Θα μας πούνε σε μερικούς μήνες να τους ψηφίσουμε για την πάταξη της ακροδεξιάς και του ναζισμού...

Ακουσα αυτό που είπε ο Τσακαλώτος για τους συνταξιούχους στα αγγλικά για να πειστω,γιατί αρχικά μου φάνηκε αδιανόητο.Πειστηκα για άλλη μια φορα ότι η απόσταση ακραίου νεοφιλελευθερισμού και ακραίου κοινωνικού δαρβινισμού και καθαρού φασισμού είναι...
ουσιαστικα ανύπαρκτη. Αυτοι οι ίδιοι θα μας πούνε σε μερικούς μήνες να τους ψηφίσουμε για την πάταξη της ακροδεξιάς και του ναζισμού. Μου φαίνεται, κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ότι κάθε πρόσχημα έχει εγκαταλειφθεί και ότι ο κυνισμός σας είναι πρωτοφανής στην νεότερη ελληνική Ιστορία. Αληθεια η κυβερνητική Πράβντα που λέγεται εφσυν και τόσο αγώνα έχει δήθεν δώσει κατά της ακροδεξιάς τι λέει για αυτό το φασιστικό παραληρημα; ΠΗΓΗ
===========
Τα σχόλια για τα ρηθεντα από τον Τσακαλώτο στοχεύουν στο ότι είναι εγγονός του στρατηγού Τσακαλώτου.
Ειναι κι αυτό αλλά κάποιος είναι αναγκαστικά υπεύθυνος για την καταγωγή του;
  • Αυτό μας λέει κάτι βεβαίως για την...σχέση ταξικής προέλευσης και ταξικής τοποθέτησης στο τώρα. Μεταξυ μας συγκαλυπτουμε το κύριο.
  • Αυτος ο κύριος είναι ο ηγέτης των 53, δηλαδή της υποτίθεται αριστερής τάσης του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Τι λένε οι 53 επί αυτού; Τίποτε βέβαια, η μασα να είναι καλά.
  • Τι λένε οι πρώην συναγωνιστές του επί χρόνια στο δίκτυο, το κοκκινοπρασινο, την ανάσα, την ακοα κλπ κλπ
  • Όλοι αυτοί που επί χρόνια μοιράζονταν τον δικαιωματισμο, την στάση υπέρ των μεταναστών, των λοατκι κλπ;
Πώς είναι δυνατόν ένας φιλοδικαιωματικος υπουργός με μακρά πορεία στα ανθρώπινα δικαιώματα να τοποθετείται ρατσιστικά για τους συνταξιούχους της τρίτης ηλικίας;
Είναι δυνατόν κάποιος που είναι συμβατικά δικαιωματικος να τοποθετείται στα ταξικά ζητήματα ως φασίστας;  (Η μπάλα εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχει χαθεί. Μαζεύουν ψηφαλάκια από κάθε ταλαιπωρημένη ομάδα... χωρίς ντροπή..)
Και μπορεί να είναι ο δικσιωματισμος, με την κυρίαρχη πρόσληψη του, συμβατός με τον ταξικά ακραίο νεοφιλελευθερισμό και οριακά με τον ταξικό φασισμό;
Αυτά είναι τα πραγματικά ερωτήματα για τον Ευκλείδη και όχι το ότι είναι εγγονός του Θρασυβούλου Τσακαλώτου.
Το άλλο συνιστά ευκολία για οργανώσεις που το δικαιωματικος τους μοντελο είναι στεγανά διαχωρισμένο από την ταξική κατάσταση και είναι απολύτως ίδιο με την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
 
==========
Ο «σοσιαλιστής» Τσακαλώτος αντιγράφει τον σύντροφο του Jacques Attali!
Ο «σοσιαλιστής» Jacques Attali, πρώην σύμβουλος του Μιτεράν, θεωρητικός της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας διακυβέρνησης, γνωστό αρχιλαμόγιο και αγαπητό παιδί της χρηματοπιστωτικής μαφίας, στο βιβλίο του « L’avenir de la vie (Το μέλλον της ζωής) 1981» γράφει:
  • «Μόλις ο άνθρωπος υπερβεί τα 60-65 χρόνια, ζει περισσότερο από ό, τι παράγει και κοστίζει πολύ στην κοινωνία. Το γήρας είναι επί του παρόντος μια αγορά, αλλά δεν είναι φερέγγυα. Για μένα, ως σοσιαλιστής είμαι ενάντια στην επιμήκυνση της ζωής. Η ευθανασία θα είναι ένα από τα βασικά μέσα των μελλοντικών μας κοινωνιών ...»
blogger: Περί τον Attali, αυτό το μπουμπούκι:  
Ο Ζακ Ατταλί, σύμβουλος του Μιττεράν, υπήρξε για ένα φεγγάρι διοικητής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (με σκοπό να βοηθήσει τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης). Εκδιώχθηκε κακήν- κακώς, για να διαπιστωθεί ότι πιο πολλά κεφάλαια χρησιμοποιήθηκαν για την ανακαίνιση του προσωπικού του γραφείου και τα "μικροέξοδά" του από εκείνα που δόθηκαν υπό μορφή πιστώσεων σε κράτη της Ανατολικής Ευρώπης!. (Κλασσική περίπτωση αλκοολικού που ανέλαβε να μοιράσει γλυκό οίνο...κι' έπεσε στο βαρέλι) Η πορεία του μοιάζει σε πολλά με εκείνη του ...Στουρνάρα: Ενώ είναι υπέρ της "ελεύθερης αγοράς" έχουν μια αδυναμία με το δημόσιο χρήμα.... άβυσσος.. 

Σχόλια