Κανονικοί απατεώνες, ληστές και αδίστακτοι που με δόλο έκαναν δούλους τους Έλληνες πολίτες

 Γράφει η Ευτυχία Αλαμάνου Πούλη

Και αυτή η περιουσία που δημιουργήθηκε με δάνεια, έγινε κατόπιν προτροπής των ελληνικών τραπεζών που εκπροσωπούσαν και την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
´Ήμουν manager χορηγήσεων τα χρόνια υπερχρέωσης των νοικοκυριών . Οι άνθρωποι δανείζονταν κάθ´ υπόδειξιν των εκπροσώπων των τραπεζών . Μας έβαζαν στόχους δανειοδότησης που έπρεπε να πιάσουμε. ´Ήταν κατευθυνόμενη αυτή η υπερχρέωση των πολιτών.

Την εποχή της χορήγησης του δανείου έπηζαν ένα οικονομικό status που μπορούσαν να ανταποκριθούν στην εξόφληση του δανείου, μετά του άλλαξαν το οικονομικό αυτό status με ανεργία και μειώσεις μισθών για να του πάρουν την περιουσία.
Κανονικοί απατεώνες, ληστές και αδίστακτοι που με δόλο έκαναν δούλους τους Έλληνες πολίτες.Τότε που έβλεπα να δουλεύουν σε 3 δουλειές οι περισσότεροι από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Και βγήκε ο ξεδιάντροπος Σόιμπλε να μας πει ότι ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας.
Γιατί λίγα χρόνια έζησαν οι Έλληνες σαν άνθρωποι! Σαν αυτούς της Κεντρικής Ευρώπης με τριπλάσιο κόπο εργασίας και ζώντας από γεωμορφολογικής θέσης στη γη της επαγγελίας.
Εμείς λοιπόν που ζούμε στον ομφαλό της γης , με τις καλύτερες συνθήκες και με σκληρή εργασία δεν δικαιούμαστε να ζούμε ως άνθρωποι και εκείνη την περίοδο που το κατορθώσαμε , παρανομήσατε και θα το πληρώσουμε ακριβά για 2-3 γενιές !
´Έτσι πρέπει να υποταχθούμε στους αγελαδάρηδες της κεντρικής Ευρώπης που η γη τους δεν παράγει τίποτα, που βλέπουν ελάχιστες στιγμές τον ήλιο, επειδή μας πουλούν καλά σιδερικά που φτιάχνουν τα εργοστάσιά τους και που αυτοί μας έβαλαν στο ευρώ για να υπέρ χρεωθούμε και ως χώρα ενώ αυτοί πλούτιζαν με δύο τρόπους: Δανείζοντάς μας σαν να ήταν κράτος τράπεζα και αυξάνοντας τον εμπορικό τους πλεόνασμα από τις εξαγωγές τους προς εμάς καταναλώνοντας εμείς τα προϊόντα τους με τα δάνεια από αυτούς. Δηλαδή στην ίδια εμπορική πράξη -συναλλαγή ωφελούνταν από δύο μεριές!

Πηγή: facebook.com/sstalias, μέσω http://teleytaiaexodos.blogspot.com/

Σχόλια