Άλλος κυβερνά... Μια νέα τάξη πραγμάτων!

 

Πανος Λαζαρατος
ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ.
Αγαπητοί μου φίλοι από τη στιγμή που κόβεται ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ στα μισά του λογου του ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, ένα το συμπέρασμα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πια... ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ.
Κανενός ΕΙΔΟΥΣ!
Κανενός είδους παραδοσιακού.
Ούτε δημοκρατικός ούτε ρεπουμπλικανός.
Ανεξαρτήτως συμπαθειων και πολιτικών τοποθετήσεων.
Άλλος κυβερνά.
Άλλη μια: ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ!
Άλλη μια: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.
Άλλη μια: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΡΑΜΠ Η ΜΠΑΙΝΤΕΝ.
Όλα αλλάζουν!!
Ταχιστα!!
Θα γινόταν ποτε αυτό παλιότερα;;
Ποιος θα τολμούσε;
Όλα αλλάζουν!!
ΤΑΧΙΣΤΑ! Αστραπιαία!!
Μια νέα τάξη πραγμάτων!
ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ!
Και να φαίνεται!
Να φαίνεται!
ΠΗΓΗ
------------------------------- 
---------------------------------

Κι αν βρε μα@@@α, γερμα@@@@@ογλάνι... τα επίσημα αποτελέσματα δεν βγάλουν Μπάιντεν... τι ευθύνες αναλαμβάνεις με τέτοιες δηλώσεις!


Κούλης Μητσοτάκης: "Η Ελλάδα και η Αίγυπτος καλωσορίζουν την πιο αποφασιστική συμμετοχή των ΗΠΑ στην ανατολική Μεσόγειο υπό την προεδρία του Τζο Μπάιντεν..."

Μετά θα πληρώσει η αφέντρα σου κι η siemens το γαμήσι στην Ελλάδα;

 ΠΗΓΗ
--------------------------------

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο Μπάιντεν έχασε την Αλάσκα... σύμφωνα με τα Cbs e Abc, αλλά και το ιταλικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA...
Στη Τζόρτζια... επαναμέτρηση των ψήφων... μία μία με το χέρι...
Λίγο μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο πρόεδρος της μάνας του ιμπεριαλισμού...
Αλλά... τις δηλώσεις των πολιτικών μας και τα συγχαρητήρια στον Μπάιντεν (τον έχουν ανακηρύξει τα ΜΜΕ κι όχι τα επίσημα αποτελέσματα), ποιος θα τις "πληρώσει" αν... αν... τελικά τα επίσημα αποτελέσματα βγάλουν Τραμπ;
Κ. Μητσοτάκης: "Η Ελλάδα και η Αίγυπτος καλωσορίζουν την πιο αποφασιστική συμμετοχή των ΗΠΑ στην ανατολική Μεσόγειο υπό την προεδρία του Τζο Μπάιντεν..."
Γ. Παπανδρέου: «Ο Biden θα επαναφέρει την κανονικότητα»
ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: «Εύχομαι διακαώς να βγει ο Μπάιντεν...» http://www.press-gr.com/2020/11/blog-post_40.html
ΣΥΡΙΖΑ / Nίκη του Μπάιντεν θα αποτελέσει σημαντική εξέλιξη για τα κινήματα, γνωρίζοντας τα όριά της https://archive.is/HsHXL
Λίγο ενδιαφέρει η ξεφτίλα του πάπα της Ρώμης, αλλά και της ευρωπαϊκής "αριστεράς" των τραπεζιτών... Όμως... στην Ελλάδα με τα μνημόνια, την Τουρκία να έχει στρατοπεδεύσει εντός της υφαλοκρηπίδας μας, διεκδικώντας ακόμη και νησιά μας... αυτές οι δηλώσεις των πολιτικών μας τι προσφέρουν;
Που οφείλεται αυτή η βιασύνη κι οι πανηγυρισμοί του εγχώριου πολιτικού προσωπικού;
Τι θα μας πουν αν στις 20 Γενάρη, σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ, έχουμε πρόεδρο εκ νέου τον Τραμπ;
Μήπως, τελικά "Οι πολιτικοί θα πρέπει να φοράνε μπλουζάκια με τον σπόνσορα τους, για να γνωρίζουμε σε ποιον επιχειρηματία ανήκει ο καθένας"... όπως έλεγε ο Ρόμπιν Ουίλιαμς;
---------------
Στο Ντιτροιτ σημερα...
Πρώτα αποτελέσματα δικαστικής έρευνας στο Ντιτροιτ: 4788 διπλοεγγεγραμενοι 32519 περισσότεροι ψήφοι από το συνολο των εγγεγραμενων 2503 ΝΕΚΡΟΙ καταχωρημένοι ψηφοφοροι Ένας ψηφοφόρος γεννήθηκε το 1823 και ψηφισε 187 ετών!.......
Προφανώς ο τελευταίος είδε από κοντά και την ελληνική επανάσταση 😂😂
======================

