Αιώνια τιμή και δόξα στον Καπετάνιο της Λευτεριάς!


Στη μνήμη του Καπετάνιου!
- Καλό ταξίδι Κομαντάντε Issam Zahreddine!
blogger: τιμή και δόξα σ' έναν άνθρωπο που πολέμησε και πέθανε για την πατρίδα του! 

Πεθαίνουν οι ήρωες;



Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Γράψαμε χθες για τον στρατηγό Issam Zahreddine, το Λιοντάρι του Ευφράτη, τον Κομαντάντε των υπερασπιστών της Deir Ez Zor, των 250.000 Ελεύθερων Πολιορκημένων για τέσσερα (4) χρόνια από τους ΝΑΤΟϊκούς μισθοφόρους, που μαρτύρησε κοντά στην πόλη που υπερασπίστηκε και διέσωσε.
Πεθαίνουν οι ήρωες;
Οι ήρωες μπορεί να "αναχωρήσουν", αλλά οι πραγματικοί ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ!
Πως μπορεί να πεθάνει ο Κομαντάντε Issam όταν η οικογένειά του, ο μονάκριβος γιος του συγκλονίζει με το πως απάντησε σε συλλυπητήρια που... φθάνουν...

Ταγματάρχης  του Αραβικού στρατού της Συρίας Yaroub Zahr Eddine, γιός του Κομαντάντε Issam: «Ευχαριστούμε όλους όσους θέλησαν να εξωτερικεύσουν τα αισθήματά τους, αλλά για το θάνατο του πατέρα μου, εγώ κι όλη η οικογένειά μου δεν θα θέλαμε να απαντήσουμε σε εκδηλώσεις συλλυπητηρίων, αντιθέτως καλοδεχόμαστε συγχαρητήρια, ευχές και ευλογίες!».
Υποκλινόμαστε...
Μυθικός Ολύμπιος... Αρχαίος Έλληνας... Αντιιμπεριαλιστής Επαναστάτης... άξιος γιος της Μητέρας Πατρίδας, του αγώνα για Ελευθερία κι Ανεξαρτησία!
Πατρίδα ή Θάνατος...  στα διδάγματα του Τσε!
Όπως ο καθένας μπορεί να φανταστεί, γιατί στην "πολιτισμένη" δύση και για τα δυτικά ΜΜΕ δεν υπάρχει ο Κομαντάντε, αυτή την ώρα φθάνουν στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου χιλιάδες μηνύματα για τον μυθικό Σύρο ήρωα από την Κούβα, το Ιράν, το Λίβανο, την κατεχόμενη Παλαιστίνη, το Ιράν, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία, το Ιράκ, τη Βολιβία, τη Ρωσία, τη Γιουγκοσλαβία (Σερβία), από όλες τις Κοινότητες Αποδήμων σε κάθε γωνιά του πλανήτη (μόνη εξαίρεση η ελληνική παροικία των Σύρων, η μοναδική που πέρασε με το πλευρό των φονιάδων τζιχαντιστών).
Αυτόν τον Λαό θέλησαν να υποδουλώσουν με την "αραβική άνοιξη made in USA"; Αλήθεια, πως πέρασε από το μυαλό τους;
Αυτόν την Ήρωα είχαν συμπεριλάβει στις νέες "κυρώσεις" τους σε πρόσωπα, προσφάτως -19 Ιούλη 2017- η "αριστερή" ανεπάγγελτη Federica Mogherini, ο Κοτζιάς, ο Jean-Claude Juncker, ο Sebastian Kurz (σήμερα Καγκελάριος της "δημοκρατικής" Αυστρίας), o Donald Tusk κι η υπόλοιπη παρέα των... υπουργών Εξωτερικών της "μεγάλης ευρωπαϊκής δημοκρατικής οικογένειας", οι χαμηλόβαθμοι τραπεζοϋπάλληλοι του Διευθυντηρίου;
Οι ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ στις καρδιές των Ελεύθερων... Ζουν για πάντα!
Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα: αυτή η γη ανήκει στο λαό μας!
Κάποιοι είναι νεκροί, κάποιοι είναι ζωντανοί, αλλά, πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί...
Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο... Καλό ταξίδι Κομαντάντε Issam Zahreddine!

