Αυτή είναι η "αριστερά" του ιμπεριαλισμού κι αυτοί οι αρθρογράφοι του Σόρος...

Tης Μαργαρίτας Ισιδώρου
Ένα κείμενο εμπνευσμένο, αν όχι υπαγορευμένο από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στο επίσημο έντυπο της κύριας έκφρασης -μαζί με τον ομογάλακτο ΣΥΡΙΖΑ- της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" στην Ελλάδα, την iskra της ΛαΕ.
...όπου ο "αριστερός" αρθρογράφος καταλήγει στο "ιδεολογικό" συμπέρασμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και της "κοινωνίας των πολιτών" του Σόρος: Όχι με όραμα μια Ευρώπη των εθνικισμών και  των εθνικών ανταγωνισμών αλλά για μία Ευρώπη των από τα κάτω, της αλληλεγγύης, της ειρήνης και του Σοσιαλισμού του 21ου αιώνα.
Τι επισήμαναν -μεταξύ πολλών- οι Ματέο Σαλβίνι μαζί με την Μαρί Λε Πεν στη Ρώμη, όπου συναντήθηκαν για να διαμορφώσουν το “μαύρο μέτωπο των σύγχρονων μελανοχιτώνων εν όψει των ευρωεκλογών”, σύμφωνα με τον "αριστερό" ινστρούχτορα της...
iskra;
«Οι εχθροί της Ευρώπης είναι αυτοί που έχουν οχυρωθεί στο "μπούνκερ των Βρυξελλών" (...)»
Ο "ακροδεξιός, ξενόφοβος, φασίστας Σαλβίνι τόνισε: «Προσέχω τις εκτιμήσεις των Χρηματιστηρίων, των αγορών, των αναλυτών, όμως όταν ένα σχέδιο προϋπολογισμού, όπως το δικό μας, βάζει στο κέντρο το δικαίωμα στην εργασία, στην υγεία, στη ζωή, στη σύνταξη, αυτό προηγείται κάθε άλλης λογικής (...)»
«Η ανάδυση μιας Ευρώπης των εθνών...».
Και να η συμπαράταξη του "αριστερού" Άλκη Αντωνιάδη με το κεφάλαιο, τους τραπεζίτες, την "ελεύθερη αγορά" (το "αριστερός" είναι κάποιο παράσημο που αποδίδει κάποιος; Είναι τίτλος τιμής όπως αυτοί των γαλαζοαίματων; Στο καρφιτσώνουν στο στήθος μετά τους αγώνες για "ανοιχτά σύνορα" και τις "κοινωνικές καταλήψεις" σαν το city plaza; Τον τίτλο λαμβάνεις ως ιππότης των "δικαιωμάτων" ομόφυλων στην υιοθεσία -τα παιδιά δεν έχουν δικαιώματα;-, στην αλλαγή φύλλου στα 15; Τι τέλος πάντων σημαίνει "αριστερός" σήμερα;), που έχει τη λύση απέναντι στο “μαύρο μέτωπο των σύγχρονων μελανοχιτώνων εν όψει των ευρωεκλογών”: "Η ριζοσπαστική–αντικαπιταλιστική αριστερά...  για μία Ευρώπη των από τα κάτω, της αλληλεγγύης, της ειρήνης και του Σοσιαλισμού του 21ου αιώνα"!
Επειδή η "ευρωπαϊκή, δικαιωματική, αριστερά των κοσμοπολιτών" σιτίζεται πλέον από τους τραπεζίτες κι έχει εξαγοραστεί πλήρως από το κεφάλαιο, εφευρίσκει ιδεολογήματα με "αντιφασιστικό" φερετζέ, για να αντιμετωπίσει τους λαούς που αγωνίζονται για τη Λευτεριά, Ανεξαρτησία, δουλειά και ψωμί.
Αυτοί οι Ιησουίτες της "αριστεράς" των πολυεθνικών, τα μορμολύκεια της αριστεράς, ως νέοι ιεροεξεταστές του μεσαίωνα  «βαφτίζουν το κρέας, ψάρι» χωρίς καμία ντροπή!
Η Εθνική Κυριαρχία είναι εθνικισμός...
Το δικαίωμα στην επιβίωση (780 ευρώ κοινωνικός μισθός στην Ιταλία)... "βλάπτει μακροπρόθεσμα το λαό και διαλύει την Ευρώπη" λένε οι "αριστεροί" στην Ιταλία... και τα συνδικάτα προετοιμάζουν απεργίες για τα δικαιώματα των εργοδοτών, να μην υπάρξει κοινωνικός μισθός, να πεθάνουν τα 4,5 εκατομμύρια ανέργων, να πεθάνουν τα 3,5 εκατομμύρια απολυμένων (πάνω από 50 ετών), να πεθάνουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες...
Ο Πατριωτισμός είναι πλέον ποινικό αδίκημα...
Ο "Ευρωπαϊκός πατριωτισμός", η παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση (τόσο δημοκρατική που η αμερικανοκίνητη χούντα των συνταγματαρχών ήταν χάδι μπροστά στα σημερινά κτήνη) είναι το όραμα αυτών των χαμηλόβαθμων υπαλλήλων τραπεζιτών.
Στην Ελλάδα πλησιάζει η ώρα να βάλουν ξανά στο προσκήνιο τα χρυσαύγουλα, να νομιμοποιήσουν τον ψεύτικο "αντιφασισμό" τους, μαζί κι αγκαλιά με την παραδοσιακή δεξιά,  να νομιμοποιήσουν την επικυριαρχία στην πατρίδα μας, να πουλήσουν Μακεδονία, Κύπρο, Θράκη, Αιγαίο...
Οι λαοί της Ευρώπης, αρέσει δεν αρέσει, αναζητούν ελπίδα στο "μαύρο μέτωπο" που σήμερα αποτελεί τον κύριο αντίπαλο του χυδαίου κι απάνθρωπου καπιταλισμού της παγκοσμιοποίησης και του 4ου Ράιχ!
ΣήμεραΝέος φασισμός... μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός! κι έξοχη η συνεισφορά από το "Δίκτυο Ιθάκη"Pier Paolo Pasolini: Το 1975 ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ", μας δίνει την πλήρη διάσταση όσων ζούμε σήμερα, της "αριστεράς" όπλο του καπιταλισμού και Ταξικό Αντίπαλο των Λαών!

Σχόλια