ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία τα "έγραψε" κανονικά ο Τσίπρας στα παλιότερα των υποδημάτων του. Ο δε Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα σεβαστεί την υπογραφή Τσίπρα. Σειρά λοιπόν τώρα έχει ο ανένδοτος πολιτικός αγώνας.
Το σύστημα μαζί με το αριστερόστροφο και δεξιόστροφο φασιστικό παρακράτος, τα πληρωμένα φερέφωνά του, τους συκοφάντες του και τους βλάκες που ακολουθούν κάθε ηλιθιότητα που σερβίρει το σύστημα, είτε από καθαρή βλακεία είτε από ζήλια και μίσος, βγήκε και κατηγορεί με κάθε είδους φαντασιακή συκοφαντία, τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στα συλλαλητήρια και σήκωσαν έναν πεσμένο λαό όρθιο. Μεταξύ άλλων τους κατηγορεί ότι θέλουν να το εκμεταλλευτούν πολιτικά αυτό που έκαναν, για να ανατρέψουν το σύστημα.
Εγώ όμως αναρωτιέμαι:
Και ποιος άραγε δεν θέλει να ανατραπεί το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα; Αν ξέρει όμως κάποιος, άλλο τρόπο από την πολιτική ανατροπή ας το καταθέσει.
Και σε κάθε περίπτωση, αν δεν είναι αυτοί που πρωτοστάτησαν στα συλλαλητήρια ικανοί γι' αυτόν τον πολιτικό αγώνα, τότε ποιοι είναι;
Μάλλον αυτό ενοχλεί και πανικοβάλει τους στυλοβάτες του συστήματος. Οι βλάκες όμως δεν πρέπει να πέφτουν θύματα της προπαγάνδας του συστήματος. ΠΗΓΗ

Σχόλια