Αμερικανικές εκλογές...το συνταγματικό πραξικόπημα και το πρόγραμμα Transition Integrity Project


Πρόληψη, πιθανώς πειραγμένων Προεδρικών εκλογών και μετάβασης.

Τον Αύγουστο, ένα περίεργο έγγραφο εμφανίστηκε στις ΗΠΑ με τίτλο «Πρόληψη πιθανώς πειραγμένων προεδρικών εκλογών και μετάβασης». Προετοιμάστηκε από μια ομάδα που ονομάζεται «Transition Integrity Project» (Πρόγραμμα Ακεραιότητας Μετάβασης), το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από εκατό νυν και πρώην ανώτερους αξιωματούχους των ΗΠΑ, μαζί με ειδικούς από διάφορους τομείς. Η ομάδα ανακοίνωσε ότι είχε τρέξει ασκήσεις σεναρίων κρίσεως για τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020, οι οποίες είχαν δείξει μάλλον απογοητευτικά αποτελέσματα.

Σημειώνεται ότι η ομάδα, η οποία δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, περιλαμβάνει όχι μόνο τους Δημοκρατικούς αλλά και τους Ρεπουμπλικάνους που μιλούν εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Εχει αναφερθεί ότι το «Πρόγραμμα Ακεραιότητας Μετάβασης» έχει την άμεση υποστήριξη του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος προσπαθεί να οργανώσει μια χρωματική επανάσταση στις ΗΠΑ.

Μεταξύ άλλων, έχει αποκαλυφθεί μια σύνδεση μεταξύ της ιδρύτριας της ομάδας, Rosa Brooks και του Soros, καθώς και του επικεφαλής της εκστρατείας της Hillary Clinton’s, John Podesta καθώς και του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Jake Sullivan, ο οποίος εργάζεται τώρα για τον Joe Biden.

Η Rosa Brooks είναι υπότροφος στο Ιδρυμα Νέας Αμερικής, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Open Society Foundations και εργάζεται ως ανώτερος σύμβουλος εθνικής ασφάλειας στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, κατά την διάρκεια των προεδριών τόσο Κλίντον όσο και Ομπάμα. Αυτήν την περίοδο ακολουθεί μια ακαδημαϊκή καριέρα στο Ινστιτούτο Σύγχρονου Πολέμου του West Point. Για κάποιον λόγο, άραγε, η Rosa Brooks να πιστεύει ότι οι επερχόμενες εκλογές θα οδηγήσουν σε βία και συνταγματική κρίση;

Ο δεύτερος ιδρυτής της ομάδας είναι ο Nils Gilman, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος των προγραμμάτων στο Ινστιτούτο Berggruen (Σαν Φρανσίσκο) και εργάζεται επίσης στο Ιδρυμα Rockefeller. Το ινστιτούτο είναι ένα ερευνητικό κέντρο που προωθεί ιδέες του υπερ-ανθρωπισμού, δηλαδή είναι αντίθετο με τις παραδοσιακές αξίες της ζωής.

Διευθυντής της ομάδας είναι η Zoe Hudson –πρώην ανώτερη αναλυτής πολιτικής στα Ιδρύματα Ανοικτής Κοινωνίας του Σόρος, η οποία ήταν υπεύθυνη για την διατήρηση των επαφών μεταξύ του οργανισμού και των κυβερνητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, για περισσότερο από δέκα χρόνια.

Η ομάδα περιλαμβάνει επίσης τον γνωστό νεο-συντηρητικό Bill Kristol, τον στρατιωτικό αναλυτή Max Boot, τον πρώην υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Chuck Hagel και τον προαναφερόμενο John Podesta.

