Φρ. Φράγκος : Οι πολίτες με την αποτροπή, οι πολιτικοί με την συνδιαλλαγή

Για την διαχρονική απραξία του ελληνικού πολιτικού συστήματος και την συστηματική αποδόμηση της Ιστορίας των Ελλήνων από την ελίτ, έκανε λόγο σε μια συνέντευξη – «χείμαρρο» ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και άλλοτε υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας , Φραγκούλης Φράγκος , στον 98.4 αναλύοντας όλες τις τελευταίες κινήσεις της Τουρκίας σε Θράκη- Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο . Όπως είπε την ώρα που ο ελληνικός λαός θέλει στρατηγική ισχυρής αποτροπής που σημαίνει όχι μόνο διπλωματικές πρωτοβουλίες, αλλά συμμαχίες, φιλίες δεν υπάρχουν και ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, την ίδια ώρα το πολιτικό σύστημα και η ελίτ της χώρας, που στην ουσία όλοι τους είναι 5 οικογένειες, είναι έτοιμες με φοβικό σύνδρομο να καθίσουν στο τραπέζι της συνδιαλλαγής επί δικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων που θέλει η Τουρκία και απλά ψάχνουν τρόπο για να το «σερβίρουν» στον ελληνικό λαό. Ο Φραγκούλης Φράγκος, αναφέρθηκε σε ντοκουμέντα της διαχρονικής φοβικής στάσης έναντι της Τουρκίας, αλλά και σε πρόσφατα παραδείγματα, τονίζοντας το ολέθριο σφάλμα εγκατάλειψης της Κύπρου και της ΑΟΖ της, στις τουρκικές ορέξεις. 
  • Η Ελλάδα είπε πρέπει να καταστήσει σαφές ότι είναι έτοιμη και για πόλεμο και ταυτόχρονα να προχωρήσει σε ενιαία επέκταση των χωρικών υδάτων της στα 12 ν.μ. , να ανακηρύξει ΑΟΖ και να οριοθετήσει με την Κύπρο , γιατί μόνο τότε και η Αίγυπτος θα δεχτεί να οριοθετήσει μαζί μας. 
  • Στο μαξιμαλισμό των διεκδικήσεων της Τουρκίας, να αντιτείνουμε δικές μας διεκδικήσεις, από την Ίμβρο και Τένεδο που κουρέλιασε η Τουρκία τις πρόνοιες της Συνθήκης της Λωζάννης , μέχρι casus belli αν μπουν στα 12 ν.μ χωρικών υδάτων μας από την στιγμή που τα επεκτείνουμε. Υπενθύμισε δε ότι τα 6 ν.μ. είναι με αναγκαστικό διάταγμα του 1936 επί Μεταξά, που με βάση το ελληνικό Σύνταγμα θα έπρεπε να έχει καταργηθεί και να επανέλθει ο νόμος του 1931 που μιλούσε τουλάχιστον για χωρικά ύδατα 10 ν.μ , όπως εφαρμόζεται και στον εναέριο χώρο μας
===================
Blogger: 
Νομίζω ότι είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις, να την ακούσετε ολόκληρη
  • Ηλ. Κονοφάγος : Αποκάλυψη- Η Λιβύη «βγάζει» αλίπεδα και με ελληνική υφαλοκρηπίδα

    --------------

    ενισχύοντας τα λόγια του κ. Φράγκου, ας θυμηθούμε ....

    ....ο Ελληνικός  λαός έζησε και ζει πολλές και απανωτές προδοσίες.
    1. Προδόθηκε από τους προέδρους της Δημοκρατίας (Παπούλια - Παυλόπουλο) οι οποίοι παρ' ότι θεματοφύλακες του Συντάγματος, δεν έκαναν τίποτε για να μην παραβιασθεί, έστω μια κίνηση να περιορίσουν τις παραβιάσεις του. 
    2. Προδόθηκε από την πολιτική ελίτ που με σπουδή και ανταμοιβή να παραμείνει κοτζάμπασης απαρνήθηκε όλες τις ασυλίες που έχει μια κρατική οντότητα και οι πολίτες της. 
    3. Προδόθηκε από την οικονομική ελίτ που αφού λαφυραγώγησε τη χώρα,  φόρτωσε τα θησαυροφυλάκια στην Ελβετία και σε offshore
    εταιρείες ανά τον κόσμο και στη συνέχεια επέβαλε τα πολιτικά της ανδρείκελα με εντολή να κρύψουν και το όποιο ίχνος του εγκλήματος (βλ. λίστες Λαγκάρντ, κ.ά.)
    4. Προδόθηκε από τις πνευματικές ελίτ και όχι μόνο από τους δημοσιογράφους που έτρεξαν σαν έτοιμοι από καιρό να αναλάβουν την πνευματική του ποδηγέτηση και διάλυση κάθε αντίστασης.
    5. Εκτός από λίγες εξαιρέσεις: Διανοούμενοι, Πανεπιστημιακοί, Ακαδημία κ. ά. αποδείχθηκε ότι δεν έχουν τα κότσια να σηκώσουν το βάρος της υπεράσπισης ενός λαού και έμειναν στη γωνιά τους, στη βολή τους σιωπηλοί μπροστά στο έγκλημα που συντελείτο μπρος τα μάτια τους.
    6. Προδόθηκε από μια αριστερά  που  δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδώσει το σύνολο της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, αρκεί η ίδια να είναι αρεστή στους δανειστές -δυνάστες. Και ακόμα χειρότερα, ανέλαβε να οργανώσει την μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας (προς τα που είναι ορατό...)
    7. Προδόθηκε από την ηγεσία της Εκκλησίας που αντί να απαντήσει στον εξανδραποδισμό ενός λαού, παζαρεύει την δικιά της μακροημέρευση, συνομιλεί, δέχεται δώρα - βλ. ευρωπαϊκά προγράμματα -....κ.ά .

