Δεν περνάει μνημόνια μέσω Καστελόριζου – Διαπραγματεύεται πρώτα 17 ώρες…

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης, Τσίπρας – εκτός από καλός στο σκίσιμο και στη διαπραγμάτευση μνημονίων – διαθέτει και χιούμορ.
«Δεν ήρθα να κάνω διάγγελμα εδώ, ήρθα να εγκαινιάσω έργο -μονάδα αφαλάτωσης, αν και είναι καλός ο χώρος για διαγγέλματα», είπε ο πρωθυπουργός από το Καστελόριζο, όπου βρίσκεται.
Ο ίδιος άνθρωπος που πέρασε το τρίτο μνημόνιο – και εξελέγη για να το σκίσει – κάνει και πλακίτσα με τα μνημόνια, θυμίζοντας προφανώς ότι από το Καστελόριζο ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε τη διαδικασία των μνημονίων στις 23 Απριλίου του 2010.
Πλακίτσα με τη συνέχιση της βαρβαρότητας από το πρώτο μνημόνιο (Γιώργος Παπανδρέου) και το δεύτερο μνημόνιο (Αντώνης Σαμαράς).
Έχουμε, λοιπόν, κι εμείς χιούμορ και παρακάτω παραθέτουμε βίντεο όπου ο κύριος Τσίπρας (όχι από Καστελόριζο αλλά από τη Βουλή) έλεγε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ψηφίσει νέο μνημόνιο.
Μετά τα πράγματα ήρθαν κάπως αλλιώς. Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε το δικό του μνημόνιο. Η αλήθεια είναι πως δεν το έκανε μέσω Καστελόριζου. Διαπραγματεύτηκε και 17 ολόκληρες ώρες.
Το γεγονός πως διαπραγματεύτηκε αυτές τις 17 ώρες θα μπορούσε να εκληφθεί και ως χιούμορ, εάν τα μέτρα που πέρασε – με το τρίτο μνημόνιο – δεν συνέχιζαν τη διάλυση ενός ολόκληρου λαού.

ΠΗΓΗ

Σχόλια