Το έγγραφο 22 σελίδων αναφέρει ότι «οι εκλογές του Νοεμβρίου θα σηματοδοτηθούν από ένα χαοτικό νομικό και πολιτικό τοπίο. Αξιολογούμε επίσης ότι ο [sic] πρόεδρος Τραμπ είναι πιθανό να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα, τόσο με νομικά όσο και με εξωνομικά μέσα, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την εξουσία». Οι πρόσφατες διαμαρτυρίες τις οποίες οι ομοσπονδιακοί πράκτορες αναπτύχθηκαν για να καταστείλουν, θεωρούνται επίσης ως απόδειξη ότι ο Τραμπ μπορεί να πάει σε ακραία μέτρα, για να παραμείνει στην εξουσία.

Εδώ είναι τα βασικά συμπεράσματα που οι ίδιοι οι συντάκτες τονίζουν στην έκθεση:

Η έννοια της «εκλογικής βραδιάς» δεν είναι πλέον ακριβής και έχει γίνει επικίνδυνη. «Αντιμετωπίζουμε μια περίοδο αμφισβήτησης, που εκτείνεται από την πρώτη ημέρα που θα γίνουν οι εκλογές στα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Ο νικητής μπορεί να μην είναι γνωστός και αξιολογούμε πιθανότατα όχι την ‘νύχτα των εκλογών’ καθώς οι αξιωματούχοι θα μετρούν τις ταχυδρομικές ψηφοφορίες. Αυτή η περίοδος αβεβαιότητας παρέχει ευκαιρίες σε έναν αδίστακτο υποψήφιο, να θέσει υπό αμφισβήτηση την νομιμότητα της διαδικασίας και να δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στο αποτέλεσμα. Οι εκστρατείες, τα κόμματα, ο Τύπος και το κοινό, πρέπει να εκπαιδευτούν για να προσαρμόσουν τις προσδοκίες, ξεκινώντας αμέσως.»

Μια αποφασιστική εκστρατεία θα είναι σε θέση να αμφισβητήσει τις εκλογές τον Ιανουάριο του 2021. «Αναμένουμε αγωγές, αποκλίνουσες αφηγήσεις των ΜΜΕ, προσπάθειες να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων και διαμαρτυρίες που σύρουν ανθρώπους και από τις δύο πλευρές. Ο Πρόεδρος Τραμπ, ο νυν πρόεδρος, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει το εκτελεστικό τμήμα για να βοηθήσει την προεκλογική του στρατηγική, μεταξύ άλλων μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Αξιολογούμε ότι υπάρχει πιθανότητα ο Πρόεδρος να προσπαθήσει να πείσει τα νομοθετικά σώματα ή/και τους κυβερνήτες να αναλάβουν δράση – συμπεριλαμβανομένων παράνομων ενεργειών – για να αψηφήσουν την λαϊκή ψήφο. Οι ομοσπονδιακοί νόμοι παρέχουν μικρή καθοδήγηση για το πώς το Κογκρέσο θα πρέπει να επιλύσει τις παρατυπίες όταν θα συγκαλείται σε κοινή συνεδρίαση στις 6 Ιανουαρίου 2021. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσει ο στρατός στο πλαίσιο των αβέβαιων εκλογικών αποτελεσμάτων. Εδώ τα πρόσφατα στοιχεία προσφέρουν κάποια διαβεβαίωση, αλλά είναι ασαφή.»

Η ίδια η διαδικασία διοικητικής μετάβασης μπορεί να παρεμποδιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με τους συντάκτες της έκθεσης: «Οι συμμετέχοντες στις ασκήσεις μας όλων των υποβάθρων και ιδεολογιών, πίστευαν ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα έδινε προτεραιότητα στο προσωπικό του κέρδος και την αυτοπροστασία του, αντί να εξασφαλίσει μια ομαλή διοικητική παράδοση στον διάδοχό του. Ο Τραμπ μπορεί να χρησιμοποιήσει χάρη για να ματαιώσει μελλοντικές ποινικές διώξεις, να οργανώσει επιχειρηματικές συμφωνίες με ξένες κυβερνήσεις που τον ωφελούν οικονομικά, να προσπαθήσει να δωροδοκήσει και να φιμώσει συνεργάτες, να αποχαρακτηρίσει ευαίσθητα έγγραφα και να προσπαθήσει να εκτρέψει ομοσπονδιακά κεφάλαια στις δικές του επιχειρήσεις».