    Όταν λοιπόν οι θεσμοί εμφανίζονται τόσο λίγοι για την υπεράσπιση της πολιτείας, για να μην πει κανείς ότι συνεργάζονται με τους δανειστές, τότε ο πολίτης τι μένει να κάνει; 

    Υ.Γ. 4-6-2020: 

    Η ελίτ της χώρας (οικονομική και πολιτική), αυτή που κατονομάζει ο κ. Φράγκος στην συζήτηση με τον κ. Σαχίνη  ήδη το έχει αποφασίσει. Στις τόσες προδοσίες που αναφέρονται παραπάνω, θα προσθέσει ακόμα μία, σιγά το πράγμα. Δεν έχει αντίρρηση να δώσει γη και θάλασσα και τμήμα του πλούτου της χώρας, αρκεί η ίδια να μην θιγεί, που δεν θα θιγεί αν δεν βγει ξανά κερδισμένη! 

    Το πνευματικό της έρμα της επιβάλλει να εργάζεται για ένα μικρό ελλαδικό κράτος. Αυτό κάνει από την δημιουργία αυτού του κράτους. Διώχνει σε τακτά χρονικά διαστήματα το δυναμικό τμήμα αυτού του λαού,  πρώτιστα για να μην αμφισβητηθεί η εξουσία της (Στο  πλαίσιο των εξαρτήσεων που έχουν αποδεχθεί: χειροφιλήματα στους γερμανούς, αμερικανούς, τούρκους, αλλά κλωτσιές στους ...ενοχλητικούς ιθαγενείς...).  Είναι δε πιθανόν κάποιοι απ' αυτούς, αν όχι οι περισσότεροι να βλέπουν με χαρά την ένταξή τους ξανά στην υψηλή επιστασία της Πύλης, για να ανατραπεί επιτέλους πλήρως  η Επανάσταση του 1821 και να "αποκατασταθεί" τελικά η φυσική τάξη, που "θέλει" τους ιθαγενείς έλληνες δούλους. 

    Είναι τέτοια η ...ευελιξία που εμφανίζει η Τουρκία στις κινήσεις της, είναι τέτοια η ευκολία με την οποία βρίσκει ...διαδρόμους για να αποδομήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα του Ελληνικού κράτους, που είναι κανείς υποχρεωμένος να σκεφτεί ότι υπάρχει απόλυτη συνεργασία τους βαθέως ελληνικού κράτους με τις τουρκικές επιδιώξεις, λες και οι δυο οντότητες να λειτουργούν κάτω από ένα (οθωμανικό;) πλαίσιο. Δεν δικαιολογούνται αλλιώς οι πάσες ακριβείας που κάνει το ελλαδικό πολιτικό σύστημα ως σύνολο διαχρονικά (και ειδικά διά των παραλείψεων)  ώστε να πετυχαίνει περίτεχνα "γκολ" η τουρκική ελίτ. 

    Μένει μόνο το πλασσάρισμα του  τετελεσμένου στον λαό. Τους βολεύει να έχουν τον λαό σε καταστολή, πεινασμένο. Οι αντιστάσεις στην προδοσια αναιμικές και άντε να χρειασθούν και μερικές βολές ώστε να τρομάξει και να αποδειχθεί το ..."μοιραίο"... 

    Τελικά η τύχη των ελληνικών συμφερόντων ευτυχώς δεν εξαρτάται μόνο από την δουλόφρονα "ελίτ"  της χώρας, αλλά συνδέεται με  συμφέροντα άλλων κρατών της Ανατολικής Μεσογείου, που δεν θα επιθυμούσαν να δουν να κυριαρχεί μια βουλιμική  Τουρκία. Ας ελπίσουμε ότι την ύστατη στιγμή η ελλαδική διοίκηση συνέλθει και ξυπνήσει από τις ιδεοληψίες της..

    -----------------------

    ==============

Σχόλια