Κανείς Συριζαίος δεν χάνεται... Ο Στέργιος Πιτσιόρλας Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AVIAREPS

Η AVIAREPS ανακοινώνει ότι μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εταιρικών διαδικασιών, τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας.

Το βιογραφικό του κ. Πιτσιόρλα
Ο κ. Πιτσιόρλας είναι νομικός, εργάσθηκε ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του τουρισμού. Διετέλεσε Πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.
H AVIAREPS αποτελεί έναν σημαντικό επιχειρηματικό Όμιλο με δραστηριότητες που εκτείνονται από αεροπορικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling), τουρισμού, αεροπορίας, logistics και cargo όπως η Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express. Ο όμιλος διακρίνεται για την παροχή ποιότητας, ασφάλειας, εξειδίκευσης, καινοτομίας και χρησιμοποίησης νέων τεχνολογιών.
iefimerida.gr ---ΠΗΓΗ
===================
(με θυγατρικές τις Aviareps Cargo Management GmbH και Airline Management OU), που διαχειρίζεται αεροδρόμια όπως αυτά που πούλησε το τσογλάνι του Τσίπρα κι ανταμείφθηκε από την πολυεθνική...
Και μετά να μας λέτε πως ήταν δίκιο κι έγινε πράξη, για εντιμότητα κι οι δικαστές του 4ου Ράιχ να μας πάρουν τα σπίτια, να αποδώσουν "δικαιοσύνη" και άλλα φαιδρά...

Για κοπιάστε πουλημένα "αριστερά" και δεξιά τομάρια! ΠΗΓΗ
================
blogger:
 ...για να μην λέτε ότι δεν σας είχαμε προειδοποιήσει για τον ποιόν αυτού  του "Πολιτικού υποκειμένου λινάτσας".

"Αφού στρογγυλοκάθισε στο τιμόνι του ΤΑΙΠΕΔ - ξέρετε αυτό που θα διέλυε  ο ΣΥΡΙΖΑ - είδε το φως το αληθινό. Πέρασε από την αντίληψη που είχε για το κράτος - η μόνη αλήθεια είναι ότι πάντα τ'όβλεπε σαν το πρυτανείο για σίτισή του - στην αντίπερα όχθη όπου το κράτος και κατά συνέπεια η όποια περουσία του είναι ντροπή και αναχρονισμός! 
  • Αντί να παραιτηθεί και να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για τις απόψεις που διακινούσε επί χρόνια, έφτιαξε - έτσι νομίζει - τη θεωρητική επικάλυψη που θα του επιστρέψει να παραμείνει στην παχυλά αμειβόμενη θέση του (αφού μόνο αυτός είναι ο σκοπός!) 
  • Τα περί δημόσιου συμφέροντος και όλα τα λοιπά, ανήκουν σε μια άλλη εποχή. Αυτό δεν είναι αριστερά, αλλά μια βαθύτατα αντιδραστική εξουσιαστική ομάδα, ή αν επιμένετε να χρησιμοποιούμε τον όρο, πριν τον καταργήσουμε, αφού μόνο σύγχυση προκαλεί, αν δεν καταγραφεί ως το καταφύγιο πολιτικο-ψευτών - ας μιλάμε για μια: "Νεο-καρα-Δεξιά εν υπνώσει που καμώνονταν και επιμένει να καμώνεται την αριστερά" 

Σχόλια