Η έκθεση περιέχει τέσσερις συστάσεις που αντικατοπτρίζουν την ημερήσια διάταξη που χαρακτηρίζεται από έγχρωμες επαναστάσεις -προετοιμασία πόρων, σεναρίων, αγωγών κ.λ.π.

Σχέδιο για μια αμφισβητούμενη εκλογή. «Εάν υπάρξει κρίση, τα γεγονότα θα ξεδιπλωθούν γρήγορα και οι ηγέτες που στερούνται ύπνου θα κληθούν να λάβουν σύντομα επακόλουθες αποφάσεις. Η σκέψη μέσω των επιλογών τώρα θα βοηθήσει να εξασφαλιστούν καλύτερες αποφάσεις. Πρέπει η προσέγγιση αυτού να γίνει ως πολιτική μάχη, δεν είναι μόνο μια νομική μάχη. Σε περίπτωση εκλογικής αμφισβήτησης, η διαρκής πολιτική κινητοποίηση θα είναι πιθανότατα ζωτικής σημασίας για την διασφάλιση της ακεραιότητας της μετάβασης. Το αφοσιωμένο προσωπικό και οι πόροι, θα πρέπει να είναι έτοιμα τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.»

Εστίαση στην ετοιμότητα στις ΗΠΑ, παρέχοντας πολιτική υποστήριξη για πλήρη και ακριβή καταμέτρηση. «Οι διοικητές, οι γενικοί γραμματείς του κράτους, οι γενικοί εισαγγελείς και τα νομοθετικά σώματα μπορούν να επικοινωνήσουν και να ενισχύσουν τους νόμους και τους κανόνες και να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις παρατυπίες. Οι εκλογικοί αξιωματούχοι θα χρειαστούν πολιτική και δημόσια στήριξη, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Αντιμετώπιση των δύο μεγαλύτερων απειλών κατά μέτωπο: ψέματα σχετικά με την «απάτη των ψηφοφόρων» και την κλιμάκωση της βίας. «Η εκλογική απάτη είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη», αναφέρει η έκθεση, «αλλά ο Τραμπ λέει ψέματα γι’ αυτό για να δημιουργήσει μια αφήγηση που έχει σχεδιαστεί για να κινητοποιήσει πολιτικά την βάση του και να δημιουργήσει την βάση για την αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων σε περίπτωση που χάσει. Οι πιθανότητες για βίαιες συγκρούσεις είναι μεγάλες, ιδιαίτερα από την στιγμή που ο Πρόεδρος Τραμπ ενθαρρύνει τους υποστηρικτές του να πάρουν τα όπλα».

Προβλέπουν μια δύσκολη διοικητική μετάβαση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Οι ομάδες μετάβασης πιθανότατα θα πρέπει να κάνουν δύο πράγματα ταυτόχρονα: να υπερασπιστούν ενάντια στις απερίσκεπτες ενέργειες του Προέδρου Τραμπ κατά την έξοδο του από το αξίωμά του καθώς και να βρουν δημιουργικές λύσεις, για να εξασφαλίσουν ότι οι ομάδες μετάβασης θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες και τους πόρους που χρειάζονται για να αρχίσουν να προετοιμάζονται για την διακυβέρνηση.»

Πολλά «φιλελεύθερα» μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν τις δηλώσεις του «Προγράμματος Ακεραιότητας Μετάβασης» και δημοσίευσαν μια σειρά συνεντεύξεων, για τα «πολεμικά παιχνίδια» που διεξήγαγε η ομάδα. Κορυφαία τηλεοπτικά κανάλια στις ΗΠΑ υποστηρίζουν επίσης την ομάδα και δίνουν χρόνο ομιλίας στις θέσεις της. Για παράδειγμα, ο Αλ Γκορ δήλωσε ανοιχτά ζωντανά στο Fox News, ότι «αν ο Τραμπ δεν αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2021, τότε ο στρατός θα τον απομακρύνει». 

