Ε τι νομίζατε μόνο εδώ υπάρχουν καφετζούδες και χαρτορίχτρες;

Τι θα ακούσω ακόμα από "βαθυστόχαστους αριστερούς" αναλυτές, η κυβέρνηση Πρόντι .... η μεγάλη αριστερή
Πάμε λοιπόν:
1. Η κυβέρνηση Πρόντι, μια και μιλάμε για προσφυγικό μεταναστευτικό, ήταν η μόνη που τόλμησε να κάνει ναυτικό αποκλεισμό και δεν δίστασε βυθίσει αύτανδρο πλοίο με πρόσφυγες/μετανάστες από Αλβανία στις 27/03/1997: 84 νεκροί αναγνωρισμένοι, 27 αγνοούμενοι νεκροί και 34 επιζήσαντες. ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!
2. Ποιός κατά δήλωση του είχε την...
τιμή να χώσει με τις υπογραφές του την Ιταλία στον πόλεμο του Κοσσόβου; Μα φυσικά ο ΡΟΜΑΝΟ ΠΡΟΝΤΙ, 2η ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
3. Ποιός ξεπούλησε όλη την Ιταλία (συμπεριλαμβανομένης της autostrada), ναι καλά μαντέψατε ο Ρομάνο Προντι 3η ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
4. Ποιός υποτίμησε την ιταλική λιρέττα στα μουλωχτά κατά 600% για να την χώσει μέσα με τα μπούνια στο ευρωσύστημα και πήρε ως αντάλλαγμα την θέση του Προέδρου της Κομισιόν; μα ο ΡΟΜΑΝΟ ΠΡΟΝΤΙ ποιός άλλος; 4η ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!
Αλλά ας δούμε ο τόσο αριστερός από πού ξεκίνησε; DC του κερατά, ξεκίνησε από την κυβέρνηση Αντρεόττι φυσικά, τον Νοέμβρη του 1978 ως υπουργός Βιομηχανίας μόλις δηλαδή 6 μήνες από τον θάνατο του Μόρο, κι αυτό δεν ήταν τυχαίο μια και ο κύριος Πρόντι μεταξύ τυρού και αχλαδιού είχε γίνει διάσημος για την συνάθροιση μετά πινακίου και μέντιουμ που υποτίθεται πως είχε δώσει την λέξη Gradoli (και ειδοποίησε 3 εβδομάδες μετά χασκογελώντας το αφεντικό του), ως τόπου φυλάκισης του Μόρο. Ε τι νομίζατε μόνο εδώ υπάρχουν καφετζούδες και χαρτορίχτρες; υπάρχουν κι αριστεροί που όμως είναι δεξιοί, υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων με εξευτελιστικούς όρους για το κράτος, υπέρ των πολέμων, των ναυτικών αποκλεισμών και απωθήσεων πλοίων, της ανάληψης δράσης σε μαγειρέματα πολιτικά, ακόμα και με νεκρούς για μια θέση στο Προέδρου Ευρωκοινοβούλιο. Τέτοιους αριστερούς λεονταρισμούς!
Για όποιον δεν κατάλαβε, τα ζήσανε οι γείτονες κι απηύδησαν... Και πέρασαν οι προντηδες οι νταλεμηδες οι μοντηδες οι λεττηδες οι ρεντζιδες που κανεις δε τους ψήφισε που κυβερνούσαν χέρι χέρι με τον μπερλουσκόνι που είχε ενσωματώσει και το απόκομμα του Μουσσολίνι το MSI και όποιος νοσταλγεί αυτήν την αριστερά να θυμίσω πως στις 04/03 μας τελείωσε!

Σχόλια