Συλλαλητήριο – Μακεδονία: Εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες! «Λαοθάλασσα» στη Θεσσαλονίκη!

Συγκλονιστικές οι φωτογραφίες από drone που απεικονίζουν τους χιλιάδες διαδηλωτές οι οποίοι συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.
Πλήθος κόσμου είχει συγκεντρωθεί γύρω από
τον Λευκό Πύργο, στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Ο κόσμος ξεκίνησε να καταφθάνει στο σημείο από νωρίς και όσο περνούσε η ώρα αυξανόταν συνεχώς!
Του… λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν και οι άκρως εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες που δείχνουν το «ποτάμι» ανθρώπων που έχουν «κατακλύσει» την παραλία της Θεσσαλονίκης.










Δεν νομίζω πως απο αύριο η κυβέρνηση θα υπερασπίζεται με το ίδιο σθένος τη θέση της.
Pantelis Savvidis
Όταν συγκεντρώνονται εκατό, και πλέον, χιλιάδες άνθρωποι και ζητούν κάτι και εσύ ως Μέσο Ενημέρωσης το αγνοείς, δεν είσαι ούτε Μέσο Ενημέρωσης ούτε δημοσιογράφος. Το τι είσαι ψάξτο μόνο σου, αν έχεις, ακόμη, αξιοπρέπεια και συνείδηση. Πάντως, δεν αξίζεις να σε συντηρούν. Γιατί άλλος ήταν ο λόγος που δημιουργήθηκες.
------------
Tasos Kontogiannidis Τι μανία βρε παιδάκι μου!!! Πολλούς φιλοσκοπιανούς τρεφει στους κόλπους της η Ελλάδα!!!! Ακουγα στις ειδήσεις καναλιών να λενε οι παρουσιαστές οτι ο αριθμός των συγκεντρωθέντων στο συλλαλητήριο είναι 35.000.... Το έκαναν για να ικανοποιήσουν τον Τσίπρα, τον υπουργό καναλιών Παπά, ή τους Σκοπιανούς γιαλαντζί Μακεδόνες;;;;
Dimitris Lolos Αύριο που θα ρίξει πέντε χιονονυφαδες στον Χορτιάτη τα κανάλια θα βγάλουν από δύο συνεργεία το καθένα σε ζωντανή σύνδεση. Αυτό θα πει να πιάνεις την επικαιρότητα και την πληροφόρηση του κόσμου! 
--------------
Ήταν μια μεγαλειώδης συγκέντρωση.
Τις φωτογραφίες αυτές τις τράβηξα απο τον εξώστη της TV-100. Απο το Βασιλικό Θέατρο ως αρκετά μετά το "Μακεδονία Παλλάς" υπήρχε αδιαχώρητο. Μπροστά στο Λευκό Πύργο ο κόσμος ήταν αραιός. Απο το Λευκό Πύργο ως το Λιμάνι και μετά τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο η παρουσία ήταν αξιόλογη. Ευνόητο ο αριθμός συμμετοχής να ποικίλει, αναλόγως του εκτιμητή. Οι παλιοί εκτιμητές συγκεντρώσεων δεν υπάρχουν πιά. οι οργανωτές ακούστηκε απο τα μεγάφωνα να λένε πως υπήρχε 500.000 κόσμου. Φίλος, τους προσδιόριζε στις 150.000. Ότι και να πει κανείς ήταν μια μεγαλειώδης συγκέντρωση, απο αυτές που η Θεσσαλονίκη είχε χρόνια να γνωρίσει. Απο πλευράς οργάνωσης οι αδυναμίες ήσαν πολλές αλλά, ίσως, η αίσθηση του κόσμου ότι η προσπάθεια δεν είναι καπελωμένη να βοήθησε στην προσέλευση. Τα υπόλοιπα στο σχόλιο που θα γράψω για το pontos-news.
==========
Μαρία Τσανίδου 1.Κλεισανε τα μοναδικα κρατικα διοδια στα Μαλγαρα με εντολή απο το υπουργειο συγκοινωνιών για να εμποδισουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.
2. 2000 και λεωφορεία απο στερεά Ελλάδα και οχι μονο τους κρατησανε στο καλοχωρι και απο εκει τους επέτρεψαν να έρθουν με τα ποδια μεχρι στο συλλαλητήριο
(μιλαμε για ανθρωπους καθε ηλικίας ηλικιωμένοι, νεοι, οικογενειάρχες ,μικροι, μεγάλοι ,ΑμΕΑ. )
3.Διαπιστώσαμε με λυπη οσοι παρευρέθηκαμε σε αυτόν τον μεγαλο αγώνα οτι ριξανε εσκεμμένα τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνιας. Δεν λειτουργούσε κανενα δικτυο.
4. Δεν λειτουργούσε σχεδον καθολου καποιο πάροχο δεδομένων στα κινητα του κόσμου προφανως να μην γίνονται κοινοποίησης και αναρτήσεις! Τα κανάλια μα κυριως τα κρατικα που τα πληρώνουμε εμεις οι φορολογούμενοι πολίτες δεν δειξανε ούτε ενα πλανο !
Ποσο εσωτερικο ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ απο το Ελληνικό κρατος???? Ντροπη σε ολους εκει που δίνουν αυτές τις εντολές!
Ερτ1: Το αλάτι της Γης
Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ
Ερτ3 ποδοσφαιρικος αγώνας
Mega: καταλάθος μπαμπάς
Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου
Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια
Star: Traction
Σκάι: 9 μήνες
Την ίδια ωρα που η Θεσσαλονίκη βουλιάζει με περισσότερο από 500.000 κόσμο στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο μετά το 1992. Για την Μακεδονία μας! Για την Μακεδονία μας τη μία την ελληνική!
Πόσο περισσότερος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης? Πόσο φίμωτρο πια από τα "ελληνικά" κανάλια!
Καθίκια ανώτατοι "δημοσιογράφοι"
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Τον λαό δεν θα τον φιμωσετε ποτέ!
Βαλτε την monkeydonia στο πατο σας !

Υ.Γ. η κοινοποίηση δεν είναι ποινικό αδικημα.
Κοινοποιήστε το ολοι για να δουν τα αισχη του κρατους
==========================

Βlogger: 
Όταν βουλιάζει η Θεσσαλονίκη από Ελληνικές Σημαίες, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Γίνεται ακόμα πιο σημαντικό όταν τα συστημικά κανάλια αποσιωπούν αυτήν την μεγαλειώδη συγκέντρωση. Τώρα έπεσε και ο τελευταίος "δημοκρατικός φερετζές". Τα κανάλια και η TV είναι όπλα εναντίον του λαού, αυτό θα το καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης.
Πριν μερικές ώρες σημείωνα:

blogger: (Ώρα 14:42. Aν πράγματι η προσέλευση στο συλλαλητήριο είναι αυτή που φαίνεται, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα πολιτικό σεισμό. Αφού φαίνεται ότι μια τεράστια μάζα λαού, βρίσκεται έξω από το μαντρί- άρα αυτεξούσιο, άρα απρόβλεπτο - και τα δε κόμματα υποβιβάζονται σε μικρές αναιμικές φράξιες που καμιά σχέση δεν έχουν με το λαό με ότι αυτό σημαίνει.

Σχόλια