Στέλεχος του Καναλιού της Βουλής καταγγέλλει τη Ζ. Κωνσταντοπούλου

Blogger: Φαίνεται ότι η πρόεδρος της Βουλής να μην αρέσει στο γνωστό κύκλωμα και επιστρατεύονται διάφορες μούρες να την απαξιώσουν. Μια τέτοια υπόθεση είναι και η παρακάτω:

"Σε συνέντευξή της η Αλεξία Κουλούρη, διευθύντρια του ενημερωτικού τομέα του Καναλιού της Βουλής, αφήνει σαφείς αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Μιλώντας στην Realnews, η Αλεξία Κουλούρη καταγγέλλει τις πρακτικές που έχουν υιοθετηθεί το τελευταίο διάστημα από την πρόεδρο του Κοινοβουλίου, αναφέρει το iefimerida.gr.
"Όλα αυτά τα χρόνια, κάθε νέος πρόεδρος πρόσθετε το δικό του λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια εξωστρέφειας του κοινοβουλευτισμού, μέσω της Τηλεόρασης της Βουλής, καθώς βάσει του ειδικού κανονισμού του, το κανάλι υπάγεται απευθείας στον πρόεδρο .... συνέχεια εδώ

Βlogger: Διαβάζεις λοιπόν σ΄ένα "σοβαρό" site μια καταγγελία - που είναι μια αναπαραγωγή της άλλης "σοβαρής" κωλοφυλάδας και αν δεν έχεις ένα καλό αρχείο μπορείς να την πατήσεις. Αυτό που ξεχνάει να μας πει η Realnews είναι ποια είναι η κυρία Κουλούρη, ποια η διαδρομή της τέλος πάντων, αφού όλοι έχουν την ιστορία τους! Εν τέλει ποια είναι η αξιοπιστία - αν υπάρχει τέτοια - της "κυρίας" Κουλούρη- Οικονόμου; Πρόκειται για μια τροφαντή καλοταϊσμένη δημοσιογραφική πατσαβούρα, σύζυγος του επίσης καλοταϊσμένου  παπαγαλακίου Οικονόμου που είναι κεντρικός παπαγάλος στον ΣΚΑΙ. Εκτός από το να σιτίζεται παχυλά από το δημόσιο ταμείο τι άλλο έχει κάνει στην ζωή της  η κ. Κουλούρη-Οικονόμου; Ποια γραμμάτια ξεπληρώνει με την επίθεση αυτή; Σχίστην ρε Ζωή να τελειώνουμε με τα αγράμματα m....όπανα που εξακολουθούν να μας κουνάν το δάκτυλο.Τώρα την έπιασε ο πόνος για τη λειτουργία της τηλεόρασης της Βουλής; Δες εδώ και εδώ (Ετήσιες αμοιβή του συζύγου της  στην ΕΡΤ)
Μεταγγεννέστερη εγγραφή: πήγαινε εδώ στην Πρώτη Γραμμή του συζύγου Οικονόμου (B' μέρος) και επιλέξτε να δείτε την εκπομπή της 11/8/2015. Απολαύστε τον κ. Οικονόμου που χωρίς κουκούλα μιλάει ως εκπρόσωπος των Γερμανικών συμφερόντων και δεν επιτρέπει καν στον Μαριά να διατυπώσει τις ενστάσεις του σχετικά με την αγορά των 14 αεροδρομίων από την κρατική Γερμανική εταιρεία (FraPort) και τα προβλήματα που προκύπτουν από το πλιάτσικο αυτό. (Τελικά η αγορά αυτή, όπως και η αγορά του πάλαι ποτέ ΟΤΕ από αντίστοιχους κρατικούς Γερμανικούς φορείς -εταιρείες είναι ιδιωτικοποιήσεις; Μη δυσκολεύεστε να το πείτε! Ζούμε απλά εποχή 1984 Όργουελ, όπου οι λέξεις έχουν "τσαλακωθεί" για να διευκολύνουν το πλιάτσικο. Στην εμπέδωση αυτής της διαστροφής ευθύνη έχουν τα ΜΜΕ και για να το προσωποποιήσουμε - αφού όλα έχουν πρόσωπο - ευθύνη έχουν οι διάφοροι ¨Οικονόμοι" των ΜΜΕ που βλέποντας μόνο την τσέπη τους ξεχνούν ότι τα ΜΜΕ έχουν άδεια - που δεν έχουν - για να ενημερώνουν σωστά τους πολίτες. (Αλλά τι να λέμε, αυτά είναι ψηλά γράμματα, ο κύβος ερρίφθη και οι επιλογές έχουν γίνει...) 

Σχόλια