Big Brother


Α. Αλ....ης παικτης του ριαλιτι “Big Brother” παραγωγης ΣΚΑΙ:
«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό»
«Δεν γουστάρω να μου τρίβονται γκει, χοντρές γυναίκες δεν τις θεωρώ γυναίκες, αν δεν σου κατσει γυναικα βιασε την, οι γκόμενες θελουν καβλί για να στρώσουν, χωρίς καβλί γυναικα δεν παει μπροστά»
Πρωτον οφειλει το ΕΣΡ να ενεργησει βασει των αυστηρων διαταξεων που υπαρχουν για σεξιστική βια και ομοφοβισμό.
Οφειλει να διερευνηθει το ενδεχομενο ο τυπος να διωχθει ποινικα για προτροπή σε βιασμό και κακοποιηση των γυναικών.
Ο ΣΚΑΙ οφειλει να σταματήσει αμεσα αυτο το σκουπιδαριό.
Κατι τέτοιοι τυποι και η ανοχή σε αυτούς σκότωσαν τον Βαγγελη Γιακουμακη και την Ελενη Τοπαλούδη.
Να παρεμβει αμεσα Εισαγγελεας.
Καμια ανοχή.
από @Elena Milioti
----------------------
Blogger:
Χρειάσθηκε η κραυγαλέα χυδαιότητα ενός μαλάκα μέσα από τις δημόσιες συχνότητες του SKατοκάναλου για να αντιδράσει το μόνιμα εν υπνώσει ΡαδιοΤηλεοπτικό Συμβούλιο. Και ερχόμαστε στο ..ζουμί.
Ένας θεσμός που θάπρεπε να προσταστεύει τους πολίτες, καταναλωτές, νέους, αφελείς από απάτες κάθε είδους δεν λειτουργεί. Όπως δεν λειτουργούν τόσοι άλλοι θεσμοί!

Κρίση Θεσμών λοιπόν: 

Δεν "δούλεψε" - δεν στάθηκε στο ύψος του - ο Θεσμός της Δικαιοσύνης και η χώρα αλυσοδέθηκε με τα μνημόνια σε Αγγλικό Δίκαιο με τους πολίτες να μετατρέπονται σε ανδράποδα!

Δεν στάθηκε στο ύψος του ο Θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας - αφού ο Παπούλιας επέτρεψε  τον ΓΑΠ να ...μαγειρέψει τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ μέσω του δοτού προέδρου της - Γεωργίου - και να σύρει τη χώρα στο σφαγείο του ΔΝΤ.

Υπονομεύοντας δε συνεχώς  ακόμα και τώρα μη αφήνοντας να κάνει τη δουλειά του  ο ΘΕΣΜΟΣ του ΣΤΡΑΤΟΥ να υπερασπισθεί την χώρα - φοβάμαι ότι  οδηγούν τη χώρα σε διασυρμό και απώλεια εδαφών ήτοι ακρωτηριασμό

Με θεσμούς ακρωτιασμένους δεν μιλάμε για κράτος που  θέλει να επιβιώσει, αλλά για προτεκτοράτο που ψάχνει για λιμάνι - αγκαλιά (νταβαντζή) και φυσικά δεν μιλάμε για πολίτες, αλλά για δούλους - ανδράποδα. 

--------------------------

Σχόλια