Ο τραπεζοκόμος Βενιζέλος - Πανελλήνια συγκίνηση από τον ύμνο του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα

Ο τραπεζοκόμος Βενιζέλος - Πανελλήνια συγκίνηση από τον ύμνο του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα
Για όσους δεν το γνωρίζετε,η Ελλάδα είναι μια χώρα που οι Τράπεζες στηρίζουν την Οικονομία,τους δανειολήπτες και την ανάπτυξη. Διότι αν δεν ξέρει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Πρόεδρος του "ολίγον από ΠΑΣΟΚ" τι είναι οι Τράπεζες ποιός ξέρει;
"Όλα όμως μπορούν να γίνουν και θα γίνουν σύμφωνα με το ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου που θα καταστεί συμφωνία με τους εταίρους.Αρκεί να μην υποτιμούμε μόνοι μας το γεγονός ότι η χώρα διαθέτει ισχυρό τραπεζικό σύστημα στην υπηρεσία της ανάπτυξης και της απασχόλησης, αλλά...
και ικανό να μεταχειριστεί με τον πιο φιλικό τρόπο τα νοικοκυριά που έχουν στεγαστικά δάνεια - τρόπο στην ουσία του καλύτερο από προσωρινές νομοθετικές παρεμβάσεις που λειτουργούν ως έσχατο δίχτυ ασφάλειας".
Συμπέρασμα πρώτο: Σε μια ολόκληρη παράγραφο ο Βενιζέλος δεν είπε τη λέξη "εγώ" ούτε αποκάλεσε τον εαυτό του Αντιπρόεδρο.
Συμπέρασμα δεύτερο: Πρέπει να τρέξετε αύριο στα γκισέ των Τραπεζών με γλυκίσματα και κεράσματα που καταφέραμε να έχουμε ένα τέτοιο τραπεζικό σύστημα.
Συμπέρασμα τρίτο: Μάλλον όλη αυτή η συμπερασματολογία προέρχεται από τα δεδομένα των προσωπικών του τραπεζικών λογαριασμών και τη δανειοδοτική συμπεριφορά των Τραπεζών προς την οικογένεια της συζύγου του η οποία παρότι υπό πτώχευση έπαιρναν δάνεια
Φέλιξ από το koutipandoras
Πανελλήνια συγκίνηση από τον ύμνο του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα
Σημαίες στα μπαλκόνια τους σπεύδουν να τοποθετήσουν χιλιάδες Έλληνες πολίτες οι οποίοι σήμερα συνειδητοποίησαν πόσο σημαντική είναι η συμβολή των τραπεζών στην καθημερινότητα τους, μετά τη σχετική δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της Ελιάς, πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών δήλωσε:
Όλα όμως μπορούν να γίνουν και θα γίνουν σύμφωνα με το ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου που θα καταστεί συμφωνία με τους εταίρους.(...) Αρκεί να μην υποτιμούμε μόνοι μας το γεγονός ότι η χώρα διαθέτει ισχυρό τραπεζικό σύστημα στην υπηρεσία της ανάπτυξης και της απασχόλησης, αλλά και ικανό να μεταχειριστεί με τον πιο φιλικό τρόπο τα νοικοκυριά που έχουν στεγαστικά δάνεια - τρόπο στην ουσία του καλύτερο από προσωρινές νομοθετικές παρεμβάσεις που λειτουργούν ως έσχατο δίχτυ ασφάλειας.
Δεν νομίζω ότι η δήλωση αυτή θα χρειάζεται να εξηγηθεί. Όλοι διαπιστώνουμε στην καθημερινότητα μας ότι οι τράπεζες βρίσκονται στην υπηρεσία της (πρωτοφανούς) ανάπτυξης και της (πληθωρικής) απασχόλησης της χώρας.
Από parapolitiki

Σχόλια