Mια ζουμερή συνεδρίαση που πρέπει να δείτε...

Η κ. Κωνσταντοπούλου στη συνεδρίαση αυτή βάζει πολλά πράγματα στη θέση τους. Αξίζει να την ακούσετε. Τυπολάγνος ναι!

Αλλά πως αλλιώς να γίνει αφού πρέπει να τηρούνται οι κανόνες! Η μη τήρηση κανόνων αφήνει ορθάνοιχτα τα παράθυρα για μαγειρέματα και για μικρά ή μεγάλα πραξικοπήματα και αν ακούγονται αυτά σκληρά δεχθείτε ότι χωρίς τήρηση κανόνων πονηροί πολιτευτές πωλούν τη δημοκρατία με το το κομμάτι και διαπράττουν το έγκλημα της "αντιποίησης αρχής" ως κοινοί σφετεριστές της εξουσίας. Δυστυχώς Σύνταγμα, Θεσμοί και η "Δημοκρατία" μας στα χέρια πολιτικών απατεώνων - με πρώτο άξιο εκπρόσωπο τον ΕΓΩ -  Βενιζέλο - κουρελιάστηκαν και συμπεριφορές σαν αυτή της Κ. Κωνσταντοπούλου, που απλά εφαρμόζει τους γραπτούς κανόνες λειτουργίας της Βουλής να μην γίνονται ανεκτές από το σύστημα, γι' αυτό και η διαρκής επίθεση απαξίωσης που δέχεται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Θ' ακούσετε πληρωμένες απαντήσεις για την Σημιτική πατσαβούρα που παριστάνει τον συνταγματολόγο- τον Αλιβιζάτο - ξέρετε αυτόν που έβγαινε λάβρος υπέρ του ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα. Εν το μεταξύ παρ' ότι δεινός συνταγματολόγος - έτσι λέει - δεν είδε καμία παραβίαση του Συντάγματος τα χρόνια του μνημονίου και φυσικά δεν τόλμησε να βγει δημόσια και να πει ότι αυτός ο ¨περίεργος"Κασιμάτης λέει μαλακίες ενώ ο ίδιος είναι φορές της μοναδικής γνώσης! (Περισσότερα για τον Αλιβιζάτο...)
Θ' ακούσετε μερικά στοιχεία για τον πεντακαθαρίδη κ. Φ(Π)αυλόπουλο και τον υιό του (όλα είναι δουλειές και μάσες!)
Σας προτείνω να κατεβάσετε αυτό το Video πατώντας εδώ, αφού  μάλλον θα χαθούν με τον ερχομό νέας βουλής... (Κατεβάστε για τον ίδιο λόγο όλα τα Video που αφορούν τις συνεδριάσεις της επιτροπής για το χρέος!)

H Κωνσταντοπούλου έγινε ενοχλητική σε πάρα πολλούς. Έφτιαξε τις επιτροπές: για το χρέος, για τις Γερμανικές αποζημιώσεις και μόνο γι' αυτές τις δυο έπρεπε  να "πληρώσει".... Ο εχθρός λοιπόν είναι ορατός και τυφλός όποιος δεν τον βλέπει... η Γερμανία και οι εδώ - μπόλικοι είναι αλήθεια - εγκάθετοι προδότες! Αν τα παραπάνω θεωρούνται υπερβολικά, θυμηθείτε τι έπαθε ο Καπερνάρος που τόλμησε να μιλήσει καθαρά για τη σκάνδαλο της Siemens επικαλούμενος στοιχεία της Γερμανικής δικαιοσύνης που θα μπορούσαν να ανατινάξουν το πολιτικό σύστημα στον αέρα. Ο Καπερνάρος απεσύρθη και η υπόθεση σχεχάσθηκε. Κρατείστε για το αρχείο σας τα δυο παρακάτω Links: 

Σχόλια