* Σχετικά με τις "κυρώσεις" του 4ου Ράιχ εναντίον του λαού της Συρίας και προσωπικά τον Κομαντάντε Issam Zahreddine!:
Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...
- ...ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!

** Περισσότερα για τη Συρία στο "PRESS-GR": ΕΔΩ
==============


Στο πλευρό της Συρίας οι κομουνιστές στο World Festival of Youth and Students!

Η Κομουνιστική Νεολαία Ιταλίας (FGCI - Federazione Giovanile Comunista Italiana), η αδελφή οργάνωση της ελληνικής ΚΝΕ, στο Festival of Youth and Students εκφράζουν τη διεθνιστική αντιιμπεριαλιστική αλληλεγγύη στη Συρία, με επίσκεψη στη Συριακή αντιπροσωπεία.
Ευλόγως αναρωτιόμαστε για τη στάση του ΚΚΕ απέναντι στη Συριακή Αντίσταση: Τι θέλει και πού το πάει το ΚΚΕ;
 
=================


Νεοταξίτη Κοτζιά... Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε! Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες!

Ολόκληρη η Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου μετατράπηκε σε λαϊκό προσκύνημα για τον Κομαντάντε Issam Zahreddine!
Ο Κοτζιάς μαζί με τους άλλους λακέδες του 4ου Ράιχ [Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία!] τον είχε καταχωρίσει ως τρομοκράτη!
Την απάντηση στο νεοταξίτη Κοτζιά δίνουν σήμερα σ' ολόκληρη τη Συρία οι εκδηλώσεις λατρείας για το Λιοντάρι του Ευφράτη!
Χωρίς έλεος! Μέχρι να...
εξοντωθούν όλοι οι εισβολείς στη Συριακή γη!





=================


Συγχαρητήρια κι ευχές για το θάνατο του πατέρα σου!

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Φυσικά κανένα ΜΜΕ της δύσης δεν θα μιλήσει για τη σημερινή μεγάλη γιορτή στη Διονυσιά της Συρίας, όπου ενταφιάστικε ο θρυλικός Κομαντάντε Issam Zahreddine, ο μυθικός Απελευθερωτής της Συριακής γης.
Γιορτάζουν το θάνατο ενός μαχητή της Λευτεριάς και της Ανεξαρτησίας... Μαρτύρησε για την Πατρίδα σ' έναν αντιιμπεριαλιστικό αγώνα επτά χρόνων... Γιορτάζουν τον Ήρωα κι αυτό μόνον όσοι έχουν επισκεφθεί τη μαρτυρική Συρία μπορούν να το αισθανθούν.

Μια μεγάλη γιορτή για το θάνατο, αφού ήταν θέληση του γιου του Yaroub Zahr Eddine, ο οποίος μπήκε στο χώρο της ταφικής τελετής κρατώντας στα χέρια του τις σημαίες των Δρούζων και της Συριακής πατρίδας: «Ευχαριστούμε όλους όσους θέλησαν να εξωτερικεύσουν τα αισθήματά τους, αλλά για το θάνατο του πατέρα μου, εγώ κι όλη η οικογένειά μου δεν θα θέλαμε να απαντήσουμε σε...
εκδηλώσεις συλλυπητηρίων, αντιθέτως καλοδεχόμαστε συγχαρητήρια, ευχές και ευλογίες!». Υποκλινόμαστε... [Πεθαίνουν οι ήρωες;]
Οι Δρούζοι αποτελούν ιδιαίτερη εθνότητα που αριθμεί περίπου τα 2.000.000 πληθυσμό και κατοικεί σήμερα στη Συρία. Εθνότητα στην Παλαιστίνη, την Ιορδανία, το Λίβανο...
Σήμερα στη Συρία ένωσαν 18 εθνότητες κάτω από τη Συριακή σημαία... 