Στην πραγματικότητα, ένα από τα σενάρια άσκησης που διευθύνεται από την ομάδα, ήταν μια σαφής νίκη του Προέδρου Trump. Ετσι, σε ποια βάση οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να δείξουν την περιφρόνησή τους και να οργανώσουν ταραχές;

Παρά τις αντιφάσεις αυτές, και το γεγονός ότι δεν γίνεται καμία αναφορά στην διάταξη του Συντάγματος των ΗΠΑ σχετικά με τις Προεδρικές εκλογές, η οποία δείχνει σαφώς τον μηχανισμό αναγνώρισης του νικητή, είναι προφανές από την ίδια την έκθεση και την επακόλουθη αντίδραση, ότι η κοινή γνώμη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ στις ΗΠΑ και περιλαμβάνει διάφορα στοιχεία: τις αναπόφευκτες εμφύλιες συγκρούσεις σε ολόκληρη την χώρα. Η άμεση ευθύνη του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Την ανάγκη μαζικής κινητοποίησης και μια στρατιωτική επέμβαση υπέρ του αντιπάλου του Τραμπ, δηλαδή του εκπροσώπου του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ.

Το λιγότερο, αυτές οι ενέργειες υποτιμούν ήδη την πρακτική της εκλογικής δημοκρατίας, η οποία μέχρι σήμερα, θεωρούνταν ως το θεμέλιο ενός «κράτους δικαίου» των δυτικών κοινωνιών.

 ----------

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020

Ο δρόμος που άνοιξαν ο Κούλης, ο Γιωργάκης κι ο Αλέξης, μαζί κι ο Ερντογάν... να χαιρετίσουν τη ανακήρυξη νικητή στις ΗΠΑ από τα ΜΜΕ...

* ΣΟΚ! Πενσυλβάνια πάει Τραμπ; Pennsylvania court: Secretary of state lacked authority to change deadline 2 days before Election Day

* Κι αν βρε μαλάκα, γερμανοτσογλάνι... τα επίσημα αποτελέσματα δεν βγάλουν Μπάιντεν... τι ευθύνες αναλαμβάνεις με τέτοιες δηλώσεις!

* ΗΠΑ... το 1961 της νοθείας του "εθνάρχη" της δεξιάς, που ψήφιζαν τα δένδρα... ήταν ευκολότερα...

 ---------------

==================

Τραμπ η Μπάιντεν; Ιδού το άγχος της Ελλάδος


Όταν τσακώνονται οι ελέφαντες, την πληρώνουν τα βατραχάκια. 

Όλος ο πλανήτης έχει αγωνία για τις αμερικανικές εκλογές. Ακόμα και στη μικρή μου ψωροκώσταινα, την Ελλάδα μου, από την κυρα-Μαγδάλω από τις στάνες της Άνω Μαγουλίτσας μέχρι την επίτιμη κυρία Μπακογιάννη, όλοι έχουν γνώμη για το ποιος θα βγει. Και στο μεταξύ, παρακολουθούν ανελλιπώς όλα τα τσοντοκάναλα. Συγγνώμη για την πιπεράτη έκφρασή μου, αλλά έχοντας δει τι εκπομπές και σόου παρουσιάζονται στην ελληνική τηλεόραση, μάλλον είμαι επιεικής. 

Από πού να ξεκινήσω; Bachelor, Big Brother, θα κουραστώ να γράφω όλες τις πορνοδιαστροφικές εκπομπές. Και δεν φτάνουν όλα αυτά με τα οποία απασχολούν το μυαλό των Ελλήνων, αλλά βάζουν και τις πληρωμένες ειδήσεις από όλα τα συστημικά κανάλια να τους φλομώνουν στα ψεύτικα νέα

Αν θα βγει ο Τραμπ θα είναι καταστροφή, είναι καραγκιόζης, κάνει κρυφά πολέμους, θα πίνει καφέ με τον Ερντογάν, και διάφορα αλλά αξιοσημείωτα που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Αν βγει ο Μπάιντεν, σωθήκαμε. Θα συνεχίσει την πολιτική που έκαναν οι Δημοκρατικοί όλα αυτά τα χρόνια. Πολέμους, χτίσιμο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, κομουνισμός... 

Και να βγει, ρε αδελφέ, γιατί όχι; 

Η Κίνα είναι πλέον αυτοκρατορία, θέλει ακόμα εργάτες και ζητάει γη και ύδωρ από ό,τι έχει αγοράσει όλα αυτά τα χρόνια από τις 158 χώρες οι οποίες την έκαναν υπερδύναμη. Της έδωσαν εξουσίες για να πλουτίσουν οι μεγαλοκαρχαρίες, αλλά δεν φαντάστηκαν ότι θα τους κρατούσε στο χέρι και θα άπλωνε τα ποδάρια της σε ολόκληρο τον κόσμο. Τώρα ζητάει τα κεκτημένα της μέσα στην πανδημία, που είναι τα μισά εδάφη τους και οτιδήποτε άλλο προκύψει. 

