες του Ερντογάν έκαναν "ντου" στον Έβρο... (....όταν οι ψυχοπονιάρηδες εντός έλεγαν να ανοίξουν τα σύνορα και δεν βρίσκαν έναν κακό λόγο για τον Ερντογάν αφού έτσι είχε πει το αφεντικό τους ο Σόρος: "Μην ενοχλείτε τον Ερντογάν!"...)

--------------------

  1. Ανδρέας Ανδριανόπουλος: Ο Ερντογάν έχει πει ότι δεν υπάρχει μετριοπαθές ή ακραίο Ισλάμ, αλλά ένα

  2. Αποκάλυψη – βόμβα NY Times: Συμβόλαια θανάτου με πράκτορες τουρκικής ΜΙΤ εναντίον πολιτικών στην Αυστρία

  3. DW: Ποιος έδωσε εντολή να δολοφονηθεί η κουρδικής καταγωγής Αυστριακή βουλευτής

  4. Στα κάγκελα η Άγκυρα και με τον Ολλανδό Βίλντερς για το σκίτσο του «τρομοκράτη – Ερντογάν»

  5. Οι σχέσεις του Ερντογάν με το ακραίο ισλαμικό κίνημα Milli Gorus

     

     

    ...και τώρα πάμε στο ψαχνό...και που αφορά την εσωτερική πολιτική σκηνή (μπερντέ για την ακρίβεια...). Όσοι δεν καταγγέλουν το σύμφωνο Μαρακές δυσκολεύονται τώρα να καταγγείλουν το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βιέννη! 

    Πιο απλό δεν γίνεται. Η Αυστρία είναι από τις  χώρες που δεν υπέγραψε το σύμφωνο Μαρακές...

Σχόλια