Ο Κομαντάντε αναπαύθηκε εκεί που γεννήθηκε. Στη Διονυσιάς (την αρχαία ελληνική πόλη προς τιμή του θεού Διόνυσου), τη σημερινή Ας Σουγουαΐντα των περίπου 70.000 κατοίκων.
Στην πόλη που ονομάζουν "Μικρή Βενεζουέλα" γιατί το 60% των κατοίκων της γεννήθηκε στη Βενεζουέλα, όπου τον περασμένο αιώνα έχουν μεταναστεύσει 200.000 περίπου Σύροι και μάλιστα την πόλη είχε επισκέφθηκε και μίλησε στο Στάδιο της ο Κομαντάντε Τσάβες.
Στην "πολιτισμένη" δύση δεν επιτρέπεται στα ΜΜΕ να υπάρχουν αυτές οι "συμβολικές" εκδηλώσεις γιατί προκαλούν επαναστατικά συναισθήματα και το διευθυντήριο έχει στρατευτεί μαζί με τους τρομοκράτες.
Δυστυχώς και η επίσημη Ελλάδα, όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων επτά χρόνων με μπροστάρηδες τρεις υπουργούς των Εξωτερικών (Αβραμόπουλος, Βενιζέλος, Κοτζιάς), σε μια αδιάρρηκτη ενότητα υπό τη σημαία της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας", αλλά και το σύνολο της εξωκοινοβουλευτικής "επαναστατικής αριστεράς", που αδιάλειπτα για επτά ολόκληρα χρόνια "αγωνίστηκαν" εναντίον του "αιμοσταγούς καθεστώτος Άσαντ", όπως απαιτούσε η "αραβική άνοιξη made in USA".
Όλοι τους επλήγησαν από σύνδρομο αμνησίας για τις σχέσεις μεταξύ των δύο λαών: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!
Τραγική ειρωνεία... ο κ. Κοτζιάς πρόσθεσε κι αυτός στη λίστα των "επικίνδυνων τρομοκρατών" τον Κομαντάντε Issam Zahreddine, προσφάτως στις 19 Ιούλη 2017, όταν ο Κομαντάντε υπερασπιζόταν με τους άνδρες του μια πόλη 250.000 κατοίκων, πολιορκούμενη εδώ και τέσσερα χρόνια από τους τζιχαντιστές.
Η σημερινή γιορτή της ταφής του Ολύμπιου ήρωα:


Ο δικός μας αποχαιρετισμός, με σεβασμό στη θέληση του γιου του -Qualis pater, talis filius... λέγανε οι Ρωμαίοι-, μία επική αφήγηση του μεγάλου συγγραφέα, διανοούμενου, ποιητή, σκηνοθέτη Orson Welles.

Όταν ο Orson Welles ηχογραφούσε για τους Manowar... ίσως ήθελε να τιμήσει τον Κομαντάντε Issam Zahreddine.
Τη δεκαετία του ’80 ο Orson Welles, ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης του “Πολίτη Κέιν”... πρόσθεσε μια ανεπανάληπτη αφήγηση στο δίσκο των Manowar, με τίτλο Defender:
"When you are old enough to read this words
Their meaning will unfold
These words all that's left
And though we've never meet, my only son
I hope you know
That I would have been there to watch you grow
But my call was heard and I did go
Now your mission lies ahead of you
As it did mine so long ago
To help the helpless ones who all look up to you
And to defend them to the end

Defender
Ride like the wind
Fight proud, my son
You're the defender
God has sent"
=
Defender

Manowar


When you are old enough to read this words Their meaning will unfold These words all that's left And though we've never meet, my only son I hope you know That I would have been there to watch you grow But my call was heard and I did go Now your mission lies ahead of you As it did mine so long ago To help the helpless ones who all look up to you And to defend them to the end

Defender Ride like the wind Fight proud, my son You're the defender God has sent

Father, father, father
I look up to you and heed thy call
This letter ends my search
I'll live"

Σχόλια