ΚΑΖΑΚΗΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ- ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ


http://anti-ntp.blogspot.com/2011/11/anti-ntp_20.html
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xA9nGRbibpQ#!
--------------------------------------------
  • Μετά από πολύ καιρό καταφέραμε να λύσουμε τα τεχνικά προβλήματα και σας παρουσιάζουμε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Δ.Καζάκης στο ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Ο Δάσκαλος για πολλούς Καζάκης παραδίδει μαθήματα οικονομικής ιστορίας, οικονομίας, αναλύει το πως εδραιώθηκαν στην παγκόσμια οικονομία οι τραπεζίτες και οι ισχυρές οικογένειες που λεηλατούν τις οικονομίες των εθνών. Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τις παρασκηνιακές κινήσεις του χρηματιστηρίου, της Ένταξης της Ελλάδος στην ζώνη του ευρώ, την κυβέρνηση Καραμανλή - Παπανδρέου, και τον ύποπτο ρόλο της αριστεράς. Στο τέλος σε ένα δυναμικό ξέσπασμα προτείνει λύσεις που μοιάζουν εφικτές (εθνικό νόμισμα, αποδέσμευση από ΕΕ) και υπενθυμίζει το μονοπάτι που οδηγεί στην ανατροπή εν ονόματι  ΕΠΑΜ. 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/11/anti-ntp_20.html
---------------------------------------------------
BLOGGER: Σχετικά με τον Καζάκη. Είτε συμφωνεί κανείς μαζί του ή όχι, υπάρχουν πράγματα αποδεκτά απ' όλους:
1. Σήκωσε μόνος του τον αγώνα εναντίον του μνημονίου και μίλησε όταν αυτοί που έπρεπε να μιλήσουν έκαναν γαργάρα. Τώρα όλοι έρχονται στις θέσεις του.
2. Όργωσε την Ελλάδα και μίλησε με γλώσσα κτανοητή για την καταστροφή που συντελείται.
3. Γνωρίζει καλά την οικονομία, αλλά το δυνατό του σημείο είναι η ιστορική του γνώση. Από εκεί αντλεί παραδείγματα και γι'αυτό δεν τον καλούν σε αντιπαράθεση με άλλους οικονομολογούντες, θα εκτεθούν!
4. Τέλος προκαλεί εργασίες α' αυτή εδώ που αποκαλύπτει τον ρόλο των δοσιλόγων στην ιστορία. (Έλεγα και γω' γιατί δεν απαντάει ο Μητσοτάκης στις καταγγελίες του Καζάκη... )

Σχόλια