Στον ΟΠΑΠ ο Πεπόνης!

Σε ολόκληρη την υφήλιο όταν μια Δημόσια Επιχείρηση πρόκειται να πουληθεί σε ιδιώτες δίνονται στους υποψήφιους αγοραστές όλα τα οικονομικά στοιχεία των παρελθόντων ετών και όλες οι Συμβάσεις που έχουν υπογραφεί μέχρι την ημέρα προκήρυξης του Διαγωνισμού.
  • Στον ΟΠΑΠ κάποιοι στήνουν νέο κόλπο απαξίωσης του Οργανισμού με στρατηγικό στόχο ν’ ακυρώσουν την ιδιωτικοποίηση. Είναι πρωτοφανές μια εταιρία να καταφεύγει σε προβολές εκτιμήσεων που αφορούν στην επόμενη δεκαετία με βάση τις εκτιμήσεις και την πορεία που θα έχουν στα διεθνή χρηματιστήρια αντίστοιχες εταιρίες. 
  • Πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση απαξίωσης του ΟΠΑΠ μέσω εκθέσεων ιδεών που δεν έχουν καμία πραγματική αξία, διότι κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει τις τάσεις στην αγορά του τζόγου για την επόμενη δεκαετία.
  • Είναι ένα ακόμα τέχνασμα στο οποίο εμπλέκονται το ΤΑΙΠΕΔ, το Υπουργείο Οικονομικών, η Διοίκηση του Χρηματιστηρίου και το Δ.Σ. του ΟΠΑΠ, που αποτελεί παγκόσμια πατέντα.
Βεβαίως, όλοι αυτοί, κινδυνεύουν να βρεθούν κατηγορούμενοι γι’ απιστία στην περίπτωση που ο Οικονομικός Εισαγγελέας κ.Πεπόνης αρχίζει να ψάχνει τι κρύβεται πίσω από αυτή την πατέντα… (πηγή)
Βlogger: 
Γιατί τόσα κόλπα για τον ΟΠΑΠ; 
Ο ΟΠΑΠ είναι η αγελάδα δώρο στο ακόρεστο πολιτικό σύστημα στο σύνολό του. Ο ΟΠΑΠ με τεράστια κέρδη θα μπορούσε να συνεισφέρει στην ελάφρυνση του βάρους ευπαθών ομάδων, όμως τα κέρδη του ΟΠΑΠ δεν ήταν  ποτέ ορατά στη διοίκηση του κράτους, αφού η πολιτική μαφία  έχει  φροντίσει ώστε το Ελεγκτικό Συνέδριο να μην έχει καμιά αρμοδιότητα  "επί του εδάφους" του ΟΠΑΠ. Δηλαδή υπάρχει ένας χώρος - υπάρχουν κι' άλλοι - που οι πολιτική εξουσία μπορεί να κάνει ότι γουστάρει! (Τι σύμπτωση! πρόκειται για χώρους που διαχειρίζονται μπόλικο χρήμα!!!)
Αυτή είναι η "δημοκρατία" μας. Ακούστε εδώ τον πρώην αντιπρόεδρο του Ελεκτικού Συνεδρίου κ. Σχοινιωτάκη να τα καταγγέλλει...
Παρακολουθήστε από κοντά την υπόθεση, έχει πολύ ενδιαφέρον. Ο ΟΠΑΠ είναι βασικός κρίκος της διαπλοκής και τα λεφτά είναι πολλά, δεν θ' αφήσει εύκολα το πολιτικό μας σύστημα αυτό το φιλέτο, που εξασφαλίζει την μακροημέρευσή του. 
Δες κι' αυτό: ΟΠΑΠ: Συναγερμός για διαχείριση της κρίσης

Σχόλια