Και μπράβο λοιπόν στην κυρα-Μαγδάλω από την Άνω Μαγουλίτσα που θέλει τον Μπάιντεν. Γιατί της άρεσε που δεν έχει πια παραγωγή για να πουλήσει το γάλα της, αλλά πάει και αγοράζει τα τουρκικά ή τα γερμανικά προϊόντα. Όπως χτυπιούνται όλοι, που θέλουν τους Δημοκρατικούς για να συνεχίσουν τη σκλαβιά και τον διαμελισμό τους. 

Ήδη εδώ έπεσαν οι μισθοί. Εγώ θα ήθελα πολύ να βγει αυτός που σας ταΐζουν, και πιστέψτε με, θα συνεχίσετε να ζείτε μέσα στα σπίτια σας που δεν θα σας ανήκουν πια, γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει ήδη είσαστε μέσα στον κομουνισμό. Δείτε τον πτωχευτικό νόμο που ψήφισαν. Αλλά πού να δείτε τι κάνει η κυβέρνησή σας, αφού για όλα φταίει η Αμερική. Εκεί να έχετε τον νου σας σας, αυτή φταίει για όλα. Αλλά για τον κοροϊδοϊό που σας έχουν επιβάλει, το ξέπλυμα χρήματος που συνεχίζεται με τις μάσκες, τους λαθροτζιχαντιστές που έρχονται στην Ελλάδα εδώ και 10 χρόνια, ποιος φταίει; 

Όχι, δεν φταίει κανείς άλλος, μόνο η Αμερική και δη ο Τράμπ. 

Με στενοχωρεί που οι αρχαίοι μας πρόγονοι άφησαν μια νόηση και έναν νου με τα οποία θα μπορούσαμε να σκεφτόμαστε τα πάντα, αλλά δυστυχώς δεν είχαν προβλέψει ότι θα έμπαινε η τηλεόραση, το χρήμα και οι ξεπουλημένοι εκλέκτορες στην όμορφη πατρίδα μας. 

Θέλετε να είσαστε τα πρόβατα στο μαντρί; Δικαίωμά σας. Θέλετε να έχετε γνώμη για τις αμερικανικές εκλογές; Δικαίωμά σας. Αλλά θα πρέπει να ξέρετε και πώς λειτουργεί το σύστημα της Αμερικής, η οποία έχει 50 πολιτείες και 2 περιοχές, , δηλαδή 52 Ελλάδες

Ξέρετε το πολιτικό ή εκλογικό σύστημα της Ιταλίας ή της Γερμανίας; Πόσο μάλλον εδώ που η κάθε πολιτεία έχει τον δικό της κυβερνήτη, που ουσιαστικά έχει εξουσίες προέδρου εντός των συνόρων της πολιτείας του. Αλλά αν ξέρετε τους νόμους της κάθε χώρας όταν διεξάγονται οι εκλογικές αναμετρήσεις, τότε σας βγάζω το καπέλο. Και αν ξέρετε πώς διεξάγονται οι εκλογές εδώ στην Αμερική, με αυτό το σύστημα, τότε να σας κεράσω μια σαμπάνια, ρε παιδί μου. 

Δεν θέλω να σας χαλάσω το όνειρο, αλλά πρόεδρο της Αμερικής θα αναδείξουν αρχές Δεκέμβριου το κολέγιο των εκλεκτόρων και όχι δεν ειναι ακυβέρνητο καράβι η Αμερική έχει πρόεδρο, με αρμοδιότητες μέχρι 19 Ιανουάριου.... έτσι απλά για να μην μου σκάει η κυρά Μαγδαλω από την άνω Μαγουλιτσα.

