Λογικές(?,;) απορίες...


Giorgos Ierodiakonos
Με κατακόκκινο φόρεμα στα θεωρεία της Βουλής ο Τζέισον Αντιγόνη (ή μάλλον, το Τζέισον Αντιγόνη, όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται).
Ήθελα να ‘ξερα. Αν εγώ επιχειρούσα να ανέβω στα θεωρεία της Βουλής απρεπώς ντυμένος, θα με άφηναν ή θα με πέταγαν έξω με τις κλοτσιές; Και δεν λέω τίποτα εξαντρίκ. Απλά με μια βερμούδα και ένα μακό μπλουζάκι.
Εσείς τι λέτε; Θα με άφηναν ή όχι;  ΠΗΓΗ
Blogger: 
Σε μια χώρα υπό κατοχή, η Βουλή  είναι ο καθρέπτης. Μια Βουλή που υπογράφει χωρίς να διαβάζει νομοσχέδια, μια βουλή ανδρικέλων μπορεί πράγματι να ασχολείται μόνο με θέματα δευτερεύοντα, (που αποτελούν ανθυποπεριπτώσεις και θα μπορούσε να είναι θέμα ειδικών, σεξολόγων, ψυχιάτρων, κ.λ.π.  μέσα στο ήδη υπάρχον νομικό πλαίσιο). Η εμμονή - και δεν είναι η μόνη - δείχνει  την βαθύτατη περιφρόνηση στο λαϊκό αίσθημα (Με τον ίδιο τρόπο που εκφράστηκε με την καθύβριση όλων όσων συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία). Οι κυβερνώντες και οι παρατρεμενοί τους έχουν προσχωρήσει στην άποψη ότι οι ίδιοι είναι η "ελίτ που γνωρίζει" και άρα έχει ευθύνη να οδηγήσει τον λαό στο μονοπάτι της ...προόδου. Αρνούμαι να ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα, αφού έτσι  ενδίδω στο παιχνίδι της χειραγώγησης. Από τα παρακάτω Links θα διαπιστώσετε το "κατευθυνόμενο του πράγματος".
Δείτε την υπόθεση αυτή ως συνέχεια μιας παλιότερης. Εδώ:   Περίεργες συμπτώσεις...
Εδώ: 1, 2, 3, 4, 5
Τύποι (Βουλευτές) που δεν ...είδαν καμία παραβίαση του Συντάγματος, εμφανίζουν μιαν εμμονική συμπεριφορά, και "ειδικού τύπου όραση της παραβίασης των δικαιωμάτων" λες και δίνουν κάπου λογαριασμό! Οποία ευαισθησία!

==============
Το πράγμα όμως αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα αντιαισθητικό, αφού στη συνέχεια ανέλαβαν να ...αποκαταστήσουν και άλλους κώλους. Αυτή η περίοδος θα καταγραφεί σαν η περίοδος που οι "...κώλοι συνάντησαν κώλους για να τα κάνουν κώλο!"Αλλοίμονό μας!


Σχόλια