Προέδρο βγάζει το ανώτατο δικαστήριο της Αμερικής και όχι τα κανάλια παγκοσμίως, τα χρηματοδοτούμενα από τους νεοταξιτες

Θα ήθελα να κοιτάξετε τα εσωτερικά σας προβλήματα, γιατί δυστυχώς εσείς έχετε την αυτοκρατορία της Κίνας, τη Γερμανία, την Τουρκία. Η Αμερική πλέον δεν νομίζω ότι έχει μεγάλο λόγο στην Ευρώπη και στην Τουρκία. Την αποχώρηση της αμερικανικής πρεσβείας από την Τουρκία, δεν την είδατε. Τη Γαλλία που κήρυξε τον πόλεμο στο Τζιχάντ, δεν την είδατε. Δεν είδατε πού βρίσκονταν όλα τα χρόνια αυτοί που έρχονται και σας τάζουν πάλι ότι οι πολιτικοί θα σας σώσουν. Όχι, ασχολείστε με τα κουτσομπολιά του κάθε προέδρου της Αμερικής, που του ενός τα εισοδήματα είναι πολλά δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ ο άλλος βρίσκεται 46 χρόνια στην πολιτική και δεν ξέρει τι χρήμα έχει, παρόλο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και έκανε με όργια με παιδάκια

Όμως εσείς είσαστε υπεράνω, τα έχετε όλα... Χτίσιμο τζαμιού στην Αθήνα, την ώρα που ο Τούρκος είναι στα 6 μίλια. Αγορά λεωφορείων από την Τουρκία, οι δήμοι προμηθεύονται ανεξέλεγκτα προϊόντα από εκεί, οι Τούρκοι διεκδικούν 25 νησιά, οι λαθροτζιχαντιστές μεταφέρονται στην ενδοχώρα. Σας βάζουν καραντίνα για πολύ μεγάλο διάστημα, τα καταστήματα εστίασης έκλεισαν, έβαλαν λουκέτο στα πάντα, αλλά σας ζητάνε να τα πληρώνετε όλα για να σας σώσουν. 

Η φτώχεια έχει χτυπήσει από το πρώτο μνημόνιο. 

Νοικοκυριά έχουν να δουν ρεύμα στο σπίτι τους εδώ και 5 χρόνια, ζουν με μαγκάλια στο 2020. Οι αυτοκτονίες έχουν φτάσει στις 200 χιλιάδες. Παιδιά εγκαταλείπονται στα χωριά SOS και σε όποια ιδρύματα έχουν ανοιχτεί για να δέχονται άπορα παιδιά. Μάνες αυτοκτονούν. Tο άκουσα χτες και σοκαρίστηκα, μια μάνα άφησε σημείωμα στο παιδί της γιατί της έκοψαν την σύνταξη: «Παιδί μου, δεν θέλω να σου γίνω βάρος». Έκλαψα πολύ... Άνθρωποι με επιθετικό καρκίνο και χωρίς ασφάλεια ζητούν χρήματα από το ίντερνετ. Άνθρωποι τρώνε από τα σκουπίδια και κοιμούνται στους δρόμους, και εσείς ασχολείστε με το αν θα βγει ο Τραμπ η ο Μπάιντεν, επειδή πιστεύετε ότι αυτοί θα σας σώσουν. 

Οι εφιάλτες τους βρίσκονται ήδη μέσα στην πατρίδα σας αλλά δεν θέλετε να το καταλάβετε. Σας δίνουν άρτο και θεάματα για να ασχολείστε και να μη βλέπετε αυτά που σας εξοντώνουν. Μας κάνουν γενοκτονία, αλλά όχι, μη σκάτε εσείς, συνεχίσετε να ασχολείστε με ό,τι σας ταΐζουν. 

Αδέλφια, τι κάνετε; Γιατί; 

Εμείς είμαστε απόγονοι πολεμιστών, απόγονοι φιλοσόφων, έχουμε στο αίμα μας την υπερηφάνεια. Γιατί καταντήσαμε έτσι; Συλλογιστείτε το την ώρα που πάτε να ανοίξετε την τηλεόραση για να δείτε όλα αυτά που θέλουν να σας σερβίρουν. Κλείστε την, μαζευτείτε στη γειτονιά, κάντε ομάδες, προστατευτείτε όσο είναι νωρίς. 

Ο εχθρός είναι μέσα στα σπίτια μας. 
Η καραντίνα έχει όνομα: ΚΑΤΟΧΗ. 

Όποιος και να βγει στην Αμερική, θα βοηθηθούν μόνο η πλουτοκρατία και οι πολιτικοί. Εμείς είμαστε απλώς τα βατραχάκια κάτω από τα πέλματα των ελεφάντων… 

Δεν σταματώ να ελπίζω ….

 

Σχόλια